Şimdi Ara

Dershanesiz Mezun İçin Ağır Eşit Ağırlık Programı (1K-5K İçin Hazırlanmıştır) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
31
Favori
21.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sonuç ne oldu hocam?
  • Tam benlik program. Ygs konularına yeni başladım çoğunu bilmiyorum. Konuları bitirirsem baya hız kazanıcam bu çalışma programıyla.
  • Merhaba anadolu lisesinde okuyorum bu yıl 11. sınıfa geçicem tm yada mf yi seçmem gerek çok kararsız kaldım ben en iyisi notlarımı yazıyım.
    Biyoloji=70
    Fizik=52
    Kimya=45
    Matematik=40

coğrafya=72
    dil anl=55
    Tarih=60
    Edebiyat=45
    İngilizce=45 10. sınıf notlarım böyle, benim düşüncelerim ise tm de pek bölüm olmadığı olanlarında çok yüksek puanlı olması. Sayısalda ise pek çok bölüm olması, iş imkanlarının da iyi olduğunu düşündürüyor öyle düşününce sayısal diyorum ama sayısal notlarıma bakınca hiç iyi değiller tm ye bakınca gine aynı şeyi diyorum. her 2 bölümde de 6 ders olan matematik de 40 çok kötü mat. sayısalda daha gereklimi sizce, matematik kötü olduğu sürece sayısal okunurmu puanlara ve meslek olanaklarına bakınca sizce hangi bölümü seçmeliyim. (Notlar dusuk gelebilir ama okul baya zorluyo ilk donem ort 50 olan birkac arkadasim baska okula gidince 65 e filan yukseldi ort.maları) yanlis bildiklerim hatalarim varsa lütfen tartışalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de kendi programıma çok zor diyordum bunun yanında anaokulu düzeyinde kalmış lan ama en son 7 ay önce girip de 2014 den beri konuya uğramadığına göre başarısızlıkla sonuçlanmış sanırım, zaten böylesine bir program için sadece irade yetmez bir de organik değil mekanik olmak lazım insan değil robot olmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafayı yemişsiniz beyler

• 5k'daki arkadaşlarım böyle çalışmamıştır

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.