Şimdi Ara

Dershanesiz nasıl yapılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezunum dersane konusunda karar veremiyorum dersanesiz nasıl yapmayı planlıyorsunuz gerek yok diyen arkadaslar ?
    Edit:özellikle çözülemeyen sorular ve baba konuları nasıl halletmeyi planlıyorsunuz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoruLobisi -- 5 Ekim 2015; 13:42:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SoruLobisi kullanıcısına yanıt
    konu anlatım videoları ,çözümlü kitaplar,çözümü olmayanları da buraya sorarak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesquikkk

konu anlatım videoları ,çözümlü kitaplar,çözümü olmayanları da buraya sorarak...

Kitapların biçogunda çözüm yok hepsini buraya sormak zor olmaz mı

• SoruLobisi kullanıcısına yanıt
    fem,körfez gibi kitapların nette çözümleri var bazı kitaplarda da çözümlü testler oluyor bu tarz kitapları tercih edersen sıkıntı yaşamazsın yani ben şuanda öyle yapıyorum ama geçen yıllardan kalan çözümsüz kitaplardan arada çözersem de onları buraya soruyorum
  • arkadaslar bu konuda baska fikri olan varsa süre kısıtlı fikrinizi alabilirsem çok sevinirim ayrıca dersane yazmısım hep kusura bakmayın :)
  • Düzensiz biriysen ben gibi, çok geçmeden başla. Fem veya körfezi öneririm çok mezun sinif yok artik bu sene. İlk sınıfa rahat girebilirsin bu da seni kamçılar. Dershaneye gidenler bir adım öndedir bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dershane şart mı sizce
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.