Şimdi Ara

Dershane şart mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    11.sınıfa gidiyorum, şu an arkadaşım bugün dershaneye yazılmış sanırım geç yazıldığından dolayı 0'dan anlatmayacaklar ortadan başlayacak o da. Bende böyle bir durumda gitmek istemiyorum pek, 0'dan değil de ortadan başlamak. Onu geçtim TM'im. Matematik dışında sözel derslerde pek sıkıntım yok, ama sadece deneme ve Matematik için Dershaneye gidilmeli mi? yani bir de Dershanelerin kapanma olayları var tabii, ancak yazın gidebileceğim sanırım.

• Ben 12. Sinif sayisalim dersaneye gitmiyorum ygs siralamam 14bin sart mi sence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pieceofme kullanıcısına yanıt
    forumda onuryum adlı bir arkadaş var kendisi dersaneye gitmiyor ve ilk 500 yaptı bizzat kendim de gördüm sonucunu adam baya baya yardırmış yani,sence gerek var mı?
  • Haklısınız bence de gerek yok, Türkçe-Sosyal konularının hepsini kendim evde hallettim zaten. Ama Matematik kuşkulandırıyor beni bir de ailemin ısrarı var, illa gitmen gerekiyor, gitmeden yapamazsın diyip duruyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarih Yazacak Adam

Ben 12. Sinif sayisalim dersaneye gitmiyorum ygs siralamam 14bin sart mi sence

sorularını nabtın

• soru soracak birileri varsa etrafında gerek yok. ama zorlandığın konularda,sorularda yardım alamazsan sıkıntı yaşarsın.
  • Vena Portae kullanıcısına yanıt
    Sınıf arkadaşlarım okuldaki hocalarım sağolsun

Ayrıca onuryum üni okumuyor mu beyler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dershane şart mı sizce
    5 yıl önce açıldı
    Özel ders mi kaf mı ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tarih Yazacak Adam T kullanıcısına yanıt
    yok hocam bırakmış tekrar hazırlanıyormuş bu sene tıp istiyormuş muhtemelen de kazanacak.
  • Tarih Yazacak Adam T kullanıcısına yanıt
    Hangi okul

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wut is Giriş W kullanıcısına yanıt
    Fen lisesi

• Dershaneler bir algı oyunudur. Günümüzde dershaneye gitmek iPhone almak, en pahalı telefonu almak gibi bişey. Yani tamamen özentilik. Bu sene meslek lisesiyim bi adam gibi ders görelim diye gittik köpek gibi pişman olduk. Benden sana tavsiye otur evinde çalış %100 verim al.

• İşin ilginci ben de Meslek lisesindeyim ama Matematik dışında YGS de LYS'de korktuğum bir ders yok. Siz verim alabilmiş miydiniz zamanında?
  • evde yapabilirsin, gerek yok. soru sorma için dershane falan diyorlar da, facebook'ta grup dolu ygs-lys tarzında. oraya at hemen çözüp anlatıyorlar zaten
  • pieceofme kullanıcısına yanıt
    Zerre kadar gerek yok kötü oldugun konuları seç ona göre kendine günlük bir program ayarla ve yoluna devam et
    '' Bir öğrencinin en iyi öğretmeni kendisidir.''
  • quote:

Orijinalden alıntı: pieceofme

İşin ilginci ben de Meslek lisesindeyim ama Matematik dışında YGS de LYS'de korktuğum bir ders yok. Siz verim alabilmiş miydiniz zamanında?

Ygs girdim bu sene. sene başından beri bir sürü deneme girdim dershanede 200-230 arası gidip geldim. Bir keresinde 283üde görmüştüm. Ygsye son bir buçuk ay kala sadece evde kalıp ders calıstım ve 260 aldım. Ha hedefim için yeterli değil ama senin konuna gerekli cevabı vermiştir diye düşünüyorum.

• Matematik dışında sıkıntım yok diyosun. Seneye tut bi tane mat özel hoca yardır. Dershaneye o kadar para verilmez. Meslek liseli olduğun için üzerine de düşmicekler. Deneme olayını kendin halledersin basit iş. En azından seneye ben yukardaki dediklerimi yapıcam.

• Bence değil iş kendinde bitiyor insanın iki yıldır dershaneye gidiyo arkadaşım benden çok daha fazla düşük yaptı bence gidemeyenler kafaya hiç takmasın

• iş sende bitiyor ama durumunvarsagit öğrenci ortamı ders çalışmayı birazda olsa tetkliyor.
  • Kardeşim açıkçası ben dershaneye gidiyorum ama bana gram faydası olmuyor dershanenin. Dershanenin bana tek kattığı ortam, ki bu dershaneye gidenlerin %95'inin hissettiğidir. Açıkçası ailemin ısrarı olmasa bende dershaneyi sadece soru sorma ve denemeye girme için isterim ama aile orada birşeyler öğrenileceği konusunda ısrarcı. Açıkçası hoca anlatıyor, ben eve geliyorum o konuyu bidaha çalışıyorum olan bu :) He belki sana kattığı ufak bir temel olabilir ama onun içinde 3000 4000 bayılmaya gerek yok, üstelik yediği 7 saatlik bir dilim var....

Dediğim gibi soru sorma ve anlık yardım bakımından lazım, ama temeli iyi olan adama hiç gerek yok gideceğin vakti evde soru çözerek değerlendir.
  • Sakın dershaneye gitme kardeşim verdiğin paraya,zamana yazık olur. onun yerine kendin hazırlan evde bol bol kaynak kitap al gerekirse internetten çalış ama sakın dershaneye gitme !
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.