Şimdi Ara

Derslerden Sıkılınca Ne Yapıyorsunuz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
4
Favori
2.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Spor yap. Günlük şınav mekik belki iyi hissettirebilir
  • cıgara+çay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herodot Amca

cıgara+çay

Çok saçma

Ayrıca 2015te ygs lys kalkabilir ama mutlaka bir sınav gelecek :)
  • derin nefes al ileriyi düşün
  • Çocuğum kasma kendini ben sene boyu senin kadar kasmadım sonun pek iyi görünmüyo ama devam et bakalım bu arada senin bu yaşadığın derslerden sıkılma oluyor ki ben bunu sana 1 ay önce söyledim. Kendi bildiğin yoldan devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuzluKadayif

quote:

Orijinalden alıntı: CEO!

pc'de film izlerken, oyun oynarken veya en basitinden dinlenirken sIkIliyor musun? Dersle aralarindaki farki bulup kapatirsan bütün gün sIkIlmadan calisabilirsin.

PC'de film izlemem imkansız. Oyunlardan sıkılıyorum çünkü oyunlar bana 'Bi kutu içerisindeki karakter' gibi geliyor. Yani ne yaparsan yap, oyun kendi bildiğini okuyor. Örneğin Call Of Duty denen saçmalıkta, mecburen görevi bitirmek için birini öldürmen gerekiyor. Öldürmezsen de başka bi' şey yapamıyorsun yani oyunu sen yöentmiyorsun, oyun seni yönetiyor. Bu düşünceye katıldığımdan beri oyunlardan zevk almamaya başladım Filmleri de dediğim gibi PC'den izleyemem, sözleşme yüzünden sınırsız nete geçemiyorum. TV'de de izlemem imkansız, televizyon da çok saçma geliyor. Dinlenme derken kast ettiğin şeyi anlamadım, kestirmek, uzanmak falan bunlar her gün yapılan şeyler, bunlar da boş geliyor (Günde 12-14 saat uyuyan bi' insandım, uyumanın bana pek katkı sağlamadığını düşündüğümden beri günde 6-8 saat uyuyorum) Yani bunlar benim için bi' tercih değil :) Gezmekten de zevk almıyorum, çünkü gezilebilecek TARİHİ, ÖĞRETİCİ yerler pek bilmiyorum, zaten oraları da gezemem. Alış-veriş merkezleri tuzaktan ve saçmalıktan başka bi' şey değil. Yani çoğu insanın her gün yaptığı şeyler artık saçma gelmeye başladı. Ben yararlı olacak şeyleri yapmak istiyorum, hem bu dünyada hem de öbür dünyada Tavsiyelerin için teşekkürler ama başka tavsiyelere ihtiyacım var :(

Durumun kötü asosyalsin.arkadas cevrem iyi degil diyorsun.zaten psikolojik bir bunalıma düşmüşsun Allah kurtarsın ne diyeyim üzüldüm sana. Psikiyatrise gitmeni tavsiye ederim. Çok ciddiyim.

• müzik yap melodika çok eğlencelidir , ulaşması da kolay
  • quote:

quote:

pc'de film izlerken, oyun oynarken veya en basitinden dinlenirken sIkIliyor musun? Dersle aralarindaki farki bulup kapatirsan bütün gün sIkIlmadan calisabilirsin.

PC'de film izlemem imkansız. Oyunlardan sıkılıyorum çünkü oyunlar bana 'Bi kutu içerisindeki karakter' gibi geliyor. Yani ne yaparsan yap, oyun kendi bildiğini okuyor. Örneğin Call Of Duty denen saçmalıkta, mecburen görevi bitirmek için birini öldürmen gerekiyor. Öldürmezsen de başka bi' şey yapamıyorsun yani oyunu sen yöentmiyorsun, oyun seni yönetiyor. Bu düşünceye katıldığımdan beri oyunlardan zevk almamaya başladım Filmleri de dediğim gibi PC'den izleyemem, sözleşme yüzünden sınırsız nete geçemiyorum. TV'de de izlemem imkansız, televizyon da çok saçma geliyor. Dinlenme derken kast ettiğin şeyi anlamadım, kestirmek, uzanmak falan bunlar her gün yapılan şeyler, bunlar da boş geliyor (Günde 12-14 saat uyuyan bi' insandım, uyumanın bana pek katkı sağlamadığını düşündüğümden beri günde 6-8 saat uyuyorum) Yani bunlar benim için bi' tercih değil :) Gezmekten de zevk almıyorum, çünkü gezilebilecek TARİHİ, ÖĞRETİCİ yerler pek bilmiyorum, zaten oraları da gezemem. Alış-veriş merkezleri tuzaktan ve saçmalıktan başka bi' şey değil. Yani çoğu insanın her gün yaptığı şeyler artık saçma gelmeye başladı. Ben yararlı olacak şeyleri yapmak istiyorum, hem bu dünyada hem de öbür dünyada Tavsiyelerin için teşekkürler ama başka tavsiyelere ihtiyacım var :(

Fazla realistlik iyi değil. Filmler ve oyunlarda bir eğlence kaynağı sonuçta. Senin bakış açına göre bizde elbet öleceğiz. Bunu bildğimize göre neden yaşamaya çalışıyoruz direk öldürelim kendimizi o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Supremacy. -- 14 Ağustos 2013; 23:01:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Xean

quote:

quote:

Durumun kötü asosyalsin.arkadas cevrem iyi degil diyorsun.zaten psikolojik bir bunalıma düşmüşsun Allah kurtarsın ne diyeyim üzüldüm sana. Psikiyatrise gitmeni tavsiye ederim. Çok ciddiyim.

uzgunum ama katiliyorum

• bence kendine bir hobi edin.uzun süre yapabileceğin bir şey olsun.
    herhangi bir dövüş sporu olabilir
    enstrüman çalmak olabilir.gitar keman gibi
    dans etmek olabilir.latin dansı gibi

çok zamanını alacak şeyler değil haftada en fazla 3 gün olur zaten.hem ileride 12 sene ders çalışmaktan,sürekli kitap okuyup,nette takılmaktan farklı bir şey yapmış olursun hem hayatında değişik güzel bir farklılık olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: itrysohard

bence kendine bir hobi edin.uzun süre yapabileceğin bir şey olsun.

çok zamanını alacak şeyler değil haftada en fazla 3 gün olur zaten.hem ileride 12 sene ders çalışmaktan,sürekli kitap okuyup,nette takılmaktan farklı bir şey yapmış olursun hem hayatında değişik güzel bir farklılık olur

barfiks olabilir
    eskrim olabilir
    binicilik olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: gambitplayer

quote:

Orijinalden alıntı: itrysohard

bence kendine bir hobi edin.uzun süre yapabileceğin bir şey olsun.

barfiks olabilir
    eskrim olabilir
    binicilik olabilir

barfiks benim profesyonellik alanım,özellikle tam bu yaşlarda vücut şekilleniyor. ağırlık çalışması vs de vücudu etkiler.ama barfiks tüm gövdeyi şekillendiren doğal bir yöntem sakatlık riski az. herkese tavsiye ederim

ama arkadaş ekstrem fikirler istiyor gibi sezdim eskrim de olabilir onun adına

• Konu daha çok canımı sıktı. Bu kadar sıkmayacağım artık kendimi. Aslında kendimi bu kadar sıkmamın nedeni o kadar çalıştıktan sonra unutuyormuşum gibi bi' hisse kapılmam. Sizde de bu oluyor mu? Hocamız 'aslında unutmuyorsun, sınav anında hatırlıyorsun' diyor ama yine de unutuyorum diye stress yapıyorum Bu arada harbiden bi psikologa görünmem lazım. Biriken felsefe sorularımı soracağım
  • Tuzlu kadayıf ye
  • hocam bizim burada nickinize kısaca künefe deniyor
  • +111111111111111 :)
  • ben uzanıp, müzik dinliyorum, molalarda yani.
  • Sakın metin 2 ye geri dönme item bascam kascam ws atcam derken bilgisayar başından kalmazsın
  • 2015 i görünce sövecektim :) neyse dostum programındaki ders saatlerinin yarısını çalışabiliyorsan diğer yarısında pc-telefon-tablet vs kullanmak yerine ders çalışmasanda masanda otur. (ders çalışıyormuş gibi, hiç kalkma)

Sen bunu 1-2 hafta yaptığında o ders çalışamadığın saatlerde de ister istemez ders çalışırsın.

Tabi bu olay hedefi olan birisi için geçerlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhsinsezal

hocam bizim burada nickinize kısaca künefe deniyor

Hocam dikkat çekme amaçlı yazdım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.