Şimdi Ara

Derslerden Sıkılınca Ne Yapıyorsunuz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
4
Favori
2.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

2015 i görünce sövecektim :) neyse dostum programındaki ders saatlerinin yarısını çalışabiliyorsan diğer yarısında pc-telefon-tablet vs kullanmak yerine ders çalışmasanda masanda otur. (ders çalışıyormuş gibi, hiç kalkma)

Sen bunu 1-2 hafta yaptığında o ders çalışamadığın saatlerde de ister istemez ders çalışırsın.

Tabi bu olay hedefi olan birisi için geçerlidir.

Hocam ben masada çalışmıyorum , yatağa uzanıp çalışıyorum böyle daha rahat

• quote:

Orijinalden alıntı: TuzluKadayif

2 yıldır hayatımdan pek zevk alamıyorum hatta karanlıktan bile korkuyorum, evde tek durmaktan korkuyorum, panik atağım var sanki her an kötü bi' şey olacakmış gibi, hiç bir şeyden zevk almıyorum, hızlı tren bile hiç korkunç değil, her şey çok normal ne yapacağım ben of of :( Sürekli sersemim, iğne batırsan hissetmem. Allah'ım kendimi yokmuş gibi hissediyorum :(

Hiperaktivite için kullanılan ilaçlarin etkisini gördüm sende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • youtube dan bir kanal bul sıkılınca izle vidolarını :D Ben öyle yaptım
  • Bunu da bize mi soruyorsun tabiki de
  • Karalama yaparım,uyurum,milletle muhabbet edebilirim değişir duruma göre.
  • TuzluKadayif T kullanıcısına yanıt
    Multitap - Battaniyem şarkısını dinle kesinlikle işe yarıyor

Ben derslerden sıkıldığım zaman bi bu şarkıyı dinlerim bir de The Walking Dead izlerim , müthiş moral oluyor bana :) Ayrıca sevdiğim , okumaktan keyif aldığım kitapları tekrar okurum. Çok zevklidir, deneyebilirsin

Eğlenebileceğin , mutlu olacağın şeyler bulamazsan ders çalışmak eziyet olur sana. O yüzden en kısa zamanda böyle şeyler bulmalısın.
  • quote:

quote:

2015 i görünce sövecektim :) neyse dostum programındaki ders saatlerinin yarısını çalışabiliyorsan diğer yarısında pc-telefon-tablet vs kullanmak yerine ders çalışmasanda masanda otur. (ders çalışıyormuş gibi, hiç kalkma)

Sen bunu 1-2 hafta yaptığında o ders çalışamadığın saatlerde de ister istemez ders çalışırsın.

masa da çalış derim (masanın üstünde gereksiz hiçbir şey kalmasın , dikkatini dağıtıyor....)

• quote:

quote:

yatakta ders mi çalışılır.
    sadece kendini kakndırırsın
    eğer bayramdan sonra boyle oldunsa ygs sınavından sonra iyice afallarsın tavsiyem HEMEN istediğin üniversitenin ve bölümünün çıktısını al masanın dibindeki duvara yada bir yakına yapıştır. masaüstü arka planına bu resmi koy.
    senin motiveye ihtiyacın var kardeşim.
    Amaçla varılır hedefe.

• delırırsın bunları gıdısle 2015 bıde
  • dostum sınırlı internetle bişi yapmassın eger evde kalıcaksan yok eger evde kalmam dıyorsan gıt yüzme dans vs spor felan hem cevre edinirsin sosyalleşirsin.
  • Justforyou12: Multitap-Battaniyem çok sıkıcı hocam Her sıkıldığımda dinlediğim için artık çok tiksindim o şarkıdan.
    aresion: Kotalıyım :D
    msc1515: Kotalıyım. (Tövbe tövbe)
    Melankolik Paranoyak: Hocam ben de öyle insanlara 'anca kendini kandırırsın' falan diyorum ama tam anlamıyla dersin içinde oluyorum hatta verimli olsun diye wcye gittiğim süreyi bile düşüyorum :) Yani öyle mesaj gelince dersi 30 kez bölmüyorum, 3 saatlik dersin 2 saatini hayal kurarak geçirmiyorum :) Bu arada teşekkürler yorumlar için herkese :)

MarcusAntonius: Hocam bu arada etrafımdaki insanlar zaten beni ''yerinde duramayan'' bi insan olarak tanıyor

• Sakın metin2 ye geri dönme daha çok stres olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlayerSoldier61

Sakın metin2 ye geri dönme daha çok stres olursun

Yok hocam çocuk çocuk dolu orası ama şöyle güzel bi' online oyun bulursam oynarım, böyle herkesin afedersin -saf- gibi para yatırmadığı bi' oyun (Oyunlara para yatıranlar k.b
  • TuzluKadayif T kullanıcısına yanıt
    Sen de her şeyden sıkılıyorsun olmaz ki böyle Şimdiden böyleysen sene sonunu nasıl getireceksin ?

Otur geometri çöz. Motive olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Justforyou12

Sen de her şeyden sıkılıyorsun olmaz ki böyle Şimdiden böyleysen sene sonunu nasıl getireceksin ?

Geometriye 11.sınıfta başlayacağım :) Sms yaptım pek sıkılacağımı sanmıyorum artık Sıkıldığımda da tvden başka çare yok belli ki

EDİT: Arkadaşlar konu uzadı k.bakmayın ama bende dersen sıkılanlara tavsiye vereyim
    -Gidin kitap alın.
    Vallahi.
    :D
    Bugün gittim matematikten kitap aldım, ev kitapla dolu ama yine de gittim aldım. Karekök ve extream yayınları aldım. İçini açıp baktığımda ders çalışasım geldi. Başım ağrımasa oturup 3-4 saat aralıksız test çözebilirim şu anda. Yani eski tempoyu kazandım diyebilirim :) Bundan sonra siz de derslerden sıkılırsanız gidip kitapları inceleyin, kitap alın. En azından deneyin

• quote:

quote:

Geometriye 11.sınıfta başlayacağım :) Sms yaptım pek sıkılacağımı sanmıyorum artık Sıkıldığımda da tvden başka çare yok belli ki

EDİT: Arkadaşlar konu uzadı k.bakmayın ama bende dersen sıkılanlara tavsiye vereyim
    -Gidin kitap alın.
    Vallahi.
    Bugün gittim matematikten kitap aldım, ev kitapla dolu ama yine de gittim aldım. Karekök ve extream yayınları aldım. İçini açıp baktığımda ders çalışasım geldi. Başım ağrımasa oturup 3-4 saat aralıksız test çözebilirim şu anda. Yani eski tempoyu kazandım diyebilirim :) Bundan sonra siz de derslerden sıkılırsanız gidip kitapları inceleyin, kitap alın. En azından deneyin

Son sınıfsın sanıp endişelenmiştim senin için , 11. sınıfsan biraz rahat olmanı tavsiye ederim. Zira 11. sınıfta tabiri caizse hayvan gibi çalışmıştım ve yaz tatilinin yarısına kadar canım hiç çalışmak istemedi. Çok bunaltma kendini ... Kitap al , çalış

• quote:

Multitap - Battaniyem şarkısını dinle kesinlikle işe yarıyor

Ben derslerden sıkıldığım zaman bi bu şarkıyı dinlerim bir de The Walking Dead izlerim , müthiş moral oluyor bana :) Ayrıca sevdiğim , okumaktan keyif aldığım kitapları tekrar okurum. Çok zevklidir, deneyebilirsin

Eğlenebileceğin , mutlu olacağın şeyler bulamazsan ders çalışmak eziyet olur sana. O yüzden en kısa zamanda böyle şeyler bulmalısın.

Aklima getirdin acip dinleyeyim bir daha sagolasin hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

-Gidin kitap alın.
    Vallahi.

Son sınıfsın sanıp endişelenmiştim senin için , 11. sınıfsan biraz rahat olmanı tavsiye ederim. Zira 11. sınıfta tabiri caizse hayvan gibi çalışmıştım ve yaz tatilinin yarısına kadar canım hiç çalışmak istemedi. Çok bunaltma kendini ... Kitap al , çalış

Konular bitti hocam o kadar sıkmıyorum artık kendimi. Afedersiniz 2 ay hayvan gibi sıktım kendimi şimdi öyle böyle değil bitti konular, tekrar amaçlı ''çerez'' gibi çözüyorum soruları Demekki sıkmak o kadar da kötü bi' şey değilmiş. Yeter ki doğru şeyi sıkın (!)

• quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

quote:

2 yıldır hayatımdan pek zevk alamıyorum hatta karanlıktan bile korkuyorum, evde tek durmaktan korkuyorum, panik atağım var sanki her an kötü bi' şey olacakmış gibi, hiç bir şeyden zevk almıyorum, hızlı tren bile hiç korkunç değil, her şey çok normal ne yapacağım ben of of :( Sürekli sersemim, iğne batırsan hissetmem. Allah'ım kendimi yokmuş gibi hissediyorum :(

Hiperaktivite için kullanılan ilaçlarin etkisini gördüm sende

Evet bende ilaç kullanıyorum ve aynı şikayetler bende de var :(

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SlayerSoldier61

Sakın metin2 ye geri dönme daha çok stres olursun

Yok hocam çocuk çocuk dolu orası ama şöyle güzel bi' online oyun bulursam oynarım, böyle herkesin afedersin -saf- gibi para yatırmadığı bi' oyun (Oyunlara para yatıranlar k.b

Öyle bir oyun bulursan bana da haber ver

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.