Şimdi Ara

Derslerden Sıkılınca Ne Yapıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
4
Favori
2.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cidden merak ediyorum bunu.

Harbiden.

Bayramda mecburen ara vermek zorunda kaldım, ders saatini %80 oranında düşürdüm. Şimdi tekrar dönmem zor oluyor derslere. Siz derslerden sıkılınca ne yapıyorsunuz? Bıktım internetten, facebook, twitterden. DH bile bazen sıkmaya başladı. Arkadaşlarımla gezmek çok saçma. Hepsi apaçi Bi' şeyler önerin de döneyim şu derslere artık. 101 de el açamıyorum. Çiplerim bile araya gitti. Hayat çok garip lan. Belediyenin etrafa dağıttığı kitaplar var elimde. Sıkıntıdan onları kesecektim az önce :( Eskiden oyuncak arabalarımı bozar, icat yapmaya çalışırdım. Bu bile mutlu ederdi beni. Şimdi hiç bir şey mutlu etmiyor. Harbiden bi' şey önerin lan. Çok saçma bi' yazı oldu

• enteresan bir konu olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsykslr

enteresan bir konu olmus

E büyük olmalı :( Metin 2 mi oynasam, acayip sıkıldım (
  • Ankara olduğumdan havuz, cafe vs. Onun dışında mesela dün çok sıkılmıştım açtım Tosun Paşa'yı izledim moral depoladım resmen Kısacası film falan izlemeye bak. Facebook, Twitter vs kapattım ben insanlar tuvalette olduğunu bile hava atarak bildirme durumuna geldiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsykslr

enteresan bir konu olmus
    bence çok kasma kendini.rahatlamaya çalış.
    bence metin 2 oynama.knight oyna. şaka lan ikisini de oynama bu yıl sık dişini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheReedS -- 14 Ağustos 2013; 17:40:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naçizane

Ankara olduğumdan havuz, cafe vs. Onun dışında mesela dün çok sıkılmıştım açtım Tosun Paşa'yı izledim moral depoladım resmen Kısacası film falan izlemeye bak. Facebook, Twitter vs kapattım ben insanlar tuvalette olduğunu bile hava atarak bildirme durumuna geldiler.

Aynen kardeşim. ''Ya tuvalettym ısklar sndü çq krkuyrm .s .s'' Ben kayserideyim buralar hep tarla, otlar falan.

EDİT: adam çift açtı, 7li açmam lazım :( Bu el de gitti

• Bende de benzer bir sıkıntı var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çevirici Hortlak -- 14 Ağustos 2013; 17:41:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheReedS

Kotalıyım, mario oynayabilirim ancak
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuzluKadayif

quote:

Alıntıları Göster
    Şaka bi' yana harbiden derslerden sıkılınca nasıl geri dönüyorsunuz? Şarkı önerin (video olmasın )

• quote:

Alıntıları Göster
    ders çalışamaktan bir kopunca toparlamak, o düzene geri dönmek çok zor oluyor for example: ben. yazın başından ağustosa kadar full time çalıştım şimdi azıcık ipin ucunu koyverdim de daha tutamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: intensee

ders çalışamaktan bir kopunca toparlamak, o düzene geri dönmek çok zor oluyor for example: ben. yazın başından ağustosa kadar full time çalıştım şimdi azıcık ipin ucunu koyverdim de daha tutamıyorum

Hocam 30 gün boyunca neredeyse her gün sahura kadar 3 saat, gündüz 3 saat çalıştım. Acayip alışmıştım yani. Şimdi nasıl düzelteceğim bu durumu :(
  • quote:

quote:

kotalısın dedin aklıma geldi.
    ben sınırsız kullanıyordum.ttnetten aradılar.dediler ki sizin ki sınırsız ama herşeyin bi sınırı var sonuçta. 65 gb kotanız dolmuş. hemen süper sınırsız pakete geçmenizi öneririz.105gb lik pakete geçtik. nasıl bir iştir anlamadım.

• TuzluKadayif T kullanıcısına yanıt
    birden yüklenmek olmaz diye azar azar test çöz. ama her gün çöz. hiç aksatmadan devam edersen, az az artırırsan çalışma saatini oturur yine düzenin
    edit: sıkıldığında mutlaka bırak mola ver yoksa verim alamazsın
  • Bence en iyisi film izle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

ben sınırsız kullanıyordum.ttnetten aradılar.dediler ki sizin ki sınırsız ama herşeyin bi sınırı var sonuçta. 65 gb kotanız dolmuş. hemen süper sınırsız pakete geçmenizi öneririz.105gb lik pakete geçtik. nasıl bir iştir anlamadım.

Ahaha bizi de aradılar geçirelim diye. GEÇİRDİLER. Hemde iyi geçirdiler :D Yarım ay sınırsıza geçtik işler karıştı bi' şeyler oldu. Her hafta fatura geldi. Müşteri temsilcisi, ailemizi çok kötü temsil etti Yarım ay sınırsız, yarım ay sınırlı kullandık . Sonra 'sözleşme vr geçmzssnz snrsıza .s .s'' dediler Gelecek yıl ağustos ayında geçebiliyoruz. Şimdi geçersek sadece internet 63 TL

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ahaha bizi de aradılar geçirelim diye. GEÇİRDİLER. Hemde iyi geçirdiler :D Yarım ay sınırsıza geçtik işler karıştı bi' şeyler oldu. Her hafta fatura geldi. Müşteri temsilcisi, ailemizi çok kötü temsil etti Yarım ay sınırsız, yarım ay sınırlı kullandık . Sonra 'sözleşme vr geçmzssnz snrsıza .s .s'' dediler Gelecek yıl ağustos ayında geçebiliyoruz. Şimdi geçersek sadece internet 63 TL

Alıntıları Göster
    Bu arada film olarak genel kültürüm hiç yok, en ünlü filmleri 10 dk bile izlemedim Tavsiyeler için teşekkürler ama henüz cevap alamadım :( Böyle daha değişik bi' şeyler lazım moral verebilecek

nomad25: ramazandan önce 6 da kalkıp ders çalışıyordum :D Şimdi 8 de kalkıp çalışıyorum, zaman bol ama sıkılıyorum :(

• quote:

Orijinalden alıntı: nomad25

erken kalkabiliyorsan saat 6-12 arası çalış ondan sonra kafana göre takıl bence öyle yapıyorum çok rahat oluyor . kolay gelsin

çok mantıklı. 5saate yakın çalışılır öyle. 4 saatte 7den 11e kadar çalışsak eder sana 9 saat
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Derslerden sıkılmıcaksın bakıyorum mesela hedefim benim odtü işletme odtude hissediyorum kendimi dahada azimle çözüyorum sıkılınca değil yorunlunca ara veriyorum.Taktiğim şu sabah uyanıyorum çalıscam kitapları açıyorum çalıscam yerleri işaretliyorum.oraya kadar çalısıyorum bazen kaçıyor tabi mesela 3 günden beri türev calıscam ama çok yoruluyorum inş bugun 2-3 kadar türev belasını çalıscam.Ama bak sen daha 11.sınıfa gecmissin bu çalısma ile cerrahpaşa bile olur fazla kasma bence dediğin dersleri bitirdiysen cerrahpaşa bile tutar önemli olan unutmamak sürekli tekrar sürekli soru çözmen lazım işleyen demir paslanmaz.Tekrardan başarılar kardeşim tekrar önemli 11.sınıf kimya fiziği lysnin baba konuları var unutma matematik ve geometri cerez konular var.Biyoloji biraz daha kolay.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nomad25

erken kalkabiliyorsan saat 6-12 arası çalış ondan sonra kafana göre takıl bence öyle yapıyorum çok rahat oluyor . kolay gelsin

çok mantıklı. 5saate yakın çalışılır öyle. 4 saatte 7den 11e kadar çalışsak eder sana 9 saat

Hey maaşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: trajle1453

Derslerden sıkılmıcaksın bakıyorum mesela hedefim benim odtü işletme odtude hissediyorum kendimi dahada azimle çözüyorum sıkılınca değil yorunlunca ara veriyorum.Taktiğim şu sabah uyanıyorum çalıscam kitapları açıyorum çalıscam yerleri işaretliyorum.oraya kadar çalısıyorum bazen kaçıyor tabi mesela 3 günden beri türev calıscam ama çok yoruluyorum inş bugun 2-3 kadar türev belasını çalıscam.Ama bak sen daha 11.sınıfa gecmissin bu çalısma ile cerrahpaşa bile olur fazla kasma bence dediğin dersleri bitirdiysen cerrahpaşa bile tutar önemli olan unutmamak sürekli tekrar sürekli soru çözmen lazım işleyen demir paslanmaz.Tekrardan başarılar kardeşim tekrar önemli 11.sınıf kimya fiziği lysnin baba konuları var unutma matematik ve geometri cerez konular var.Biyoloji biraz daha kolay.

Ben de kendimi tıp fakültesinde hissediyorum. İskeletler falan. Bu arada teşekkürler kardeşim. İnşallah herkesin istediği yer tutar :)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.