Şimdi Ara

DERSLERLE İLGİLİ SORUNUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11.sınıfa gidiyorum , 1.Dönem gayet planlı ve düzgün bir çalışma içerisindeyken 2.dönemin şubat ayından sonra derslerden koptum( şubat ayına kadar hem tyt çalışıyordum hem de 11.sınıfa çalışıyordum). 2.dönem şubat ayının ortalarında soğuk aldım hem da baya bir kötü şekilde. Yani şubatın son iki haftasında dürüst düzgün uyku alamıyordum okula gidip arkadaşlarım bana soru getirdiklerinde soruyu çözmekten korkuyordum. Şubat bitti mart geldiğinde derslere ilgim vardı (her ne kadar soru çözmekten korksam bile dersleri yazıyordum katılmaya çalışıyordum) Mart ayı matematik,fizik,kimya,biyoloji derslerini tam anlayamasam bile yazmak ile geçti.Nisan ayı da böyle geçti şimdi mayıstayız ve derslere ilgim 0 yani okula gitmeyi bile istemiyorum en ufak bir şeyi bile dert ediyorum (ör: almanca ödevi) dersleri felan dinlemiyorum. Eve gidince de ders çalışmıyorum. Böyle yaparsam boka batacağımı da biliyorum buna rağmen yine de ders çalışmıyorum.Yani bu ruh halinden nasıl çıkabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justh4s4n -- 14 Mayıs 2019; 21:56:45 >

• Yok mu bir cevap veren ?
  • Etrafında ders çalışan insanlar varsa sen de motive olursun. Kütüphanelerde çalış ya da birlikte çalışmaya teşvik eden eğitim kurumlarına kaydol.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik ile ilgili sorun
    2 ay önce açıldı
    Askerlikle Alakalı Problem
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.