Şimdi Ara

Slayt Müzikle İlgili Bir Sorun [ Çözüldü ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ingilizce performans ödevim için bir slayt hazırlamam gerekiyordu ses ile birlikte, hazırladım slaytımı ses de ekledim, fakat ben bunu hocama göndermem gerek o yüzden önce bi kontrol amaçlı arkadaşıma gönderdim arkadaşım slaytı açtığında müzik çalmıyor dedi.

Nette araştırdığımda müziğin 50 mbden küçük olması gerektiği yazıyordu aksi takdirde slaytı ayrı müziği ayrı bir şekilde göndermem gerekiyormuş. Zaten benim müziğim 50 mbden küçük ama bu şekilde bile gönderdiğim kişide müzik çalmıyor yardım edin arkadaşlar çarşambaya kadar teslim etmem gerek. Şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sndroua -- 31 Mart 2014; 15:10:27 >

• senin sorunun gönderirken boyutu küçült mek mi ?
  • powerpoint kaç kullanıyosun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecniker_1986

senin sorunun gönderirken boyutu küçült mek mi ?

Hayır boyutu küçülttüm zaten. Slaytı kendi bilgisayarımda açtığım zaman müzik çalıyor fakat başkasına gönderdiğim zaman karşı tarafta müzik başlamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsyn

powerpoint kaç kullanıyosun ?

2003 kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sndroua

quote:

2003 kullanıyorum.

2003 de nasıl müzik eklenceğini bilmiyorum :( . 2007 olsaydı yardımcı olabilirdim.
  • quote:

quote:

quote:

2003 kullanıyorum.

2003 de nasıl müzik eklenceğini bilmiyorum :( . 2007 olsaydı yardımcı olabilirdim.

Hocam tamam hallettim sanırım power pointi sunum şeklinde kaydetmem gerekiyormuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses efektiyle ilgili program
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

2003 kullanıyorum.

Hocam tamam hallettim sanırım power pointi sunum şeklinde kaydetmem gerekiyormuş.

Arkadaşlar maalesef olmadı hala bi arkadaşa attığım zaman müzik başlamıyor nasıl halledebilirim bu sorunu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2003 kullanıyorum.

Arkadaşlar maalesef olmadı hala bi arkadaşa attığım zaman müzik başlamıyor nasıl halledebilirim bu sorunu?

Müzik simgesi olası lazım ona tıkladıgında başlar . ama otomatik başlamasını istiyosan :

Müzik simgesine çift tıkla kayıttan yürüt sekmesine gel başlangıç kısmını slaytlarda yürüt yap . Müzik simgesinin görünmesini istemiyosanda gösteri sırasında gizleye tıkla .

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2003 kullanıyorum.

Müzik simgesi olası lazım ona tıkladıgında başlar . ama otomatik başlamasını istiyosan :

Müzik simgesine çift tıkla kayıttan yürüt sekmesine gel başlangıç kısmını slaytlarda yürüt yap . Müzik simgesinin görünmesini istemiyosanda gösteri sırasında gizleye tıkla .

Müzik simgesine çift tıklayınca herhangi bir şey çıkmıyor. Gösteri sırasında müzik simgesini kapatmıştım zaten. Gösteri sırasında müzik otomatik olarak başlıyor. Benim sorunum bu slaytı başkasına attığımda müziksiz olarak gidiyor.

• Arkadaşlar lütfen bileniniz varsa cevaplasın çözmem lazım bu sorunu..
  • quote:

Arkadaşlar lütfen bileniniz varsa cevaplasın çözmem lazım bu sorunu..

dediğim şekilde düzelmedi mi ?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar lütfen bileniniz varsa cevaplasın çözmem lazım bu sorunu..

dediğim şekilde düzelmedi mi ?

Kardeşim senin dediklerin yapılı zaten. Ben slaytı başlattığımda otomatik olarak müzik geçişler falan var. Başkasına attığım zaman slayt müziksiz gidiyor bunu çözmem gerek.
  • Ben müzikli her slaytımı bu şekilde yapıyorum . her bilgisayardada çalışıyo sıkıntı olmuyo sende nasıl oldu anlamadım
  • quote:

Ben müzikli her slaytımı bu şekilde yapıyorum . her bilgisayardada çalışıyo sıkıntı olmuyo sende nasıl oldu anlamadım

Bu sayfayı inceledimhttp://www.ogren.tv/microsoft-office/powerpoint-sunusuna-muzik-gommek-2.html altta yorumlar var şimdi belki sorunumu tam anlatamamış olabilirim o yüzden bir başka kişinin yorumunu atıyorum belki daha açıklayıcı olur ;

Bu güzel hazırlanmış video için öncelikle emeği geçenlere teşekkür ediyorum… ben microsoft office 2003 kullanıyorum ve videodaki işlemleri adım adım harfiyyen yapmış olmama rağmen hazırlamış olduğum sunuyu msn üzerinden yada email üzerinden arkadaşıma gönderdiğimde müziksiz gidiyor.. ve ayrıca sunu içine eklemiş olduğum müziğin bilgisayar üzerindeki konumunu değiştirdiğim zaman benim bilgisayarımdada sunu müziksiz dönüyor buradanda müzik gömme işlemini gerçekleştiremediğimi anlıyorum sorunu anlayamadım yardımcı olursanız çok sevinirim..

Benim sorunum tamamen bu..

• Tamamdır arkadaşlar sonunda çözdüm, karşı taraftaki kişide müziğin çalması için aynı müziğin karşı taraftaki kişide de olması gerekiyormuş bu şekilde hallettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.