Şimdi Ara

Dersten Çekilme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
2
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dersten Çekilme (Withdrawal) konusunda forumun düşüncelerini merak ettim.

Ne zaman çekilmek mantıklı, ne zaman değil?

Transkriptte iyi durmuyor diye birkaç sefer okudum, yine de tercih edilebilir mi?

• valla ben ediyorum :D

• maalesef hocalar 10 aralığa kadar son çekilme olmasına rağmen sınav sonuçlarını hiç açıklamayacakları için sürecin iyi mi gittiğini kötü mü gittiğini anlayamıyorsun. sonucunu bilmiyorsan tamamen kumar. bugün arkadaşım için bunu konuştuk. sınavın iyi gelip gelmemesi tamamen şanssa kumar yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 8 Aralık 2023; 18:56:2 >
  • EistroY661 E kullanıcısına yanıt

Hocam bizim hocalar özellikle erken açıklamaya çalıştılar. Sonuncusu da bugün sabah açıklandı. "Objection"ı da ayarladılar.

Nası gidiyor reis :D

Dersten Çekilme
  • Hocalar açıklamıyor ki awk

Circuitin ikinci mtsi bitti hala fizik3 birinci mtsi açıklanmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nphexy N kullanıcısına yanıt

mat hariç hiçbişi açıklanmadığı için maalesef bilmiom aslkndlaksn hepsi iyi geçti gibi aslında. matematikte'de ortalama çok yüksek gelmiş alınan iyi notun pek önemi olmayacak 2 hafta sonraya olan mtye sağlam çalışmak lazım.

bir de ben aşırı mükemmelliyetçi işler yapmaya çalışıyorum bu aşırı sıkıntı bu okul için. odtü'deki kimse bununla uğraşmak istemiyor denilen şeyi basitçe yap geç kafasında (en azından 1. sınıf), uzun uzun uğraştığım şeyi 8 saatte de bitirebilirmişim mesela.

onun dışında harika withdraw ı kendim için sormamıştım arkadaşla konusu geçmişti bugün o biraz sinirliydi. şu dönem bitse de kurtulsak diye bekliyorum artık .d yüksek bi ortalamayla kapatırsak müq olacak. matematiğe sağlam çalışmak lazım yüksek ihtimalle curve'u düşük tutabilmek için 2. midterm ve finalde saplayacaklar. sıkıntı kısım related rates gibi sevmediğim yerler 2. midterm konusuna dahil oldu :(

ssenin nasıl gidiyorr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 9 Aralık 2023; 11:8:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siz hala çekilebiliyor musunuz? İnanılmaz gerçekten. Bizde ilk 3 hafta mı ne çekilme süresi. Bir anlamı olmuyor o yüzden. Ve bence sorun değil yani. Bence bir önemi yok transkriptte olmasının.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hvl00 kullanıcısına yanıt

İlk 3 hafta bir Add-Drop var. Yine benzer şekilde yeni ders alabilir, ders bırakabilirsin. Transkript ile ilgisi olmadan.

Şimdi ise dersten çekilme

Dersten Çekilmeoidb.metu.edu.tr
    Dersten Çekilme | ODTÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI
    https://oidb.metu.edu.tr/tr/dersten-cekilme
  • YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    Bizde add drop 1 hafta. Baya iyiymiş sizinki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hvl00 -- 9 Aralık 2023; 12:37:21 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hvl00 kullanıcısına yanıt

Yanlış demişim,

2. hafta add drop, ekle bırak yapabiliyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hallediyoruz bir şekilde ya, okul çok yoğun ama zorluyor cidden. Bazen kafa kaldıracak vakit bulamıyorum. 1.sınıfa geri dönebilsem keşke :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.