Şimdi Ara

kpss kazandıktan sonra askerlik durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 2012 kpss kazanırsak şayet askerlik durumu olanlar nasıl ataması oluyor..atama yapılıyormu yoksa tecil etmenin bir yolunumu bulmak lazım..

• a kadroda kurum tecil ediyor diye duydum...

b de tecil eden kurum duymadım açıkcası öğretmenliği de hiç bilmiyorum...
  • bildiğim kadarıyla atama yapılıyor, askerlik şartı aranmıyor atamalarda artık
  • öğretmen olursan 6 ay tecillisin diğerlerini bilmiyorum, askerdeyken atama soruyorsan o da oluyor sanırım http://personel.meb.gov.tr/haber_goster.asp?ID=1018&KELIME= linkinde yazıyor bu durumlar bi incele istersen
  • Arkadaşlar merhaba! Ben bu yıl KPSS'ye gireceğim, askerliğim de 2013'e kadar tecilli. Eğer kazanıp yerleşirsem 2-3 yıl memur olarak çalıştıktan sonra askere gidip gelsem görevime kaldığım yerden devam edebilir miyim? Önerileriniz ve fikirleriniz için şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizzimer

Arkadaşlar merhaba! Ben bu yıl KPSS'ye gireceğim, askerliğim de 2013'e kadar tecilli. Eğer kazanıp yerleşirsem 2-3 yıl memur olarak çalıştıktan sonra askere gidip gelsem görevime kaldığım yerden devam edebilir miyim? Önerileriniz ve fikirleriniz için şimdiden teşekkürler...

devam edebiliyorsun
  • peki kazandıktan hemen sonra askere gidip döndüğümüzde devam etme şansımız varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • b kadroları için kazandıktan sonra 6 ay sözleşmeli oluyorsun 6 ay sonra kadroya geçiyorsun ben böyle biliyorum yanlışım varsa düzeltin. kadroya geçtilken sonra gidebilirsin.
  • b kadroları ile ilgili bilgim yok ama kazandıktan sonra işe başlayıp askere gittikten sonra döndüğünde devam edebiliyorsun bu kesin.Kazandıktan hemen sonra gidip devam ediyormusun bilmiyorum malesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.