Arkadaşlar merhaba! Ben bu yıl KPSS'ye gireceğim, askerliğim de 2013'e kadar tecilli. Eğer kazanıp yerleşirsem 2-3 yıl memur olarak çalıştıktan sonra askere gidip gelsem görevime kaldığım yerden devam edebilir miyim? Önerileriniz ve fikirleriniz için şimdiden teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: denizzimer
Arkadaşlar merhaba! Ben bu yıl KPSS'ye gireceğim, askerliğim de 2013'e kadar tecilli. Eğer kazanıp yerleşirsem 2-3 yıl memur olarak çalıştıktan sonra askere gidip gelsem görevime kaldığım yerden devam edebilir miyim? Önerileriniz ve fikirleriniz için şimdiden teşekkürler...
devam edebiliyorsun
peki kazandıktan hemen sonra askere gidip döndüğümüzde devam etme şansımız varmı?
b kadroları için kazandıktan sonra 6 ay sözleşmeli oluyorsun 6 ay sonra kadroya geçiyorsun ben böyle biliyorum yanlışım varsa düzeltin. kadroya geçtilken sonra gidebilirsin.
b kadroları ile ilgili bilgim yok ama kazandıktan sonra işe başlayıp askere gittikten sonra döndüğünde devam edebiliyorsun bu kesin.Kazandıktan hemen sonra gidip devam ediyormusun bilmiyorum malesef.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme