Şimdi Ara

Desire eye ana konusu açan yok mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Hocam siz acin,kullanicisiysaniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha dumanı ustunden gelelı kac gun oldu gerce normalde ragbet goren beklenen cıhazlar onceden konusu acılır ama htc malum cok fazla kullanıcısı yok amıraller harıcınde
  • HTC kullanıları az olduğundan yok sanırım. Fiyat bandıda yüksek diye düşünülüyor biraz da. İsterseniz siz açın tabi
  • emre4335 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ben kullanıcı değilim. Konusu olsaydı eksisi artısı nedir öğrenirdik diye sormuştum.

• Eksik olarak ben htc nin ön panelin alt kisminindan nefret ediyorum.En altta boomsound hoparloru ortada HTC logosu ustte navigasyon tuslari.Hepsi ayri ayri hic hos durmuyo.Navigasyon tuslarini HTC logosunun sag ve sol tarafina alsa cok daha kullanisli olcak telefon.Birde pili biraz dusuk tutuyo HTC ama yazilim konusunda androidde rakipsiz oldugu icin pili diger rakiplerine gore kucuk olsada ayni performansi aliyoruz.Son olarakta malzeme kalitesi muhtesem.Yaptigi plastik telefonlar bile malzeme kalitesi bakimindan cok kaliteli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre4335 -- 14 Aralık 2014; 2:39:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.