Şimdi Ara

Desire hd açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün başıma gelen bir problem telefonda internette gezinirken telefon aniden donup kaldı ve hiç bir tuş çalışmadı güç tuşu dahil pilini çıkarttım beklettim tekrar taktım beyaz ekranda takılıp kalıyor htc yazan yerde, hiç bir tepki vermiyor, sımkartı sd kartı felan herşeyi çıkartıp denedim genede nafile telefon radi s-off eng s-off root gibi her türlü şey yapılı android revolution hd denen bir rom kullanıyorum, daha önce başıma hiç böyle bişey gelmedi, beni en çok şaşırtan problemin durup dururken oluşu bişey yüklerken meydana gelmedi yani, bu romu kullananlarda böyle bir problem yok

1- telefonum brick denen şu olay olmuşmudur?
    2-bu şekilde teli garantiye verirsem garanti kapsamı dışındamıdır?
    3-garanti kapsamı dışındaysa maliyeti ne kadar olur?
    4-yapmamı önerdiğinizz bir şey varmı?

Edit:telefonda bootloader ekranına girebiliyorum ama fastboot yada recovery moddan telefon başlamıyor aynı yerde kalıyor, factory reset yaptığımda root,en s-off gibi şeylerde gidermi?

Edit2:Problemi çözdüm sanırım romu tekrar yükledim telefon kendine geldi umarım tekrar yapmaz, herhalde eksik yükledim ondan oldu sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drnuba -- 4 Temmuz 2011; 15:50:23 >

• Kardeş garantiye kendiliğinden bozuldu de rom filan deme anlamazlarsa yeni cihaz verirler ama anlarlarsa geçmiş olsun bir bardak su iç. Htc de telefon tamiri yok sana yeni cihazı biraz düşük fiyatla verirler ancak. Ben en az 700 Tl diyorum.
  • teşekkürler biraz daha bekliycem eğer bir çare bulamassam en son garanti
  • bu brick değil merak etmeyin...

brick değilse de çözümü kolaydır... servise verirseniz garanti dışı işlem görür, maliyet hiç belli olmaz ama ücret alacakları kesin...
    yeni bir rom kurmaya çalışın. revovery ye ulaşırsanız zaten sorun kalmaz.

recovery ye ulaşamazsanız rom da atamazsınız. factory reset i bir deneyin. root vs nin gitmemesi lazım.

bu da olmazsa "desire hd shipped roms" diye aratın google da. shipped rom kurarsanız root s-off vs herşey gider cihaz kutudan çıktığı hale döner.

bu da olmazsa servise verirsiniz bakalım ne deyecekler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.