Merhabalar, sorunumu daha önce Desire X başlığı altına yazmıştım ama cevap gelmemişti. O süreç içinde yeni bir şey fark ettim. Telefonun ekranı kendi kendine işlem yapmaya başlamıştı. Ancak bugün fark ettim ki WiFi açıkken bu olmuyor. Mobil veriye geçtiğim zaman ekran kendi kendine dokunmaya başlıyor. Kapatıp açıyorum, birkaç dakika düzeliyor sonra tekrar başlıyor. Hard reset dahi atttım ama herhangi bir düzelme yok. Mobil verinin böyle bir şeye sebep olma ihtimali nedir? Böyle bir sorun yaşayan var mı?
Ayni sorun bende de var Dokunmatik sorunu Kamera da acilmiyor On/off tusu bozuk Sarzi cok cabuk bitiyor Sarz giris soketinde temazsizlik var Bir kac problem daha var ama unuttum He bir de uygulama yukeleyemiyorum Hayatimda bir kere bile kullanmadigim dropbox bilmem kac megabyte yer kapliyor. chrome 100 kusur megabyte yer kapladigi icin guncellemelerini kaldirdim kendisi kalkmiyor cunku. Doplhin falan da bozdu. Firefox yukledim onu kullaniyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme