Şimdi Ara

DESK CASE PROJE FİNAL ##MOD ART DESK##(SIVI SOĞUTMALI) FİNAL (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
12
Favori
13.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onceki kasan daha iyiydi samki :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • moslevon kullanıcısına yanıt
    ABİ SÜPER Bİ PROJE İNŞ KURARSIN HAYIRLI OLSUN ABİM
  • saasc S kullanıcısına yanıt
    Bak şimdi Fikrimi değiştirtme bana şimdi:)) bu o kadar olmadı ama bir sonraki gerçekten dehşet olucak.:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: moslevon

Bak şimdi Fikrimi değiştirtme bana şimdi:)) bu o kadar olmadı ama bir sonraki gerçekten dehşet olucak.:))

belkide eski kasanda kasa kadar olan radyatorlere aşık olmuşumdur
    Güzel laftı valla :)) radyatörler yine aynısı zaten :)) ama kasadaki görüntüsü gibi heybeti masada belli olmuyor
    Çok yer kapladığı için zaten masa yapıyorum :))
    Masa buyuk olunca radyator kucuk kalmis masa yaninda :)

Gel birde bana sor zar zor oturttum o radyatörleri :)) bir dahaki sefere masa genişliğini redharbinder cross des modelindeki gibi 70-75cm yapıcam :))
    Direk dolap yap bari yanina kiyafetlerini falanda koyarsin

• mini buz dolabı alıp sıvı soğutmaları onun içine koymayı düşündünmü hocam hiç.
  • iso227 kullanıcısına yanıt
    Yok o kadarda değil :))
  • Forumda gerçekten kimse kalmamış.:(( bu bölümde bakıyorum hep 2 veya en fazla 5 kayıtlı üye görünüyor. Mod olayına gerçekten ilgi kalmamış. Canlanın biraz millet. Ben bile girmemeye başladım

Sistemde D5 pompa kullanacağım 2 adet ayrı loop olacak zaten. Yami 2 pompa sipariş verdim ve yeni renkli rakorlar o yüzden beklemedeyiz. Zaten pompalar geldiği anda sistemde bitmiş olacak ve son resimler paylaşılacak. Fazla ilgi olmadığından arada resim eklemiyorum.:(
  • takipteyiz hocam. bittiginde harika olacak gibi duruyor.
  • hata_I kullanıcısına yanıt
    Sağolasın dostum.:)) bugün D5 pompalar geldi şu an onlarla uğraşıyorum. 2 adet ayrı pompa ayrı loop olucak zaten. Aslında hevesim de kaçmadı değil o yüzden fazla düşlüyorum üstüne :(( ama az kaldı 2-3 güne bitecek.
  • Takipteyim hocam.Çok güzel ilerliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun aradan sonra nihayet..:):)

Masamızın iç düzenini oturttuk..

Rezervuarların su akışını basıncını arttırmak adına yükseltmemiz gerekiyordu ve altlarına suntadan dikdörtgen 9cm lik yükselti kesip üzerine beyaz pleksi oturttuk... Ve rezervuarları pleksiye monte ettik..

İlk baş içlerine ışık yerleştirmiştim fakat ışıkları kaldırdım.. Çünki sağ tarafta güç kaynağı vardı. ve güç kaynağını bu kestiğimiz yükseltinin içine alarak gizlemişte olduk. durum böyle olunca güç kaynağı kızmı ışığı engelledi ve iki taraf farklı göründüğünden komple çıkarttım ledleri..

DESK CASE PROJE FİNAL ##MOD ART DESK##(SIVI SOĞUTMALI)  FİNAL  DESK CASE PROJE FİNAL ##MOD ART DESK##(SIVI SOĞUTMALI)  FİNAL  DESK CASE PROJE FİNAL ##MOD ART DESK##(SIVI SOĞUTMALI)  FİNAL

DESK CASE PROJE FİNAL ##MOD ART DESK##(SIVI SOĞUTMALI)  FİNAL  DESK CASE PROJE FİNAL ##MOD ART DESK##(SIVI SOĞUTMALI)  FİNAL  DESK CASE PROJE FİNAL ##MOD ART DESK##(SIVI SOĞUTMALI)  FİNAL

• LogitechLove kullanıcısına yanıt
    Resimleri şu an ekliyorum dostum sağolasın..:):)
  • Harddiskler için raid kartları kullandık 2 adet...

DESK CASE PROJE FİNAL ##MOD ART DESK##(SIVI SOĞUTMALI)  FİNAL  DESK CASE PROJE FİNAL ##MOD ART DESK##(SIVI SOĞUTMALI)  FİNAL

Fanlar için sistemde bu resimde gördüğünüz pcb hublardan kullandık. Gerçekten çok kullanışlı diğer uzun kablolardan daha iyi.. Güç bağlantısı olan kablolar pwm modunda sıkıntı çıkartıyor..:)

DESK CASE PROJE FİNAL ##MOD ART DESK##(SIVI SOĞUTMALI)  FİNAL  DESK CASE PROJE FİNAL ##MOD ART DESK##(SIVI SOĞUTMALI)  FİNAL

Güç kaynağımıza kırmızı sleeve kablolarımızı taktık... Hdd slotlarına, ssd lere, dvd-rw lara, Gayet şık durdu.
    Laptron kontrolcünün kabloları çoktu.. Masa için kablo düzeni anca bu şekilde oldu..:(:(

Bilgisayar power tuşu için masanın ön paneline metal butonlar bağlayacaktım fakat vazgeçtim..:) Çünkü çok güzel bi ürün buldum ve bundan 6 adet sipariş verdim satın almak isteyenlere duyurulur..
    Buton bağlantıları bazen karışık olabiliyor o yüzden hiç derde gerek yok.. Bu tür masalar için çok kullanışlı power,reset bağlantıları ve hdd led bağlantıları hepsi mevcut.. Masa üzerine monitörün altına uzattım ve gayet güzel duruyor..:):) 2 metreye yakın kablosuda var...

DESK CASE PROJE FİNAL ##MOD ART DESK##(SIVI SOĞUTMALI)  FİNAL

• Sisteme yeni rakorlar ve pompa aldım... Swiftech mcp35x2 yerine XSPX D5 pompa aldık...:):) @arg-ist Ali abinin tavsiye üzerine..:):)

Barrow marka rakor aldım.. Gerçekten çok kaliteli ve çok beğendim... Keşke daha önceden keşfetseymişim..:):)

DESK CASE PROJE FİNAL ##MOD ART DESK##(SIVI SOĞUTMALI)  FİNAL  DESK CASE PROJE FİNAL ##MOD ART DESK##(SIVI SOĞUTMALI)  FİNAL  DESK CASE PROJE FİNAL ##MOD ART DESK##(SIVI SOĞUTMALI)  FİNAL  DESK CASE PROJE FİNAL ##MOD ART DESK##(SIVI SOĞUTMALI)  FİNAL

DESK CASE PROJE FİNAL ##MOD ART DESK##(SIVI SOĞUTMALI)  FİNAL  DESK CASE PROJE FİNAL ##MOD ART DESK##(SIVI SOĞUTMALI)  FİNAL [simage][/simage]

Pompa topları yani başlıkları ve dışı yine Barrow marka...:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moslevon -- 21 Nisan 2016; 20:23:29 >

• Akrilik borular 10/14 ölçülerde tüm bağlantıları yaptık...

Bağlantı sıralaması pompadan çıkan su önce bloklara basıcak şekilde konumlandırdım... çümki pompanın en performanslı hali o an.. blokta ısınıp atılan su tanklara gidiyor ve tanklarda su biraz serinlemiş oluyor... Tanklardanda radyatöre gidiyor son olarak. Ve radyatörde soğuyan sıvı direk pompaya giriyor... Yani pompa soğuyan sıvıyı direk bloklara iletmiş oluyor..:):)

Bu tür sistemlerde 3-4 farklı bağlantı şekli oluyor genelde ben bunu tercih ettim...:)

Sistemimizde saf sularımızı koyup sızıntı testlerini yapıyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moslevon -- 22 Nisan 2016; 0:46:07 >

• Sisteme mayhems sıvımızıda ekliyoruz..:):) Blood red..:):)

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.