Şimdi Ara

Deso + Skadi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amaç ne 3 gündür düşünüyorum bulamadım da.Danışmak istedim.

Deso + Skadi

• Sorun yok bence? Range skadi orb değil, deso sadece chain lightning geldiğinde çalışmıyor onun dışında bir problem yok bence
  • Amaci yok. Skadi calismaz.
    Edit: Skadi her zaman orbdur. Ancak tek bir istisna durumu vardir. Range herolarda lifestyle(mom,domi,satanic,morbid mask) ile calisabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DntRx -- 12 Şubat 2015; 0:39:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xhenderon

Amaci yok. Skadi calismaz.
    Edit: Skadi her zaman orbdur. Ancak tek bir istisna durumu vardir. Range herolarda lifestyle(mom,domi,satanic,morbid mask) ile calisabilir.

Melee herolarda da skadi-lifesteal stackleniyor.

Resimdeki sniper dünyadan habersiz rehberdeki itemleri kafasına göre kasmış.
  • Yanlış biliyormuşum cevap için teşekkürler.
  • 3 gün cidden bunun için mi düşündün?
    create lobby deyip, şifreleri açarak denemen maksimum 3-4 dakika sürer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihilanth

3 gün cidden bunun için mi düşündün?

Espri olduğunu varsayarak :
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rampetessh

quote:

Orijinalden alıntı: Nihilanth

3 gün cidden bunun için mi düşündün?

Espri olduğunu varsayarak :

Neden espri olduğunu düşündün?

• Skadi satanic ursaya guzel gidiyor.

• Dota 2 deki orb effect sistemi farklımı yoksa bug mu var
  • Skadi kule ve ancientlar uzerinde calismadigindan Deso aktif olur. Push icin cok cok nadir olarak ben de kullanirim o tarz buildler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

Skadi satanic ursaya guzel gidiyor.

hocam ne alaka skadi satanic'mi tartışılıyor burda ?

aslında şöyle yazardımda anlıyacağını sanmadığımdan yazmadım mesajin orjinali aslında şu

O Değilde Kutupta Foglar Çok yanlız
  • ProToneRCi kullanıcısına yanıt
    ursanın skilindeki orb efect kaldırıldığı için artık dominator kasıldığını.

dominatorle skadinin'de artık orbluğunun kaldırıldığını.

sadece 1 satırla bilenlere hatırlattım - tavsiye ettim bilmeyenlerede güzel bir bilgi oldu.

peki sizin bu yorumunuzun konuya bir faydası var mı ?
  • quote:

sadece 1 satırla bilenlere hatırlattım - tavsiye ettim bilmeyenlerede güzel bir bilgi oldu.

Ben 8 oncesinden beri dota oynuyorum ;lifesteal+skadi orb degildir. Artik orblugunun kaldirilmasi gibi bir olay yoktur. Halihazirda ikiside orbtur. Ancak skadi ve lifesteal itemleri stacklenebilmektedir.
    Konunun daha fazla uzamamasi acisindan, orb effect mekanigi ile ilgili bir link paylasiyorum.
    http://www.playdota.com/mechanics/Orb_Effects
    Edit: Yazim duzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DntRx -- 13 Şubat 2015; 8:28:56 >

• quote:

size başka bir konuyla örnek vereyim biz arabanın fren mesafesinin 50 mt olduğunu ve lastiklerin hangisinin hangi mesafede olduğunu tartışıyoruz siz bize kışın radyatöre antifiriz koyarsanız daha sağlıklı olur diyosunuz. olayda bu zaten her doğru her yerde söylenicek olsa forumları ayırmanın ayrı ayrı yazmanın bir anlamı olmaz. açarsınız bir konu yazarsınız açıklarsınız.

gördüğünüz en iyi tf. konu başlığı altındaki arkadaş gibi biz d2 tf atıyoruz adam oraya LoL tf'si koymuş.

amaç bu

• Radyator degil lastik markası tavsiye etmisim konuya cevap verilip bitirilmis ben sadece arada yine konuyla alakalı tavsiye vermisim bosu bosuna uzatiyorsunuz benim sitemim ona

• ben bugun unfair bot macinda once deso aldim akashada. normalde kolay kolay deso cikmam hele hele ilk esya asla ama creep pushu hizlandirmak icin denedim. Sonra dusundum dusundum agha icin cok gecti scythe durumum da yoktu skadi ciktim her ne kadar orblar da pahali olsa da. deso+skadi oldu.
    bizim takimdaki riki ve lion denen sıfır seviye adamlar viper denen naleti feedledi. e ustune oracle habire heal cekiyor wk desen bela. 40.dakikaya kadar
    onde oldugumuz mac bir koptu ki kaybettik. (valve nasıl unfairde eslestirdiyse bizle)

bunda en buyuk hatalardan biri de deso+skadi idi. Ama skadi deso ile nasil bir liski icinde hala bilmiyorum tam olarak. Deso ; unique attack modifier/orb attack Skadi de oyle ve Skadi lifesteal verenlerle stack yapiyor.

Deso+skadi kullaninca hep desonun etkisini gordum. Skadinin efekti yoktu.

• LivingDeads69 kullanıcısına yanıt
    Bana oldukça tuhaf gelse de itemlerin dizilişi ile çalışma önceliği arasında çalışan bir mekanik var :D

Mesela normal maçlara 5 stack girerken drowa hep deso ve mom kasardım. Kule ittirirken momu ve desoyu yere koyup tekrar desoyu ve momu : 1.deso-2.mom sırasıyla aldıgım zaman deso etkisi görülüyor , tam tersi sırayla alırsam da mom etkisi görülüyor :D

Kısacası fantastik olarak denenebilir. Ayrıca bu skadinin rangelerde orb olmama hikayesi dota 1 den kalmış birşey dota 2 de bu mekanik tamamen değişti. Zaten orb ve buff placers hikayesi ortadan tamamen kalktı. Artık sadece hangisinin hangisiyle stacklendigini bilmemiz yeterli. Skadi bütün lifesteal itemleriyle stackleniyor artık.

Yani tuhaf bir şekilde kuleye veya adama vurmanızla alakalı değil , tamamen hangi sırayla üzerinize aldıgınıza göre çalışıyor item öncelikleri :D İsteyenler oyunlarda deneyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MubabasH -- 23 Şubat 2015; 14:48:24 >

• 7K mmr'lı kardeşimiz de Skadi+Deso kastı:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.