Şimdi Ara

Desperados III Türkçe Yama [Yayımlandı] Rapid Çeviri (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
10
Favori
18.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kullaniciadi12

Donanımhaberde organize olmuş bazı gruplar var. Birbirlerini tanıyorlar sohbetleri muhabbetler var. Mesela rdr2 discord grubunda şahit olmuştum hepsi aynı oda da sohbet muhabbet yeni yeni gelip tanışanlarda var mesela. Bu arkadaşlar tanış oldukları için forumda da sürekli birbirlerini destekleyici mesajlar atıyorlar haliyle haksız oldukları bir durumda bile baskıyla mesaj çokluğuyla destekçi çokluğuyla algı oluşturabiliyorlar. Rdr2 çeviren grupla veya oradaki arkadaşlarla hiç sorunum yok sadece örnekle anlatmak istedim durumu.

Çevirmenler ciddi oranda birbirlerinin çıkarını gözetiyor birbirlerini savunuyor ben de bu durumu son derece doğru buluyorum. Sendikalar gibi birbirlerinin çıkarlarını korumaları en doğal hakları. Çevirmenlerin hakları olduğu kadar oyuncuların da keza kendi haklarını koruyup gözetmeleri en doğal hakları.

Yalnız forumda gözlemlerime göre şöyle bir durum hakim, daha çok çevirmenlerin hakkı gözetiliyor oyuncular pek düşünülmüyor. Bunu translate yamaların yasaklanmasından çok rahat anlayabilirsiniz. Translate yamanın oyuncuya ne zararı olabilir bi düşünelim, 5 yıl çevrilmeyen oyunu hiç oynamamak yerine translate yamayla oynamayı hangi hangi oyuncu niye istemez? Velevki istemiyor antipatisi var translate yamalara diyelim o zaman indirip oynamaz yine oyuncuya bir zararı var mı? Bence yok. Amacım alınan kararı eleştirmek falan da değil sadece aite yönetiminin kimin yanında olduğunu görmeniz açısından anlattım bunları.

İşin daha da garibi çevirmen olmayan ve çevirmenlerden daha çok onların haklarını savunmaya çalışan, yalnız hak savunmakla yalakalık arasındaki dengeyi koruyamayan kişiler de var, üsluplarından ve davranışlarından anladığım kadarıyla genç heyecanlı kardeşlerimiz. Onlarda zamanla yaptıkları şeylerin ne kadar boş olduğunu anlarlar.

Gelelim buradaki etik muhabbetine. Bu grubun mottosu şu; biz yama yarız haber vermeyiz bitince de yayınlarız. Kimsenin haddine değil herhangi bir grubun politikalarını eleştirmek. Ben de saygı duyuyorum saygı duymakla da kalmıyorum gönülden destekliyorum. Gayet güzel bir politika. Geçenlerde konu gördüm daha çıkmamış oyunu grubun biri rezerve etmiş biz çevireceğiz bunu diyor. Hangi grup hatırlamıyorum şu an ama onlarında politikasına saygı duyuyorum ve gönülden destekliyorum. Adamlar biz çevireceğiz dedi diye altına bir dünya yorum yazıldı vay efendim yama rezervasyon olmazmışta vay efendim daha çeviriye başlamadan %1 bile çevirmeden böyle bi duyuru yapılmazmışta. Şaka gibi ya. Sanane SANANE SANANE. İnsanlar yama yapmak için senden icazet mi alacak tövbe tövbe yaa.

Velhasıl buradaki organize grupların yorumlarına, objektiflikten uzak ergenlerin yorumlarına, sürekli olumsuz eleştiri yapıp heves kırıcıların yorumlarına fazla aldırış etmeyin. Amacınız daima “Türkçe Oyun” olsun ama lafta kalmasın bu. Oyuncu dostu tüm çevirmenlere selam olsun.
    Söylediklerine katılmamak elde değil. Çok doğru tespitler yapmışsın. Burda organize olmuş ciddi bir oluşum var, gözü gören herkes kim olduklarını anlar desteklediği çeviri grubu harici kim olursa olursun düşman kesilen karalamak için elinden geleni yapan kişiler var. Allah ıslah etsin ne diyeyim, fanatiklik seviyesinde fanboyluğa çok karşıyım...

• Elinize sağlık. Güzel çeviri olmuş.
  • Steam hesabımda demosunu indirmiştim TR yamayı kursam çalışır mı?
  • Reiskonen kullanıcısına yanıt
    Deneyebilirsiniz. :)
  • GodVader kullanıcısına yanıt
    Eyvallah
  • teşekkürler güzel olmuş yama
  • şuan yama ile oynuyorum gayet başarılı ellerinize sağlık
  • Yama için teşekkürler. Elinize sağlık.
  • Yamada gözüme batan bir şey olmadı tekrar teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, malum şu sıralar Epic indirimleri mevcut bu platform üzerinden bu oyunu alırsak Türkçe yama çalışır mı ?

• s!y@h kullanıcısına yanıt

Çalıştı mı hocam denediniz mi?

https://apexceviri.com/desperadosiii/

Burada alttaki yorumlarda epic den aldım çalışır ve çalışıyor diyenler olmuş.

• karma999 kullanıcısına yanıt

Translate o galiba hocam. Bakayım teşekkürler.

Ben steam de bir kaç ay önce denemiştim. Çok ilerlememiştim ama başları düzgündü diye hatırlıyorum. Sonradan bozdu ise bilemem.

• Yama maalesef an itibari ile EPIC'ten alınan Desperados 3 ile çalışmıyor. Ben yedekleyerek denedim, her oyuna girmek istediğim de oyun maalesef çöktü.

Translate filan değil, Apex çatısı altında emeğimi kattığım ve projesini yönettiğim tek bir proje bile translate değil. Size bu algıyı kim oluşturdu bilmiyorum? Lütfen yamayı indirin, deneyin ve sonra yorum yapın. Uzaktan konuşmak çok kolay ne yazık ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barisijenn -- 3 Ocak 2021; 9:46:39 >
  • Bildiğim kadarı ile 2 yama vardı biri translate diğeri elle çeviri idi hangisi hangisiydi hatırlamıyorum o yüzden öyle yazdım kusuruma bakmayın. Bir üstteki mesajdaki arkadaş Epic'ten alınan oyunda çalışmadığını yazmış bende satın almaktan vazgeçtim. Yine de elinize sağlık.

• @Hesperiush @Reiskonen

EGS üzerinden aldığım oyunda Apex Çeviri'nin yamasını sorunsuz kullanıyorum. Oyunun başlarındayım, şu an için çeviri gayet güzel görünüyor. Ayrıca iki çeviri için de emeklerinize, ellerinize sağlık.

Desperados III Türkçe Yama [Yayımlandı] Rapid Çeviri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RxCan -- 6 Ocak 2021; 1:29:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RxCan

@Hesperiush @Reiskonen

EGS üzerinden aldığım oyunda Apex Çeviri'nin yamasını sorunsuz kullanıyorum. Oyunun başlarındayım, şu an için çeviri gayet güzel görünüyor. Ayrıca iki çeviri için de emeklerinize, ellerinize sağlık.

DÜZELTME:

EGS'nin ama menüsünde oyunun versiyonu 1.7 ama oyun içerisinde 1.5.8 olarak gözükmekte. Bu yanıltıcı olmuş. Yamayı tekrar indirdim ve grafik ayarlarından " EXCLUSIVE FULLSCREEN " yerine " BORDERLESS " seçtim ve yamayı tekrar yükledim. Çatır çatır çalışıyor.

Eğer " FAILED TO START GAME " hatası alan varsa yukarıdaki çözümü öneriyorum. Umarım sizlerinde işine yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A1E308D7 -- 10 Ocak 2021; 16:14:42 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.