|
Desperados III Türkçe Yama [Yayımlandı] Rapid Çeviri (4. sayfa)
-
-
Elinize sağlık. Güzel çeviri olmuş. -
Steam hesabımda demosunu indirmiştim TR yamayı kursam çalışır mı? -
Deneyebilirsiniz. :) -
Eyvallah -
teşekkürler güzel olmuş yama -
şuan yama ile oynuyorum gayet başarılı ellerinize sağlık -
Yama için teşekkürler. Elinize sağlık. -
Yamada gözüme batan bir şey olmadı tekrar teşekkürler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba, malum şu sıralar Epic indirimleri mevcut bu platform üzerinden bu oyunu alırsak Türkçe yama çalışır mı ?
-
Çalıştı mı hocam denediniz mi?
-
https://apexceviri.com/desperadosiii/
Burada alttaki yorumlarda epic den aldım çalışır ve çalışıyor diyenler olmuş.
-
Translate o galiba hocam. Bakayım teşekkürler.
-
Ben steam de bir kaç ay önce denemiştim. Çok ilerlememiştim ama başları düzgündü diye hatırlıyorum. Sonradan bozdu ise bilemem.
-
Yama maalesef an itibari ile EPIC'ten alınan Desperados 3 ile çalışmıyor. Ben yedekleyerek denedim, her oyuna girmek istediğim de oyun maalesef çöktü.
-
Translate filan değil, Apex çatısı altında emeğimi kattığım ve projesini yönettiğim tek bir proje bile translate değil. Size bu algıyı kim oluşturdu bilmiyorum? Lütfen yamayı indirin, deneyin ve sonra yorum yapın. Uzaktan konuşmak çok kolay ne yazık ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barisijenn -- 3 Ocak 2021; 9:46:39 > -
Bildiğim kadarı ile 2 yama vardı biri translate diğeri elle çeviri idi hangisi hangisiydi hatırlamıyorum o yüzden öyle yazdım kusuruma bakmayın. Bir üstteki mesajdaki arkadaş Epic'ten alınan oyunda çalışmadığını yazmış bende satın almaktan vazgeçtim. Yine de elinize sağlık.
-
EGS üzerinden aldığım oyunda Apex Çeviri'nin yamasını sorunsuz kullanıyorum. Oyunun başlarındayım, şu an için çeviri gayet güzel görünüyor. Ayrıca iki çeviri için de emeklerinize, ellerinize sağlık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RxCan -- 6 Ocak 2021; 1:29:44 > -
quote:
Orijinalden alıntı: RxCanEGS üzerinden aldığım oyunda Apex Çeviri'nin yamasını sorunsuz kullanıyorum. Oyunun başlarındayım, şu an için çeviri gayet güzel görünüyor. Ayrıca iki çeviri için de emeklerinize, ellerinize sağlık.
DÜZELTME:
EGS'nin ama menüsünde oyunun versiyonu 1.7 ama oyun içerisinde 1.5.8 olarak gözükmekte. Bu yanıltıcı olmuş. Yamayı tekrar indirdim ve grafik ayarlarından " EXCLUSIVE FULLSCREEN " yerine " BORDERLESS " seçtim ve yamayı tekrar yükledim. Çatır çatır çalışıyor.
Eğer " FAILED TO START GAME " hatası alan varsa yukarıdaki çözümü öneriyorum. Umarım sizlerinde işine yarar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A1E308D7 -- 10 Ocak 2021; 16:14:42 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X