Şimdi Ara

DESPOT VE İLKEL KURUM ÖSYM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu Gençlere ve Velilere yaptığı iş , iş değil. Saygısızca ve küstahça .Ağır çalıştıkları yetmezmiş gibi birde açıklama zahmetinde bile bulunmuyor. Allah kahretsin bu AKP mantığını.Ben yaptım oldu, canım isterse lehime olanı konuşurum, gerisi teferruat. Yazıktır bunca çocuğa, sözde eşşek yüküyle toplanan paralarla yüksek teknoloji kurduk der övünürsün ÖSYM. Zaten tercihler elektronik ortamdan yapıldı. Bilgisayar 2 saatte yapar bu yerleştirmeyi. Ama tık yok koca kurumda. YAZIKLAR OLSUN. ZEHİR ETTİN TATİLİ GENÇLERE...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkaymak -- 23 Temmuz 2015; 14:44:02 >

• HELAL LAAAN !!!
  • Yapılan işlemlere zabıt tutulup defalarca kontrol edildiğini bilmeyen ezik vatandaş söylemi
    Aferin evladım böyle devam et
  • Despot değil mi la o
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bosyapmaderscalis

Yapılan işlemlere zabıt tutulup defalarca kontrol edildiğini bilmeyen ezik vatandaş söylemi
    Aferin evladım böyle devam et

haydi boş yapma git tarih çöz sen
  • T€VFİK T kullanıcısına yanıt
    evet despot olacak tı düzeltmeyi nasıl yapabilirim
  • 5 senedir bu sınavı yapıp her geçen sene hızlı olmaları gerekirken 7.gündeyiz ses yok duyuru yok en ufak bilgilendirme yok sende her şeyi kabullenen pasif vatandaş itemi
  • gkaymak G kullanıcısına yanıt
    Telden giriyorum ben mesajın sağ üst köşesindeki yerden Düzenle yapıp başlığı değiştirebilirsin sanırım
  • Bana bir tane kanıt gösterir misin?Zabıt kayıtlarını görmek istiyorum.Profil fotoğrafında tarih kitabı var demek ki tarihi seviyorsun.Tarihde belge olmadan konuşmak boş konuşmaktır.Tüm forum seni bekliyoruz.
  • Haklısın gösteremem
    Haklısın
    Gösteremediğim için
    Zabıt kayıtları yoktur
    Haklısın
    Bundan sonra
    Kanıtlarım olmadan
    Konuşmamalıyım
    Haklısın
    Boş konuşuyorum
    Çünkü
    Belgem yok

Ben çekiliyorum
    Buyrun siz devam edin

Değil mi
    Ösym hükümet yalakası
    ve
    Hükümet
    Öğrencilere ızdırap vermekten keyif alıyor
    Öyle değil mi
    Gerçekten
    Öyle değil mi hani
    Ösym neden yoksa
    Açıklamasın
    Tercih sonuçlarını
    Belli ki derdi var
    Öğrencilerle
    Haklısın
    Haklısınız
    Hepiniz
    Haklısınız
  • Çok güzel mesaj yazmışsın.Blok.
  • Hükümet ne alaka delikanlı? Bir işin bir makulü vardır , bu işin makulü geçti. Zabıt neyin zaptı? Evrak gönderirsen zapt altına alınır. Gelen evrak kısmında yapılır işlem. İnsanlar tercihleri elektronik ortamda yaptı , merkezi bilgisayar 2 saat içinde yerleşeni yerleştirdi kalanlar kaldı. Sonrası basit bir iki yazışma.
  • T€VFİK T kullanıcısına yanıt
    Helallll düzeldi
  • Bundan önce de zabıt tutuluyordu şimdi ne oldu da bu iş bu kadar uzuyor?
  • egelox kullanıcısına yanıt
    Aferimmm ! Güzel soru evet şimdi niye bu yavaşlık.
  • Nick mesaj uyumu. Evet yapman gerekeni biliyorsun, git tarih çöz biraz daha.
  • Önceki senelerde kaçar günde açıklanmış bana bi söyler misin?
  • Geçen sene 6 günde açıklandı bugün 7. gündeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egelox

Geçen sene 6 günde açıklandı bugün 7. gündeyiz.
    ÖSYM Binasında çalışan bu rezaleti görüp de halen çalışan ucuz insanlar , siz anladınız.
  • YA KARDEŞİM İSTERSE 20 GÜNDE AÇIKLASIN , SORUN BU DEĞİLÇIKIP AÇIKLAMA YAPAR BUNACA İNSAN MERAK İÇERİSİNDE BEKLEŞİP DURUYOR. ÇIK DEKİ AĞUSTOSUN 20 Sİ. KİMSE GIK DEMEZ. AMA SORUN '' KAPA ÇENENİ BEKLE, KEYFİM NEZAMAN YETERSE SONUÇLAR OZAMAN TAVRI'' AYRICA , PAT DİYE AÇIKLAYIP KENARA ÇEKİLMEKTE SAYGISIZCA. TEPKİLERİ YOKLUYORLAR , SES ÇIKMAZSA DEVAM SES ÇOKÇA ÇIKARSA , AT KAÇ... OH NE ALA ! İNSANLARIN AYAR OLDUĞU NOKTA BU İŞTE...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.