Şimdi Ara

DESTAN > Ardream Clan ' BlackJackets ' Clanimiz Aktif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 3 haftadir destan serverinde oynamaktayim, bu kisa zaman icerisinde gerek maradonda pazarda, gerek exp kasarken, gerek ardreamda pk atarken bir kac iyi arkadasliklar edindim. Bunlarin arasinda 2 kisi de Donanimhaber forumumuzdan. Güzel bir dostluk , aile , pk ortami olusturmak adina bir clan kurduk, clanimizin adi BlackJackets, sadece ardreamda oynamaktayiz. Su anda yaklasik 15-16 kisiyiz.

Bu konu ile hem clanimizin tanitimini yapip hemde, donanimhaber forumumuzdaki eski playerleri aramiza bekledigimizi göstermek istedim.

Clanda kesinlikle koxp ve herhangi bir illegal aktivite yoktur, OLMAYACAKTIR.

Clana sadece 19 yas üzeri ve itemini levelini kasmis pk ya hazir haldeki karakterleri aliyoruz. Bu demek degildirki yardimimiz dokunmucak, exp konusunda veya yardim edebilecegim bir konuda, Destan 1 serverinde pm atan her forumluya elimden geldigince yardim ederim.

Umarim hersey güzel olucak, sizleride aramizda görmekten mutluluk duyarim.

Tatverdacht , Destan, Clan BlackJackets.

DESTAN >  Ardream Clan   ' BlackJackets '  Clanimiz Aktif

https://store.donanimhaber.com/8c/65/4a/8c654a545b2903196167a6b12a4138bc.jpg

• Başarılar dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr.SuperWind -- 27 Nisan 2013; 19:35:21 >
  • Hayırlı olsun hepimize
  • hayırlı olsun arkadaşlar devamlılığını dilerim
    ooMayonezoo
  • Hepinize tesekkür ederim
  • merhabalar kardeşim öncelikle böyle birşey yapmana cok sevindim benimde eskiler aklıma gelmişken bir kac anı fotograflarımı sizlerle paylaşmak istedim :)

Ionianın İlk Accredit Clanı Olarak :)

Zaman Geçer Zirveler Soguk Olmaya Başlar :)

Cok Daha Eskilerden Yine GuardOfDarkneSS Ailem Olarak Beramusun En Eski En Kalabalık Andream Clanlarından Biri Olarak Kendimize Bir Cok Abiler Kardeşler Ablalar Edindik :)

Dh'den Bir Kardeşime Selam İstekleri Üzerine :) Neyse Konuyu Saptırmayalım Arkadaslar Nickim Beramustakiyle Aynı Suanda EsparanzA Aranıza Katılmaktan Mutluluk Duyarım İyi Forumlar Başarılar Diliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StopOnlyHeLLMe -- 28 Nisan 2013; 9:33:52 >

• sevindirici bir konu. aranıza katılmak isterdim ama sizin kadar oyuna asılcak durumda değilim. iş evlilik hazırlıkları falan ara ara girebiliyorum. yeni karakter açtım artık tin tin kasıp ilerlicem :).
    CriticalWave karakter ismim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben destandayım fakat lvl 55 ve chitin set dual md7 den başka itemim yok gb almadan yaptık birşeyler aranızda kabul ederseniz gelebilirim. gb ilerde alacağım :)
  • NE durumda arkadaşlar adream +8 dual shard +8 chtın set iş yaparmıyız biraz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.