Bildirim
Deste önerin lütfen
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Biraz atıcı kasıp mezarlık ve atıcı destesi yap
Mesela
Atıcı
mezarlık
Dondurma
Savunma topu
Goblin çetesi
Ok yada zehir
İskelet ordusu
büyücü ancak böyle kasabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: PaNoZ
Mesela
Atıcı
mezarlık
Dondurma
Savunma topu
Goblin çetesi
Ok yada zehir
İskelet ordusu
büyücü ancak böyle kasabilirsin.
Adam bu desteye karşı golem, dev pekka, lav tazısı vs.. gibi zor ölen şeyler atarsa hiçbir şekilde durduramam ki? -
quote:
Orijinalden alıntı: sybercomp
quote:
Mesela
Atıcı
mezarlık
Dondurma
Savunma topu
Goblin çetesi
Ok yada zehir
İskelet ordusu
Adam bu desteye karşı golem, dev pekka, lav tazısı vs.. gibi zor ölen şeyler atarsa hiçbir şekilde durduramam ki?
Kardes durmayacak bisey yokki savunma kulesi ilr oekka yada golemi cekip cete ve orduyla eritirsin carpma tuzagi sana verdiğim bi nevi desten hizli dönsün diye sana top söyledim yerine felaket de koy ıstersen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sybercomp
quote:
Mesela
Atıcı
mezarlık
Dondurma
Savunma topu
Goblin çetesi
Ok yada zehir
İskelet ordusu
Adam bu desteye karşı golem, dev pekka, lav tazısı vs.. gibi zor ölen şeyler atarsa hiçbir şekilde durduramam ki?
Kardes durmayacak bisey yokki savunma kulesi ilr oekka yada golemi cekip cete ve orduyla eritirsin carpma tuzagi sana verdiğim bi nevi desten hizli dönsün diye sana top söyledim yerine felaket de koy ıstersen
Evet adam acemiyse bu işe yarar ama adam acemi değilse ki oyun mutlaka antisini gönderir yani elinde oklar yada çarpma ile çete ve iskelet ordusunu saniyesinde alır. Felaket kulesi almak mantıklı. Ama ben klonlu bir deste istiyordum daha çok varmı öyle bir önerin?
-
seviyelerin çok düşük gücü kart seviyelerin belli eder. çeşitli kartlar yerine sabit sağlam bir deste yap ve sırayla kartlarını yükselt.
minyon sürüsü 5lik
balon
klon
ok
2lik ateş topları
golem
cadı
iskelet
ben olsam elindekilerle bu desteyi yapardım. hem hava hem karada iyi olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görkem ! -- 7 Haziran 2017; 8:55:3 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Görkem !
seviyelerin çok düşük gücü kart seviyelerin belli eder. çeşitli kartlar yerine sabit sağlam bir deste yap ve sırayla kartlarını yükselt.
minyon sürüsü 5lik
balon
klon
ok
2lik ateş topları
golem
cadı
iskelet
ben olsam elindekilerle bu desteyi yapardım. hem hava hem karada iyi olur
Esasında öyle yapıyordum sabit bir destem vardı ama o sabit deste belli bir puana kadar işe yarıyor mesela 2000 ile 2300 arası x yayı ve felaket kulesi ile yaptığım deste vardı 2300 kadar işe yarıyor ama ondan sonra yukarı çıkamıyorum. O yüzden yeni deste arayışına girdim. Şuan araştırmalarımda dev iskelet ve klon büyüsü destesini buldum bazen yeniyorum bazen kaybediyorum 2150 kupadayım. Senin deste önerinide deniyeceğim bakalım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X