Şimdi Ara

Desteğe attığım mesaj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elektrik kesintisi yüzünden (sihirdar vadisi botlarla oynuyoruz) oyundan çıktığımızdan ceza alıyoruz yahu bu nasıl bir mantıktır. Oyuna girememe sorunlarımızı çözüp öyle girmemiz gerekiyormuş :) Burası Türkiye. Siz kendinizi AB üyesi bir devlette mi sanıyorsunuz? Türkiye Elektrik Dağıtımını üstlenen kuruluşun devlet ile yaptığı sözleşmeyi okuyarak Türk oyunculara ceza uygulamanızı tavsiye ederim. Türkiyede elektirikler bi gider bi gelir. Bizi ırgalamaz diyorsanız Türkiyede oyun oynatmayacaksınız. Oyun hesabımının kapatılmasına gerekçe gösterdiğiniz konunun incelenerek hesabımın aktif hale getirilmesi hususunda gereğini bilgilerinize arz ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lighthearted -- 28 Mayıs 2014; 22:38:50 >

• güzel troll kardeş
  • Bu ne demiş birisi çevirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroKinTR

Bu ne demiş birisi çevirsin
    biri özet geçsin okumaya üşendim
  • Csb story bro
  • ZeroKinTR kullanıcısına yanıt
    Anlayan anladı. :) Akıl dağıtılırken şemsiye ile gezmeseydin biraz akıl sana da çarpıp bulaşırdı. :) Şimdi bi dahaki akıl dağıtımını beklemen lazım :) İşin zor senin be :)
  • bilmiyorum ama pek uzun olmasa da okuyası gelmiyor insanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: lighthearted

Anlayan anladı. :) Akıl dağıtılırken şemsiye ile gezmeseydin biraz akıl sana da çarpıp bulaşırdı. :) Şimdi bi dahaki akıl dağıtımını beklemen lazım :) İşin zor senin be :)
    sığır olabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuardsmanBob

Csb story bro
    Her hafta 10 adet farklı şampiyon kullanıma açık olur. Aldığın kostümlerde şampiyonuna ekstra bir yetenek, güç kazandırmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1nvdr

Her hafta 10 adet farklı şampiyon kullanıma açık olur. Aldığın kostümlerde şampiyonuna ekstra bir yetenek, güç kazandırmaz.

Alıntıları Göster
    Bence Skinlere ekstra özellik eklesinler ekstra damage Mana Enerji rege HP defans vs.Ondan Sonra free runelerinde yanında sadece RP ile alınabilen daha iyi özellikli nerf yememiş Rune eklesinler.Sonra Yetenek sayfasını sıfırlamak ücretli olsun öyle kafasına esen 2de 1 değiştiremesin.Sonra Aylık Premium çıkartsınlar bunlar ekstra ip rankedda kazandıgında %25 ekstra LP kazanımı kaybettiğinde %10 daha az Lp gitmesi vs.eklesinler.Şimdilik aklıma gelenler bunlar o zaman user sayısı 5e katlanır verdiğimiz paranında karşılıgını almış oluruz.. ehehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHiddenCarry -- 28 Mayıs 2014; 16:56:51 >

• quote:

Csb story bro

cool story bro story
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

quote:

Csb story bro

cool story bro story

saol kardeş aydınlattın bizi ben de diyordum ne bu
  • quote:

quote:

Csb story bro

cool story bro story

bknz: R.i.p in peace
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freemium

quote:

quote:

Csb story bro

cool story bro story

bknz: R.i.p in peace

Alıntıları Göster
    adam ciddi galiba

• GuardsmanBob kullanıcısına yanıt
    ben de diyorum ay parçası gibi neden parlacık bu herif. o gene adamı aydınlatmışlar :) Şaaappp Şaaappp ne ses gelir senden aydınlık aydınlık :) @GuardsmanBob
  • H
  • harabiden yazı az ama insanın okuyası gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beni Methetme Kardesim

H
    İlk defa uyarı verirler. Demek ki daha önce afk kalmışsın. Leaver olduğunu gösterir.

Şampiyona eksta güç veren her şey ücretsiz zaten, bu oyunu anlamadığını gösterir. 2 hafta içinde indirime giren şeylerden de rp iade alabiliyorsun.

Kostümler kabiliyet falan vermez, sadece görüntüden ibarettir.

Oyundan bir ot anlamadan flame yapmanda toxic olduğunu gösterir. İyi ki erken zamanda bırakmışsın gerçekten. Hadi forumu da bırak şimdi bb

Edit: Unutmuşum. Millete saçma saçma laf yetiştirmiş, laf sokmaya çalışmışsın. Blok listeme girmeye hak kazandığını gösterir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sir balık -- 28 Mayıs 2014; 22:04:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

İlk defa uyarı verirler. Demek ki daha önce afk kalmışsın. Leaver olduğunu gösterir.

Şampiyona eksta güç veren her şey ücretsiz zaten, bu oyunu anlamadığını gösterir. 2 hafta içinde indirime giren şeylerden de rp iade alabiliyorsun.

Kostümler kabiliyet falan vermez, sadece görüntüden ibarettir.

Oyundan bir ot anlamadan flame yapmanda toxic olduğunu gösterir. İyi ki erken zamanda bırakmışsın gerçekten. Hadi forumu da bırak şimdi bb

Edit: Unutmuşum. Millete saçma saçma laf yetiştirmiş, laf sokmaya çalışmışsın. Blok listeme girmeye hak kazandığını gösterir.

Alıntıları Göster
    O kadar üzüldüm ki bıraktığın için

• Okuyasım gelmedi kusura bakma kardeş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.