Şimdi Ara

Desteğe attığım mesaj (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Aterici

Bence Skinlere ekstra özellik eklesinler ekstra damage Mana Enerji rege HP defans vs.Ondan Sonra free runelerinde yanında sadece RP ile alınabilen daha iyi özellikli nerf yememiş Rune eklesinler.Sonra Yetenek sayfasını sıfırlamak ücretli olsun öyle kafasına esen 2de 1 değiştiremesin.Sonra Aylık Premium çıkartsınlar bunlar ekstra ip rankedda kazandıgında %25 ekstra LP kazanımı kaybettiğinde %10 daha az Lp gitmesi vs.eklesinler.Şimdilik aklıma gelenler bunlar o zaman user sayısı 5e katlanır verdiğimiz paranında karşılıgını almış oluruz.. ehehe

sonra oyun wolteama dönsün eminim benim gibi sırf para oyunda bi + sağlamadığı ıcın bir sürü oynayan vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07eko07

quote:

Orijinalden alıntı: Aterici

Bence Skinlere ekstra özellik eklesinler ekstra damage Mana Enerji rege HP defans vs.Ondan Sonra free runelerinde yanında sadece RP ile alınabilen daha iyi özellikli nerf yememiş Rune eklesinler.Sonra Yetenek sayfasını sıfırlamak ücretli olsun öyle kafasına esen 2de 1 değiştiremesin.Sonra Aylık Premium çıkartsınlar bunlar ekstra ip rankedda kazandıgında %25 ekstra LP kazanımı kaybettiğinde %10 daha az Lp gitmesi vs.eklesinler.Şimdilik aklıma gelenler bunlar o zaman user sayısı 5e katlanır verdiğimiz paranında karşılıgını almış oluruz.. ehehe

sonra oyun wolteama dönsün eminim benim gibi sırf para oyunda bi + sağlamadığı ıcın bir sürü oynayan vardır

Wolf Team'ı gibeyim. Moba oyununda para extra yetenek verirse moba oyunu oynanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Cosan -- 28 Mayıs 2014; 22:47:03 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• lolking?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

quote:

Orijinalden alıntı: GuardsmanBob

Csb story bro

cool story bro story

Rip in peace

Yeni moda bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Troll Mesaj: Ben elektrik gidince ryze alıp ulti açıyorum. Skin varsa (bkz: pulsefire rayzo) fps 1000 oluyor qnq. Birde kasayın üstüne helyum balonu at biraz havalanınca kendi kendine çalışıyor.

Ciddi Mesaj: Zaten tesadüfen arada sırada olan durumlar için 1-2 çıkma hakkın var. Eğer bir süre hiç çıkmadan oynarsan zaten elektrik gittiği zaman sana ban atılmaz. Dediğim gibi, eğer arada sırada oluyorsa ban yemezsin. Demek ki üst üste çıkmışsın. Ek olarak burada ayda yılda bir gidiyor elektrik mağaradamı yaşıyon nerede yaşıyon ? (Göktürk)
  • haklısın ama bizde oynuyoruz ve böyle şeyler bizimde başımıza geliyor ve yapabileceğimiz bişey yok diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claymothious -- 28 Mayıs 2014; 23:25:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuardsmanBob

Csb story bro

Güldüm
  • bunlarda geçer
  • Bursa Hamitler TOKİ çöplük kenarı 200 m2'lik bir dairede oturuyorum. Haritada Bursa'nın yerini bilmeyen, şehir hayatını ve apartmanda nasıl oturacağını bilmeyenlerle oturduğumuzdan lağımlarımız devamlı tıkanıyor. Adam çocuk bezini sütyenini tuvalete attığından devamlı kanalizasyon açtırıyoruz. Kanalizasyon açan adamlar da belediyenin particilikle işe soktuğu sertifikasız vinç operatörü olunca devamlı elektrik hattını da kopartıyorlar. Adamların ne zaman kazı yapıp elektrik telini kopartacakları ve elektrik idaresinin bir bağlayıp kapatıp yeniden ne zaman açacaklarını bilmediğimizden böyle durumla karşılaşıyoruz. Allahtan binanın en alt katına kurulu olan süperonline internet dağıtıcı switchini tekrar aktif hale getirmeyi biliyorum yoksa her elektrik kesintisi sonrası superonlinedan birinin gelip switch'i aktif hale getirmesini beklemiyoruz.
  • Oyunda yeni olduğun belli bu işler böyle birader beğenmiyorsan oynama

Edit : Ayrıca şu attığın mesajlarda istanbul ağzı türkçe konuşmaya çalışan bir çocuk havası verdiğini söyleyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana. -- 29 Mayıs 2014; 9:34:23 >
  • Paran fazla galiba

• Nirvana. kullanıcısına yanıt
    Av köpeği gibi burnun var :) Hosuruktan nem kaptığına göre :) Sanırım burnun havada devamlı olarak hava kokluyorsun :) Sen bizim çöplüğe gel ben sana daha ne havalar veririm hem de her telden :) Çocuk Havası veriyormuşum :) Sana öyle geliyor pantalonun üzerinden :) Aslında hiç de öyle sandığın gibi bir hava değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lighthearted

Av köpeği gibi burnun var :) Hosuruktan nem kaptığına göre :) Sanırım burnun havada devamlı olarak hava kokluyorsun :) Sen bizim çöplüğe gel ben sana daha ne havalar veririm hem de her telden :) Çocuk Havası veriyormuşum :) Sana öyle geliyor pantalonun üzerinden :) Aslında hiç de öyle sandığın gibi bir hava değil :)

Ne alaka şimdi? DH LoL forumundayız birader neden konuları başka başka yerlere çekip ortamı geriyorsun?

Senin o burnundan çektiğin havayı başka bir tarafına sokarım ben merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: lighthearted

Bursa Hamitler TOKİ çöplük kenarı 200 m2'lik bir dairede oturuyorum. Haritada Bursa'nın yerini bilmeyen, şehir hayatını ve apartmanda nasıl oturacağını bilmeyenlerle oturduğumuzdan lağımlarımız devamlı tıkanıyor. Adam çocuk bezini sütyenini tuvalete attığından devamlı kanalizasyon açtırıyoruz. Kanalizasyon açan adamlar da belediyenin particilikle işe soktuğu sertifikasız vinç operatörü olunca devamlı elektrik hattını da kopartıyorlar. Adamların ne zaman kazı yapıp elektrik telini kopartacakları ve elektrik idaresinin bir bağlayıp kapatıp yeniden ne zaman açacaklarını bilmediğimizden böyle durumla karşılaşıyoruz. Allahtan binanın en alt katına kurulu olan süperonline internet dağıtıcı switchini tekrar aktif hale getirmeyi biliyorum yoksa her elektrik kesintisi sonrası superonlinedan birinin gelip switch'i aktif hale getirmesini beklemiyoruz.

Çöplükte oturmayin ozaman allah allah

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeroKinTR

Bu ne demiş birisi çevirsin

Lemon unknow language to japan translate

二機つほどまでも続くとは違う自分を守る為がニキがつくねケユクムにユクケユケルクゆきみきむゆくせめせゆきりゆずせせ背へ区服日をリクルキンキヲキヲき向き服区抜く瓊ぬけぬけぬ背肉吹い行き向き目組む区ゆく留守むすし抜きね杵区フクヘケネケネケテクテキテねくねくて胃丁寧抜く府煙くゆく無垢壁へへ苦へ巣へ酢ぬスネ杵機ねフクフクフクフクミゆくゆく組む組む付記抜く瓊向け向けむくむ背へねうる李売りキュ湯湯栗

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.