Şimdi Ara

Desteğiniz Lazım . (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • okul çıkışı ve hava yağmurluydu yanımda arkadaş vardı sağolsun çıktık direk taksiye tabi

simetri güzel gerçekten konu anlatımı ..

evet görmemişim
  • fem simetri(matemtik ygs) aldım harbi süper seri bi kitap her soru tipini ayrıntılı görüosunzu ama tek sıkıntım orda çözümlü sorualrdan sonra soru pekiştrmek için kalite sorualr var onalrın cvpları cd de falan olsa harika olurdu
  • dün 6 test yaş problemi çözdüm oturup
    bugün ise hastanede olduğumdan dolayı pek bakamadım. polinom çözdüm yine 6 test.. dershane ödevleri duruyor bugün bir de onlara bakarım belki.
  • Selam herkese bütün 11. sınıf sayısallar burada toplanmış sanırım bende 11. sınıf sayısalım.Bu seneki konuları elimden geldiğince en iyi şekilde tamamlamaya çalışıp yazında elimden geldiğince 1. bölüm konularını bitirmeye çalışacağım.Tavsiye ederim.Hedefler ne bu arada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

Selam herkese bütün 11. sınıf sayısallar burada toplanmış sanırım bende 11. sınıf sayısalım.Bu seneki konuları elimden geldiğince en iyi şekilde tamamlamaya çalışıp yazında elimden geldiğince 1. bölüm konularını bitirmeye çalışacağım.Tavsiye ederim.Hedefler ne bu arada?

Hoşgeldin sen de. Bence 11.sınıftan başlamalısın alttan eksik konularını tamamlamaya. Çünkü 11 en hafif sene, senin de bildiğin gibi. Yine senin bileceğin iş..
    Ben mesela mat1 ile fiz1 i halletmeyi çok isterdim bu sene Kısmet tabi.
    Yaza bıraksak çok sıkışacak konular. Tabi ki senin nasıl geçirdiğin de önemli ilk 2 seneyi..

Hedef; ya diş hekimi olurum ya doktor. kesin sağlık üzerine olcaktır.. Umarım..

Ya senin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsnü Kuruntu -- 4 Şubat 2010; 13:45:55 >

• Msn alın daha rahat konuşursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüsnü Kuruntu

quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

Selam herkese bütün 11. sınıf sayısallar burada toplanmış sanırım bende 11. sınıf sayısalım.Bu seneki konuları elimden geldiğince en iyi şekilde tamamlamaya çalışıp yazında elimden geldiğince 1. bölüm konularını bitirmeye çalışacağım.Tavsiye ederim.Hedefler ne bu arada?

Hoşgeldin sen de. Bence 11.sınıftan başlamalısın alttan eksik konularını tamamlamaya. Çünkü 11 en hafif sene, senin de bildiğin gibi. Yine senin bileceğin iş..
    Ben mesela mat1 ile fiz1 i halletmeyi çok isterdim bu sene Kısmet tabi.
    Yaza bıraksak çok sıkışacak konular. Tabi ki senin nasıl geçirdiğin de önemli ilk 2 seneyi..

Hedef; ya diş hekimi olurum ya doktor. kesin sağlık üzerine olcaktır.. Umarım..

Ya senin ?

Hoşbulduk.O kadar kasmaya gerek yok bence bu yaz elimden geldiğince konuları bitirmeye çalışacağım.Erken başlamak istemiyorum çünkü sınava 1-2 ay kala bunalan ve çalışmayı bırakan çok oluyor...Yaza sıkışmasına imkan yok düzenli çalışırsan 3 ay boru değil sonuçta okullar kapandıktan sonra ilk 1 hafta kafana göre tatil yap gez toz ondan sonrada her gün düzenli olarak çalış sonra denizine havuzuna gir vs...Ama senin hedef ciddi biraz onun için çalışman gerekiyor sanırım.Ben Gemi İnşaatı Ve Gemi Makineleri Mühendisliği istiyorum.

• Onda da çok para diye duydum ha.

Ben geniş ama az çalışmayı tercih ederim kısa zamanda çok çalışmaya. Karambol.. Olsun da nasıl olacaksa olsun..
  • Bu arada forumun YGS/LYS msn grubu var. İsterseniz oradan konuşabiliriz.

group765359@groupsim.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüsnü Kuruntu

Onda da çok para diye duydum ha.

Ben geniş ama az çalışmayı tercih ederim kısa zamanda çok çalışmaya. Karambol.. Olsun da nasıl olacaksa olsun..

Doktorluktaki kadar olmasada var bişeyler boşuna seçmedik tabi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.