Şimdi Ara

Desteğiniz Lazım .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lise 3 sayısal öğrencisiyim. Ygs-lys ye şimdiden hazırlanmaya başlasam da bir türlü istediğim verimi alamıyorum. İstediğim yeri kazanamama gibi bir lüksüm ise gerçekten yok.

Düzenli ve verimli çalışamıyorum. En verimli çalışmalarımı, birisi bana tabiri caizse gaz verdiğinde elde ediyorum. Ancak uzun soluklu olmuyor.

Üstüne üstlük kendi kendimi ne kadar motive etmeye çalışsam da beceremiyorum.

Konuyu da bu nedenle açtım. Sizden (özellikle sınava henüz girmiş olanlardan) manevi anlamda destek almam lazım. En ufak bir söz, bir smile bile yeterli olcaktır. .

Yeni girmiş olanların tavsiyelerine de ihtiyacım var..

Sadece taktir ve motivasyon, yönlendirme istiyorum..Sizler nasıl hazırlanıyorsunuz?
    Yorumlarınızı eksik etmeyin.

Not: Konuya sürekli o gün içindeki çalışmalarımı yazacağım. Bu ne kadar saçma olsa da..

• şöyle yapsak arkadaşım ? bende sayısalım (L3) bende o gün içindeki çalışmlrımı yazsam birbirimizle yarışsak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue.girl

şöyle yapsak arkadaşım ? bende sayısalım (L3) bende o gün içindeki çalışmlrımı yazsam birbirimizle yarışsak ?
    Ben de Lise 3 üm günlük yaptığım çalışmaları yazabilirim
  • quote:

şöyle yapsak arkadaşım ? bende sayısalım (L3) bende o gün içindeki çalışmlrımı yazsam birbirimizle yarışsak ?
    blue.girl

Varım !

Ancak profiline baktım da, sanırım kolay sıkılırsın beni ezmekten. Eğitim bölümünden çıkmamışsın.

MetalMania7x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsnü Kuruntu -- 30 Ocak 2010; 21:21:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüsnü Kuruntu

blue.girl

Varım !

Ancak profiline baktım da, sanırım kolay sıkılırsın beni ezmekten. Eğitim bölümünden çıkmamışsın.

MetalMania7x

Alıntıları Göster
    hangimizden bahsediyosun :D? performans düşüklüğü var son günlerde sözde 1. bölüm çalışcaktım belki gaza gelirim :) merak etme çabuk sıkılırım ben çalışmaktan:D

• quote:

hangimizden bahsediyosun :D? performans düşüklüğü var son günlerde sözde 1. bölüm çalışcaktım belki gaza gelirim :) merak etme çabuk sıkılırım ben çalışmaktan:D

Senden.

Ben de mat1 e çalışmayı düşünüyorum bu aralar.. Sadece düşünüyordum. Bu mesajını gördüm ya, yarın icraatlara başlarım. Kaynak yok çünkü.

Önerin var mı ygs mat soru bankalarından ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsnü Kuruntu -- 30 Ocak 2010; 21:25:54 >
  • quote:

quote:

Senden.

Ben de mat1 e çalışmayı düşünüyorum bu aralar.. Sadece düşünüyordum. Bu mesajını gördüm ya, yarın icraatlara başlarım. Kaynak yok çünkü.

Önerin var mı ygs mat soru bankalarından ?

Alıntıları Göster
    vala uğura gidiyorum çok memnunum ama sadece hocalarından kaynaklarını tavsiye etmem :D geçen bursumu aldım nede olsa orda burda harcıcam ıvır zıvıra bari işe yarasın dedim gittim nt ye fem simetri aldım tüm derslerin kitaplarını tarih coğrafya(ygs) dahil:D mat1 i 3 kitap ve güzel konu anlatımı tavsiye ederim güvenderde güzel biray finalde.. ben mat 2 konu anlatımlı final almıştım geçen yıl çözmemiştim hiç onu çözüyorum şuan gizikle bio yada başlamam lazım bak içim rahat etme çıkıp çalışıyım bitince yazcam buraya hırs yaptım :D hadi çık sende çalış elinde ne varsa yazarsın yaptıklarını

• quote:

vala uğura gidiyorum çok memnunum ama sadece hocalarından kaynaklarını tavsiye etmem :D geçen bursumu aldım nede olsa orda burda harcıcam ıvır zıvıra bari işe yarasın dedim gittim nt ye fem simetri aldım tüm derslerin kitaplarını tarih coğrafya(ygs) dahil:D mat1 i 3 kitap ve güzel konu anlatımı tavsiye ederim güvenderde güzel biray finalde.. ben mat 2 konu anlatımlı final almıştım geçen yıl çözmemiştim hiç onu çözüyorum şuan gizikle bio yada başlamam lazım bak içim rahat etme çıkıp çalışıyım bitince yazcam buraya hırs yaptım :D hadi çık sende çalış elinde ne varsa yazarsın yaptıklarını

Alıntıları Göster
    mat2 konu anlatımlım final değil biray neden mesajı değiştiremiyorumya hata verdi :S

• quote:

Alıntıları Göster
    Burda ortam kızışmış baya Ben finale gidiyorum kaynaklarından ve hocalarından memnunum 1. Bölüm Fizik arıyosanız Mustafa Başer'in kitabı var onu tavsiye ederim kimya olarak da Zafer'in yeşil bi kitabı var hocamın tavsiyesi üzerine aldım o da güzel biyoloji hakkında bişi söyleyemicem çünkü başlamadım daha. Kolay gelsin hepinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalMania7x -- 30 Ocak 2010; 21:36:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MetalMania7x

Burda ortam kızışmış baya Ben finale gidiyorum kaynaklarından ve hocalarından memnunum 1. Bölüm Fizik arıyosanız Mustafa Başer'in kitabı var onu tavsiye ederim kimya olarak da Zafer'in yeşil bi kitabı var hocamın tavsiyesi üzerine aldım o da güzel biyoloji hakkında bişi söyleyemicem çünkü başlamadım daha. Kolay gelsin hepinize.

Alıntıları Göster
    Naptım dün;

d.hanenin verdiği tatil kitabı vardı. türkçe 40 mat 40 fizik 20 bio 20 çözmüşüm.

yahu, geometriyi yapamıyorum. oysa ki en iyi, en sevdiğim dersimdi.. Moralim bozuldu açtım geometri birey a'dan 168 soru çözdüm. doğruda açı üçgende açı
    Mızıkçılık yapar, saymam çok basit dersiniz diye daha çözmedim.

Bugün de kitap aldım. Güvender mat ygs-lys ile final fizik aldım. bugün karmaşık sayılar ile logaritmayı bitiririm..

Edit: Daha çok çözmek isterdim ancak bünyem kaldırmıyor 2 senedir yatıyorum diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsnü Kuruntu -- 31 Ocak 2010; 19:02:02 >

• quote:

Naptım dün;

d.hanenin verdiği tatil kitabı vardı. türkçe 40 mat 40 fizik 20 bio 20 çözmüşüm.

yahu, geometriyi yapamıyorum. oysa ki en iyi, en sevdiğim dersimdi.. Moralim bozuldu açtım geometri birey a'dan 168 soru çözdüm. doğruda açı üçgende açı
    Mızıkçılık yapar, saymam çok basit dersiniz diye daha çözmedim.

Bugün de kitap aldım. Güvender mat ygs-lys ile final fizik aldım. bugün karmaşık sayılar ile logaritmayı bitiririm..

Edit: Daha çok çözmek isterdim ancak bünyem kaldırmıyor 2 senedir yatıyorum diyebilirim.

Alıntıları Göster
    hehe :D bende iki senedir yatıyorum :D sen hangi lisedesin ?

neyse en çıkayım durmıyım burda bugün gezdim bütün gün hiç bişey yapmadım :D polinomları çözücem geriside aklıma ne eserse artık :D

• quote:

neyse en çıkayım durmıyım burda bugün gezdim bütün gün hiç bişey yapmadım :D polinomları çözücem geriside aklıma ne eserse artık :D

Alıntıları Göster
    Ben de mat1 baktım bugün EBOB-EKOK ile ilgili 2test çözdüm. Çözünürlük Dengesine de baktım çözümlü örnekler ve birkaç test çözdüm. Yarın da dershane başlıyo çözemediklerimi sorarım

• quote:

Ya ben kimle yarışıyorum.. Burslar falan.. Nereye gidiyorsun Ankara Fen falan mı ? Çöz ama beni geçemeyeceksin.

quote:

Ben de mat1 baktım bugün EBOB-EKOK ile ilgili 2test çözdüm. Çözünürlük Dengesine de baktım çözümlü örnekler ve birkaç test çözdüm. Yarın da dershane başlıyo çözemediklerimi sorarım

Uf eboblar ekoklar hala beceremem. Çözünürlüğü de kaçırdım hep. Bilmiyorum hiç.. Ama sen de geçemeyeceksin ne kadar çözsen de.

• quote:

quote:

Ya ben kimle yarışıyorum.. Burslar falan.. Nereye gidiyorsun Ankara Fen falan mı ? Çöz ama beni geçemeyeceksin.

quote:

Uf eboblar ekoklar hala beceremem. Çözünürlüğü de kaçırdım hep. Bilmiyorum hiç.. Ama sen de geçemeyeceksin ne kadar çözsen de.

Alıntıları Göster
    fem simetri matematik konu anlatımlı ygs 1 için 3lü bir kitap seti varmış
    kullanan var mı arkadşlar konuyu falan anlatışı nasıl?
    tavsiye eden?

• quote:

Orijinalden alıntı: buz05

fem simetri matematik konu anlatımlı ygs 1 için 3lü bir kitap seti varmış
    kullanan var mı arkadşlar konuyu falan anlatışı nasıl?
    tavsiye eden?

Alıntıları Göster
    up ?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: buz05

up ?????

Alıntıları Göster
    mat 1 fem simetri çok güzel 3 kitap olduğundan alınca tuzlu oluyo ama değiyo yani =))

orta halli bi anadolu öğretmen lisesindeyim ben ne ankara feni zamanında 400 le girmiştim okula .. L 1 le L 2 nin ilk dönemi alamamıştım hiç bi belge bırakmıştım dersleri çünkü.. L 2 nin iknci dönemi teşekkür alabildim sonunda bu dönemde aldım .. bizim okuldaki herkez çalışıyo doğal olarak bende çalışmak zorundayım :D herkeste bi korku başladı :D

bursa gelince devletin verdiği burslar bizim okulun yarısı alıyo dpy olarak geçiyor.. o :D çok büyük önemli bişey değil dişli bi rakip değilim korkma:D

• quote:

mat 1 fem simetri çok güzel 3 kitap olduğundan alınca tuzlu oluyo ama değiyo yani =))

orta halli bi anadolu öğretmen lisesindeyim ben ne ankara feni zamanında 400 le girmiştim okula .. L 1 le L 2 nin ilk dönemi alamamıştım hiç bi belge bırakmıştım dersleri çünkü.. L 2 nin iknci dönemi teşekkür alabildim sonunda bu dönemde aldım .. bizim okuldaki herkez çalışıyo doğal olarak bende çalışmak zorundayım :D herkeste bi korku başladı :D

bursa gelince devletin verdiği burslar bizim okulun yarısı alıyo dpy olarak geçiyor.. o :D çok büyük önemli bişey değil dişli bi rakip değilim korkma:D

Alıntıları Göster
    Anadolu öğretmense çok şanslısın... Dereceler hep ordan çıkıyor. Korkmakta hakkım var aslında.
    Benim de bomboş geçti ilk 2 sene.. 1'de teşekkürle atlattık da 2 tam rezillikti. Çok boşlamıştım. Yine de 2.dönem de aldık. Bu sene de inanılmaz bi şekilde taktir alırdım da yabancı dile alerjim olunca. Ah ulan.

O simetriler ne öyle 40-50 tl. Çok güzel olduklarına eminim de alabilene..

Bugün hiç bakamadım, filme kaptırdık yine.. Oturup çalışmalıyım..

• quote:

Anadolu öğretmense çok şanslısın... Dereceler hep ordan çıkıyor. Korkmakta hakkım var aslında.
    Benim de bomboş geçti ilk 2 sene.. 1'de teşekkürle atlattık da 2 tam rezillikti. Çok boşlamıştım. Yine de 2.dönem de aldık. Bu sene de inanılmaz bi şekilde taktir alırdım da yabancı dile alerjim olunca. Ah ulan.

O simetriler ne öyle 40-50 tl. Çok güzel olduklarına eminim de alabilene..

Bugün hiç bakamadım, filme kaptırdık yine.. Oturup çalışmalıyım..

Alıntıları Göster
    evet tuzlu cidden ama toplu olunca çok indirim oluyor.. mat1 3 kitap + mat2 4 kitap + fizik ygs+fizik lys+kimya ygs-lys+bio ygs-lys + geo 3 kitap + türkçe ygs + tarih ygs + coğrafya ygs aldım ben toplam 17 kitap 215 lira civarı bişey tuttu =) nt %25 indirim yapıyor ama 17 kitapla gidince kasaya şok bi durum oldu tabi

• quote:

evet tuzlu cidden ama toplu olunca çok indirim oluyor.. mat1 3 kitap + mat2 4 kitap + fizik ygs+fizik lys+kimya ygs-lys+bio ygs-lys + geo 3 kitap + türkçe ygs + tarih ygs + coğrafya ygs aldım ben toplam 17 kitap 215 lira civarı bişey tuttu =) nt %25 indirim yapıyor ama 17 kitapla gidince kasaya şok bi durum oldu tabi

Alıntıları Göster
    benim için konu anlatımı önemli konuyu detaylı olarak öğretebiloyor mu yani ters köşe olabilceğimiz soruları güzel bir biçimde anlatıp öğretebiliyor mu? soruları zor diyorlar fakat benim için konu anlatı önemli ayrıntılı işliyor mu?

• buz05 17si birden bi çırpıda alındığına göre baya güzel ve ayrıntılı anlatımlıdır heralde.

quote:

Ama.. Yuh. Nasıl taşıdın o kadar kitabı ? Kas yapmışsındır kesin.

Eminim, seni yolda görenler bir yerlerde bedava kitap dağıtılıyor sanmıştır.

Bu arada Pm attım, dün de atmıştım. Ulaşmıştır umarım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.