Şimdi Ara

Tavsiyeniz Lazım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
47
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam a2-b1 civarında bir seviyem mevcut genelde konuşanları anlarım vs ama cümle kurmakta zorluk çekiyorum düşünmekten şimdi yeniden kurs vs başladım evde çalışıyorum ama bakalım. Şimdi aklıma takılan benim burada üniversitenin hazırlık sınıfı gayet iyi eğitim veriyor yks girip belli bir puan alarak ingilizce bir bölüme yerleşip hazırlıktan mı devam etsem? Yaşım 28 özelde çalışıyorum eğer bunu yapacaksam işi vs bırakmam gerekiyor bir yandan olumsuz gibi olsa da ilerde iş bulmayı daha kolay hala getirecek ise dil neden olmasın? Düşüncem sizce mantıklı mı?

• İngilizceyi ne için kullanacağına göre değişir. Cümle kurmakta zorlanıyorsan grammar bilmiyorsundur muhtemelen. Günlük sıradan kullanım için Youtube'dan yabancı içerikler izle (İngilizce altyazılı) ve cümle kurma için ChatGpt'den yardım iste.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bay_patates B kullanıcısına yanıt

Grammar eksik hocam evet biraz hem öğrenmek istiyorum hem iş hayatında artık şart biliyorsunuz teknik şartname okuma vs sorunum yok az çok ne dediğini anlarım ama firmalar artık bilen istiyor bizde zaman ayırmadık deli gibi bu yaşa kadar boşa durduk. Cümle kurmada chatgptden yardım isteyim hocam fakat nasıl sormak gerekiyor? Örnek veriyorum "ben futbol oynarım." cümlesini direk çeviri mi yap diye sormak lazım yoksa kelime kelime sorup cümleyi kendim mi kurmam lazım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hobi önerisi lazım
    2 ay önce açıldı
    Klavye önerisi lazım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.