Şimdi Ara

tavsiyeniz var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim ikilemde kaldığım bir konu var arkadaşlar.geçen hafta gittim aile hd paketine yıllık abonelik yaptırdım.iyi hoş hd yayınlardan da memnunum.maxi paket e geçip geçmemekte kararsızım.maxi pakette şampiyonlarligi ile avrupa ligi var.geçen sene uefa ve şampiyonlar ligi maçlarının bazıları ve finalleri star ve star hd de gösterildi.star hd yeterli olur mu acaba.arada 10 liralık bir fark var.bukonuda benim gibiikilemde olan ya da tavsiyesi olan var mı? maxi paket e geçmezsem çok şey kaçırır mıyım beyler?

• quote:

Orijinalden alıntı: adrianvalentino

benim ikilemde kaldığım bir konu var arkadaşlar.geçen hafta gittim aile hd paketine yıllık abonelik yaptırdım.iyi hoş hd yayınlardan da memnunum.maxi paket e geçip geçmemekte kararsızım.maxi pakette şampiyonlarligi ile avrupa ligi var.geçen sene uefa ve şampiyonlar ligi maçlarının bazıları ve finalleri star ve star hd de gösterildi.star hd yeterli olur mu acaba.arada 10 liralık bir fark var.bukonuda benim gibiikilemde olan ya da tavsiyesi olan var mı? maxi paket e geçmezsem çok şey kaçırır mıyım beyler?

star tv'nin her hafta 1 maci sifresiz gosterme zorunlulugu var. o yuzden bazi maclari ve finali sifresiz izleyebildik.
    uefa icinde oyle. bir takimin macini sifresiz yayinlarken digerini sifreli yayinladilar.
    yani butun maclari izleyemezsin sadece aile paketiyle. hangi mac denk gelirse sifresiz onu izlersin.
    zaten o kadarini dsmart uyesi olmadan da izleyebiliyorsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop önerisi var mı
    5 gün önce açıldı
    Sizce giderim var mıdır?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.