Şimdi Ara

DESTEK FALAN VERMEYİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vitor gene kalmış. bu hain gidene kadar takima en ufak destek veren insan net haindir. burada oturur futbol konuşuruz maçları izleriz falan neyse de, ne kombine ne forma en ufak bir şey almayin. verdiğiniz her para fenerbahçeye zarar verecek bu adam varken. fenerbahçenin 5 senesini çaldı hain. bundan sonra destek veren de en az o kadar haindir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Online oyun buldum aklımda ne maç var ne başka bişi.d

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan-1907

Online oyun buldum aklımda ne maç var ne başka bişi.d

işte gerçek bir fenerbahçeli

• Kız arkadaş yapıcam boşver feneri

• quote:

Orijinalden alıntı: Fyodor Dostoevsky

quote:

Orijinalden alıntı: hasan-1907

Online oyun buldum aklımda ne maç var ne başka bişi.d

işte gerçek bir fenerbahçeli

Burayı takip edip sadece dalga geçmek amaçlı yazanlar ile uğraşacağımıza. Geçen sen shatkara Bragaya elendikten sonra forumda ki ağır trollerin dalgaları ile uğraşılacağına işin en kötü yanıda bunlara forum yöneticilerinin fırsat veriyor olması.
    Bu gibi tipler ile uğraşacağınıza takip etmeyin daha iyi kaç aydır ilk defa yazıyorum bakayım ne oldu vs.

• Bu saatten sonra bu takıma destek veren Fenerbahçe düşmanıdır açık ve net. Adam takımın içine etti aziz yıldırım dahil herkes memnun halden boş tribünlere oynasınlar artık geçen seneki gibi pereira pereira diye bağıracak o salak taraftarlar bile gelmicek.
  • Ailenizden biri yanlış bir iş yapsa ailenize destek vermeyi bırakırmısınız ? Söversiniz ama yine destek verirsiniz yine yanında olursunuz.Fenerbahçede böyledir tek bir yaramaz adam var diye klube destek vermeyi kesmek olmak.İyi günde de kötü günde de herzaman destek vermek şart.Tepkinizi gösterin ama desteği kesmeyin.İyi gün dostu naylon taraftar olmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devian

Ailenizden biri yanlış bir iş yapsa ailenize destek vermeyi bırakırmısınız ? Söversiniz ama yine destek verirsiniz yine yanında olursunuz.Fenerbahçede böyledir tek bir yaramaz adam var diye klube destek vermeyi kesmek olmak.İyi günde de kötü günde de herzaman destek vermek şart.Tepkinizi gösterin ama desteği kesmeyin.İyi gün dostu naylon taraftar olmayın

Sen destek vermeye devam et kardeşim, sen destek verdikçe bu adam seni sağılacak inek gibi sağsın.

Şu öğrenci halimde ailemin bana oku diye gönderdiği paradan arttırıp Fenerium'dan alışveriş yapıyorum. Maaşını aldığı zaman kenara para ayırıp, "Şu Fenerbahçe'nin parası" diyen insanlar var. İstisnasız her sezon kombinesini aksatmayan, bu adamlar için polisten cop ve biber gazı yiyen taraftarı var. Peki bunlar ne yapıyor? Bu akıl hastası insanlar ne yapıyor? Fenerbahçe'yi üç kuruşluk hale düşürdüler be. 3 kuruşluk. 2 yıldır kupa alınmıyor, girilen her kulvarda başarısız olunuyor, 9 yıldır CL gruplarına kalınamıyor, rezalet ötesi bir futbol oynanıyor; üstüne üstlük göz göre göre hala daha yanlışın peşinden gidiliyor. Yeter artık vallahi yeter.

Hayatını Fenerbahçe'yle şekillendiren birisiydim, artık üzülüp kendimi heba etmiyorum. Kendi sağlığım için böyle olmasına karar verdim. Anam avradım olsun bu durumu değiştirmek için çaba göstermezlerse bundan sonra 1 kuruş para harcamayacağım. Benim vermediğim parayla Fenerbahçe batmaz ama en azından bu parayı bu adamlara harcayıp üzüleceğime, kendi ihtiyaçlarıma harcar, mutlu olurum daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHF_Viper -- 6 Ağustos 2016; 0:15:33 >

• @DHF_Viper

Azına sağlık olayı çok güzel açıklamışsın. Aynı şeyi deneyip farklı sonuçlar beklemek aptallıktır. Aptal olamaya gerek yok sonuç ortada. Geçen sezon vitor " Şampiyonlar liğinde final oynamak hayal değil" demişti. Lan vasıfsız sen daha şam. liğine kalamıyorsun ne finali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

quote:

Ailenizden biri yanlış bir iş yapsa ailenize destek vermeyi bırakırmısınız ? Söversiniz ama yine destek verirsiniz yine yanında olursunuz.Fenerbahçede böyledir tek bir yaramaz adam var diye klube destek vermeyi kesmek olmak.İyi günde de kötü günde de herzaman destek vermek şart.Tepkinizi gösterin ama desteği kesmeyin.İyi gün dostu naylon taraftar olmayın

Sen destek vermeye devam et kardeşim, sen destek verdikçe bu adam seni sağılacak inek gibi sağsın.

Şu öğrenci halimde ailemin bana oku diye gönderdiği paradan arttırıp Fenerium'dan alışveriş yapıyorum. Maaşını aldığı zaman kenara para ayırıp, "Şu Fenerbahçe'nin parası" diyen insanlar var. İstisnasız her sezon kombinesini aksatmayan, bu adamlar için polisten cop ve biber gazı yiyen taraftarı var. Peki bunlar ne yapıyor? Bu akıl hastası insanlar ne yapıyor? Fenerbahçe'yi üç kuruşluk hale düşürdüler be. 3 kuruşluk. 2 yıldır kupa alınmıyor, girilen her kulvarda başarısız olunuyor, 9 yıldır CL gruplarına kalınamıyor, rezalet ötesi bir futbol oynanıyor; üstüne üstlük göz göre göre hala daha yanlışın peşinden gidiliyor. Yeter artık vallahi yeter.

Hayatını Fenerbahçe'yle şekillendiren birisiydim, artık üzülüp kendimi heba etmiyorum. Kendi sağlığım için böyle olmasına karar verdim. Anam avradım olsun bu durumu değiştirmek için çaba göstermezlerse bundan sonra 1 kuruş para harcamayacağım. Benim vermediğim parayla Fenerbahçe batmaz ama en azından bu parayı bu adamlara harcayıp üzüleceğime, kendi ihtiyaçlarıma harcar, mutlu olurum daha iyi.

aziz yıldırım'a biat ederek fenerbahçelilik kimliğine büründüğü yanılgısı yaşayan bir arkadaşa laf anlattığını bilsen, yine anlatır mıydın bilmiyorum. ama gayet güzel bir açıklama olmuş.

• Hangi oyun

• Yok öyle stadı boş bırakmak. Gideceksin ki protestonu orada yapacaksın. Ağzına ne geliyosa söyleyeceksin. O zaman anlasınlar. Artık örgütlenmiş taraftar kalmadı hepsini dağıttı. Önceden tribünde protesto ederken 45 dk susardık arkamızı dönerdik istifaya davet ederdik. Şimdi bu tepkileri vermediğimiz için rahat bu adamlar. Bağıracaksın ki taraftarın gücünü o zaman daha iyi anlasınlar.

• En büyük hatanız 'beni kızdırmasınlar 10 sene daha gitmem' diyen bir adamı o koltuktan indirememeniz, koskoca Fenerbahçe camiası yani azıcık ayaklanın kulübünüz sizin, Fenerbahçe taraftarının, bir tane psikolojisi bozuk diktatör bozması herifin başkanlık koltuğunda oturmasına nasıl göz yumuyorsunuz anlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ride The Lightning

En büyük hatanız 'beni kızdırmasınlar 10 sene daha gitmem' diyen bir adamı o koltuktan indirememeniz, koskoca Fenerbahçe camiası yani azıcık ayaklanın kulübünüz sizin, Fenerbahçe taraftarının, bir tane psikolojisi bozuk diktatör bozması herifin başkanlık koltuğunda oturmasına nasıl göz yumuyorsunuz anlamıyorum.

Yıldırım Demirören'i yollayabildik mi? Kimse taraftarı takmıyor, seçimlerde oy hakkın var mi? Benim vardı da ne oldu, seçime iki ay kala binlerce kişiyi üye yapıp yine istedikleri adamı başkan yapıyorlar.
    Maça gidip protesto ediyorsun, ya belli kesimin adamı diyorlar ya dayak artırıyorlar.
    Maça gitmesen topu artık passolige atıyorlar.
    Sonucta birşey olduğu yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

quote:

öğrenciysen daha ufaksın demekki (bana göre) sen bana anlatamassın bunu ben neredeyse 30 yılımı fenerbahçeye verdim 30 yıldır maça giderim desteğimi veririm 36 yıldır da kadıköyde yaşıyorum benim ailem hayatım herşeyim fenerbahçe.Belki sen haklısın benim baglandıgım kadar baglanmak kötü birşey çünkü vazgeçemiyorsun.Kusura bakma ben asla desteğimi kesemem.Ne geçmişte kestim ne şimdi nede gelecekte.Sen destek verme güzel kardeşim ama destek verenede karışma.

• İlk defa bu sene forma ve kombine almadım. Asıl yapılması gereken yapılmıyor. Bu adamla sezon biter bitmez yolları ayırmalıydık. Böyle saçma top oynatılmaz. İnadından vazgeçmediği sürece kaybetmeye mahkumuz.

Geçen seneki takımın üstüne koyduk bu sene. İki maçtan yargılamak istemedim ama görünen köy kılavuz istemiyor maalesef. Yine saçma sapan dizilişler ve taktikler izleyeceğiz. Koskoca sene heba olmadan kurtulmaz lazım. Bize asıl gereken kişi şovmen ve egoist değil, işini yapan ve ağırbaşlı otoriter birisi olmalı. Arkadaş gibi olması bizim topçulara yaramıyor. Hemen eziyorlar. Şu takım Vitor'u istemiyoruz diye alenen bağırıyor. Gittiği gün oyuncular daha verimli oynayacaktır eminim.

Piyasada bu işi yapacak fazla kişi kalmadı. Ünlü bir ismi getirmek zor. Pellegrini deniyor ama çok zor. Ben başkan olsam Schaaf için zorlardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: All Men Must Die

Hangi oyun

taichi panda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.