Şimdi Ara

Destek olursanız sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben elektrik&elektronik mühendisiyim. 25 yaşıma gireceğim. Fakat ülkemizde her şey referans adı altında gerçekleştiği için ve referansım olmasına rağmen kimseye muhtaç kalmadan yaşamaya çalışan birisiyim. Ege Üniversitesi mezunuyum. Bu sistem düzelene kadar da direnmeye devam edeceğim belki ölene kadar. Bu yüzden işsizim. Sizlerden ricam geliştirdiğim oyunlarım var. Bir tanesi 700 e ulaştı ve neredeyse 3-5 sitede yazdım. Fakat şu an yeni çıkardığım aslında bir o kadar basit ve güzel olan oyunumu hiçbir yerde reklam dahi yapmadım ve organik olarak kendi başına 10 yüklendi ama 4 gündür sıfır çekiyorum. Umudumu kaybetmiş durumdayım. Piyasadaki oyunlardan biraz daha iyi olduğunu düşünüyorum çünkü tüm kodlar fizik temelli çalışıyor. Yani bildiğiniz fizik kanunları. Desteklerseniz sevinirim. Sevmeseniz bile indirip 5 yıldız verip silseniz bile bana bir artısı olacaktır. Çünkü google oylama sayısı çok olan uygulamaları tepeye taşıyor. Yani gücü olanı daha güçlü yapıyor.
    Benim gibi indie'ler ise sürünüyor. Zaten bu sistem yüzünden piyasadaki tüm oyunların para temelli olduğunu görebilirsiniz. Yok dlc yok o yok şu. Eski rome total war a bakın şimdiki total war oyunlarına bakın. İlk call of duty ve ek paketine bakın şimdiki call of dutylere bakın. Kapitalizm bir oyunları bozmadığı kalmıştı o da oldu. Benim zengin olmak gibi bir hayalim yok arkadaşlar. Ben hayatımı idare etmeye çalışan birisiyim. Zaten tüm umudumu kaybedersem bu devletle olan tüm ilişiğimi kesip tarım yapacağım ama bu devlete günahımı bile vermem. Askerliğimi Erzurum'da yaptım.
    Yani benim halimi görüyorsunuz. Bilimle uğraşayan birisiyim. Şu oyunları yaratırken bildiğiniz matematiksel makaleler okuyarak yapıyorum. Fakat boşuna uğraşıyorum gibi hissediyorum. Yani birilerinin tekeli altında olan bir sistemde yaratma ve tutunma şansınız düşük bırakın bunları yaşama şansınız bile. İçimi de dökmüş bulundum ama bu ülkeye inancımı halen yitirmedim.

Oyun linki burada

Diğer oyunlar için
    play.google.com
    Android Apps by Eray Avci on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/dev?id=6424570969147373272

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.