Şimdi Ara

Desteklenmeyen 16 Bit Uygulama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1-2 gün önce bilgisayarımı açtığımda böyle bir yazı gördüm ve ne yaptıysam yaptım kaldıramadım galiba bu bir malware virüsü nasıl kaldırabilirim lütfen yardım edin :( bu arada windows 7 kullanıyorum

• tuzsuzayran T kullanıcısına yanıt
    Antivirüsün var mı,taradın mı hiç?
  • İnternette malware bir virüs olduğu yazıyordu bende malwarebytes kurdum, taradım, çıkan virüsleri temizledim ama genede devam ediyor. İşin kötü tarafı internette c:\win klasöründekileri silin geçer diyor ama bende öyle bi klasör yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuzsuzayran

İnternette malware bir virüs olduğu yazıyordu bende malwarebytes kurdum, taradım, çıkan virüsleri temizledim ama genede devam ediyor. İşin kötü tarafı internette c:\win klasöründekileri silin geçer diyor ama bende öyle bi klasör yok

Pcyi güvenli modda combofixle bi tarama yap. Yine düzelmezse Kaspersky rescue disc indir. Bunu usb belleğe yaz. Sistemi bu bellekten başlat. Eğer sorun virüs kaynaklı ise muhtemelen temizlenir. Yok başka bir sebeptense farklı çözüm yolu ararsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tuzsuzayran

İnternette malware bir virüs olduğu yazıyordu bende malwarebytes kurdum, taradım, çıkan virüsleri temizledim ama genede devam ediyor. İşin kötü tarafı internette c:\win klasöründekileri silin geçer diyor ama bende öyle bi klasör yok

Yanlız ağ destekli güvenli modu seç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.