Şimdi Ara

Destere (2008) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
3.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: phm

Erol Günaydın gibi bir ustanın böylesine saçma bir projede yer almasına şaşırdım...
    Yazık.

ekmek parası o da..erol günaydın geçen vizyona giren nekrut filminde de oynadı.hayartımda bu kadar saçma bi film görmedim
  • Vizyona girdi bakalım tepkiler nasıl olacak?
  • Özellikle tutulan filmler üzerinden prim yaparak, yaratıcılık yoksunu insanlara para kazandırmak istemiyorum.
  • ben de filmi izleyenlerin yorumu gelmiştir o yüzden konu zirve yapmıştır diye düşündüm ama... hadi yorum bekliyoruz
  • Türk sineması şuan iş yapıyor ne gerek var böyle yapımlara Belki'de o yüzden çekiyorlardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 21 Kasım 2008; 19:34:19 >
  • başarılı bi filmle dalga geçileceğine oturup sizde adam gibi bir film yapın dalga gecmek kolay tabi
  • Önyargılı eleştiriler dışında bir izleyenden yorum alsak ? Yok mu izleyip de burada iki üç satır yazabilecek....
  • bence saw ile dalga geçmenin zamanı gelmişti, artık 5. filmden sonra bir daha testere falan izlemem, nasılki kurtlar vadisi için diyoruz ki konu yok, bölüm başına senaryo yazıyorlar amaçsızca, aynen testerede artık o duruma geldi, o zaman dalgası da geçilir, zaten merak etmeyin scary movie tarzında amerikalılar kesin yapacaklardır..Umarım başarılı bi çalışma olmuştur..

• Sonuç hüsran galiba kimse mi gitmedi :)
  • Peker Açıkalın kadar nefret ettiğim birisi yok çok antipatik birisi bence
    bu filme hayatta gitmem anca başkasının filmiyle dalga geçerler zaten ama eminim onu da becerememişlerdir
  • kimse gimemiş belli ki
  • Gişede 0 mı çekti yani
  • süper komedi hoşuma gidiyor ekle
  • Kesinlikle gitmem gitmeyeceğim para versenizde gitmem. Böyle saçma sapan 10 günde çekilen senaryosuz özenti dandik gereksiz saçmalık yapımlara gidipte o adamların cebini doldurursanız çok daha kalitesiz filmler gelir. Anca elin yaptığı filmle aklınca dalga geçmesini biliriz ki onuda becerememişler belli daha hakkında olumlu bir yoruma rastlamadım.
  • kötü bir filme benziyo tutulmaz..
  • Filmi beğendim.Çok küfürlü olsada testereyle güzel dalga geçmişler.Güldürmeyi başarıyor.Kutsal Damacana'yı beğenmeyen bunu da beğenmez.Kutsal Damacana'yı seven bunu da sever o kadar diyeyim.

''ayrettin belki operatör hediye kontör göndermiştir bi bak istersen''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valski -- 23 Kasım 2008; 12:46:50 >
  • Şafak Sezer,Peker Açıkalın ve tayfalarının olduğu filmlere asla gitmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: phm

Erol Günaydın gibi bir ustanın böylesine saçma bir projede yer almasına şaşırdım...
    Yazık.

Erol Günaydın ne yazık ki kendi kendini tüketti.

Dün gece Disko Kralı'nı seyredenler daha iyi bilir...
  • Beyler filme gittim... gitmez olaydım :D
    Sakın gitmeyin .. yok yok gidin de görün her tarafa kusabilirsiniz :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.