Şimdi Ara

Destere (2008) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
3.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • scary movie tarzinda zevkli bişi yaparlarsa mükemmel olur ya
  • Şu kendini beğenmiş ve seviyesiz Peker in ne işi var o kadroda anlamış değilim.Yakışmadı o kadroya.Sanki çok yetenekliymiş gibi millete orda burda saldırması da cabası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

quote:

Orjinalden alıntı: Erhan

Beyaz olmasa gitmeyeceğim bir film , Peker Açıkalın iyi bir oyuncu olmasına rağmen Avrupa Yakası hakkında saçma sapan konuşmasından hoşlanmıyorum zamanı geldi geçti fakat hala mikrofonu bulduğu an dizi hakkında atıp tutmakta.

oyuncularda beyaz yazmıyorrr

Gayette yazıyor ;

Destere (2008)

Eğer gözünden kaçtıysa olabilir , diğer kaynaklara bakıpta laf edeceksen benim mesajımı beklemeseydin keşeke en üstte de yazıyor altındada bir yorumda bulunmakta.

quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Şu kendini beğenmiş ve seviyesiz Peker in ne işi var o kadroda anlamış değilim.Yakışmadı o kadroya.Sanki çok yetenekliymiş gibi millete orda burda saldırması da cabası.

Aynı fikirde insanlara denk gelmek ne kadar güzel
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Arkadaşlar siteye girin set ekibine ÇAYCIyıda yazmışlar ahahahhahaha hiç gülceğim yoktu:)
  • Komik olduğunun ve olacağının bilincinde olduğum için gidebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: metete

Hayalgücü olmayan insanların, kendilerince başkaların emek vererek sıfırdan yaptığı filmle dalga geçip bir de bundan para kazanma amaçıyla yapılmış gereksiz film.

Gitmeyin!. Bu tür filmlerin gişe başarısı devamını getirir.

Ciddi olmayan yapımları bu kadar ciddiye almana gerek yok bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: özzer

quote:

Orjinalden alıntı: sendenbenden

Komik bir film olucağa benziyor arkadaşlar herşeyi eleştirmeyin.Bırakın üretsin Türk sineması ürettikçe güzelleşicek ...

tamam üretsinde kaliteli üretsin bu nedir ya?en son bu tarz filmlerden süper ajan k9 a gittim,goraya amerikan filmlerinden çalıntı yapıyor biz özgünüz bilmemne zırvalıyorlardı,gittim bir baktım austen powers'tan çalıntı sahne vardı.
    Türk sinemasında bir sorun yok çok kaliteli yapımlar var ben sadece peker açıkalın,mehmet ali erbil,cengiz küçükayvaz tayfasından tiksiniyorum.

Maalesef bizde aslında bizde değilde bazılarında utanma gurur duyguları yok gibi yani başka bir film üzerinden prim yapmak ne kadar aşşağılık bir davranış değil mi? Ama demekki para gözü boyuyyor ve maalesef böyle yollara itiyor.

• filmin sitesinde oyuncular kısmında beyazıt öztürkün adı yok...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

quote:

Beyaz olmasa gitmeyeceğim bir film , Peker Açıkalın iyi bir oyuncu olmasına rağmen Avrupa Yakası hakkında saçma sapan konuşmasından hoşlanmıyorum zamanı geldi geçti fakat hala mikrofonu bulduğu an dizi hakkında atıp tutmakta.

oyuncularda beyaz yazmıyorrr

Gayette yazıyor ;

Destere (2008)

Eğer gözünden kaçtıysa olabilir , diğer kaynaklara bakıpta laf edeceksen benim mesajımı beklemeseydin keşeke en üstte de yazıyor altındada bir yorumda bulunmakta.

filmin RESMİ İNTERNET SİTESİNE gir orada oyuncular kısmına bak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 27 Ekim 2008; 0:42:00 >

• Fragman beklediğim gibi çıkmadı. Tebessüm bile oluşturmadı.
  • resime laf eden arkadaşları anlamıyorum bence çok güzel olmuş bir bakışda türk filmi olduğunu bence anlarsın biz erzurumluyuz mesela dadaşım yani öyle ayakkabıları giyenlere bizim oralarda gavat ayakkıbısı diyolar yani bilip bilmeden konuşmayın o sigarada tam yerine oturmuş doğrusu testere biraz demode olmuş ama bide çoraba delik yapsalarmış çok güzel olurdu

ben tetere filmini 1 ve 2incisini izledim bu bölümler güzeldi ama diğer bölümleri iğrençdi zeka mantık tutku hiç yokdu adeta amatör bir insan yapmış gibiydi çok cıvıttılar yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eşruhuum -- 27 Ekim 2008; 3:31:49 >
  • peker açıkalından nefret etmeye başladım artık.. Avrupa Yakasında gürse birsel ile yaptığı çıkışını sanki kendi yapmış gibi biryerelere getirerek ve kendini birşey sanarak yorumlar yapması sinirime gitti.. artık izlemiyorum kendisini izlemicemde.. filmde çok saçma.. fragmanı bile beğenmedim..
  • Arkadaşlar filmin özeti şu;

cinsel espiriler+küfür ___BİTTİ.

Yani sizin zevk aldığınız şey buysa birşey diyemem, Türk yapımı kaliteli bir
    film istiyorsanız, "filmlerine gidip destek verelim ki iyi daha iyi film yapsınlar"
    düşüncesini silip, o kalitesiz filmlere gitmezseniz kalitesi gittikçe artan filmler
    görebilirsiniz, ama bu yapımlar her defasında en az 500 000 kişi tarafından
    izlendiğinden asla ve asla kaliteli yapım göremeyip , sonsuza kadar bu tür
    filmleri görecekseniz.. Hoşunaza gidiyorsa elbetteki gidin, kimse karışamaz..
    Kültürle alakalı birşey bu, filme gidenlerden bir anket yapılsa kültür seviye
    farkı çok açık olacaktır.. Sonuçta bir yandan 1.dünya ülkesi seviyesinde
    iken bir yandan 3. dünya ülkesi seviyesinde olan bir ülkede yaşıyoruz,
    bu tür şeyler bile ülkenin geri kalmasını sağlıyor.. Ayrıca Beyaz bu
    filmde oynuyorsa, bu tür filmlerle kendisini harcıyor, zaten programıda
    çığırından çıktı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 27 Ekim 2008; 20:39:14 >

• Evet ya filmin sitesindeki oyuncularda beyaz yok
  • Emek hırsızlığıdır bu...
    Başka bir izahı yoktur, olamaz !

Hele Saw gibi bir filmse konu , hiç bir şekilde izahı yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F0NDiP -- 27 Ekim 2008; 22:47:34 >
  • emek hırsızlığı başkada bişey denmez
  • Beyaz ile anlaşamamışlar yani o yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: birolayd

Arkadaşlar filmin özeti şu;

cinsel espiriler+küfür ___BİTTİ.

Yani sizin zevk aldığınız şey buysa birşey diyemem, Türk yapımı kaliteli bir
    film istiyorsanız, "filmlerine gidip destek verelim ki iyi daha iyi film yapsınlar"
    düşüncesini silip, o kalitesiz filmlere gitmezseniz kalitesi gittikçe artan filmler
    görebilirsiniz, ama bu yapımlar her defasında en az 500 000 kişi tarafından
    izlendiğinden asla ve asla kaliteli yapım göremeyip , sonsuza kadar bu tür
    filmleri görecekseniz.. Hoşunaza gidiyorsa elbetteki gidin, kimse karışamaz..
    Kültürle alakalı birşey bu, filme gidenlerden bir anket yapılsa kültür seviye
    farkı çok açık olacaktır.. Sonuçta bir yandan 1.dünya ülkesi seviyesinde
    iken bir yandan 3. dünya ülkesi seviyesinde olan bir ülkede yaşıyoruz,
    bu tür şeyler bile ülkenin geri kalmasını sağlıyor.. Ayrıca Beyaz bu
    filmde oynuyorsa, bu tür filmlerle kendisini harcıyor, zaten programıda
    çığırından çıktı..

bu filmi bilmem ama amerikan komedi filmleride çok farklı değil.

• oyle demeyin

güldürür bu film

sabirsizlikla bekliyorum
  • Scary Movie'ye mükemmel film diyenler neden bunu yerlere vuruyo acaba?!!
    Elin oğlu, Matrix'den tut, Scream, War of The Worlds, I Know What You Did Last Summer, Saw, 13th Ghosts, Garez, Ring ve daha sayısız yüksek trajlı filmle dalga geçiyo biz yapınca neden "ayıp, yazık, emek hırsızlığı" oluyo?!!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.