Şimdi Ara

Destere (2008) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
3.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: valski

Filmi beğendim.Çok küfürlü olsada testereyle güzel dalga geçmişler.Güldürmeyi başarıyor.Kutsal Damacana'yı beğenmeyen bunu da beğenmez.Kutsal Damacana'yı seven bunu da sever o kadar diyeyim.

''ayrettin belki operatör hediye kontör göndermiştir bi bak istersen''

Kutsal Damacana'da çok güldüm. Buda böyle olur inşallah.
  • filme giden arkadaş ve arkadaşları uyuduklarını söylüyorlar o kadar kötüymüş yani.bu tip filmler sinemasına gidilmeye değmez zati.
  • Hiç izleyen yokmu ?
    Yorum yapında ona göre gidelim
  • Şimdi tanıtımını bir daha izledim. Bana DVD'sini verseler , boşa geçirecek 2 saatim varsa izlerim sonra da gider başka DVD ile takas ederdim.
  • nolur!
    böyle filmler çekip sinemanın içine edip insanları soğutmayın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Beyler film çok makara gülmek için gidenler gülebilir ama küfür vb şeylerden hoşlanmayanlar ağır eleştiri yaparlar ama şahsen ben çok güldüm gidip izlenir yani
  • Fragmanını izlemiştim.
    Hiç bir güç bana böyle bir şeyi seyrettiremez.
    Ama tabi her ürünün de alcısı vardır, onu düşünerek çekmişlerdir.
  • tabii ki gidecegiz.kaç kişi bu işten ekmek yiyo.ne kadar dandik amerikan filmlerine veriyoruz paraları.
    5 ytl para mı tabii ki gidecegim
  • Kalitesiz birşeye benziyor ama izlemedim.
  • Film Küfürden başka bişey değil...Önce Testere gibi sağlam bir film çevirin özenti yapmadan Sağdan soldan bişeler çalmadan ondan sonra bütün amerikan filmleri ile dalga geçin...saçma sapan filmlerle türk sinemasının itibarına gölge düşürülmesi hiç hoş değil...

Buda Rezaletin Linki :http://www.imdb.com/title/tt1286142/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poison_veron -- 26 Ocak 2009; 21:49:35 >
  • Bu filmin daha DVD'si falan çıkmadı mı? Hiç bir yerde rastlamadım.
  • bende hiç bir yerde dvdsini görmedim
  • Çok yapmacık bir filmdi bence.
  • Hayatımda bu kadar saçma bişi görmemiştim bu ne ya film falan değil arkadaşlar bu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gny*

Bu filmin daha DVD'si falan çıkmadı mı? Hiç bir yerde rastlamadım.

Galiba DVD si bu hafta çıktı nette DVDRip dolanıyor...

http://www.imdb.com/title/tt1286142/ aldığı oy 1.9 ile en kötüler arasına Mehmet Ali filmleri ile eşlik edecek gibi...
  • dün indirdim 10 dakika izledim kapattım
    tamamen şive üzerine kurulmuş bir 10 dakikaydı
    yarın tekrar deneyeceğim izlemeyi
    (bu arada Kutsal damacada komik film)
  • 8 Sene aradan sonra tamamen filmsizlikten dolayı "Bir ara Destere diye bir film vardı, parodi-absürd komedi filmi. Ona bir bakalım belki çok da kötü değildir." dedik ve filmimizi açtık. Filmden bir beklentim diplerdeydi ve beklediğim gibi pek de bir şey bulamadım. Yalnız bazı diyaloglarda ortamın ciddiyetini Trakya ağzıyla baltalayan bazı cümlelerde gülümsetti. Aslında elde çok güzel malzeme varmış. Zorlansa çok daha sağlam bir komedi filmi çıkabilecekken senarist pek de uğraşmak istememiş anlaşılan. Zamanında bu tarz filmlerin değil sinemasına gitmek korsan filmini bile oturup izlemezdim. Ancak şimdiki Türk sinemasının durumu o kadar vahim ki artık bu film bile gözüme biraz olsun güzel gözüktü. Bu arada Beyazıt Öztürk muhabbeti olmuş da filmde Beyazıt yoktu.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.