Bildirim
Destinator'u Laptop'a kurma yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur73 -- 22 Kasım 2007; 12:40:12 > -
selam şifre nedir acaba -
Bu programın Bilgisayarda ne işe yaradığını anlatabilirmisin ?
LÜTFEN -
Bu program bilgisayarda kullanabilecegin bir Gps programi.Laptopun ve bir gps alicisin varsa,bu program seni istedigin yere goturur.gps alicin yoksa eger,programi harita olarak kullanabilirsin,iki nokta arasindaki mesafeyi hesaplayabilirsin...vs..
quote:
Orjinalden alıntı: Ghaneli
Bu programın Bilgisayarda ne işe yaradığını anlatabilirmisin ?
LÜTFEN
-
haritası çok dandik hemde türkçe değil ...
haritası daha iyi bir şey yokmu ??? -
programı pc ye kurdum suan icin gayet iyi ..tabiiki ingilizce ama idare eder..pc de calısacak baska program varmıdır tesekkurler -
ya ben nedense kuramadım bi turlu,
geçerli win32 değil hatası felan verdi
hangi dosyadan kurmam gerekiyor? -
quote:
Orjinalden alıntı: VLife
ya ben nedense kuramadım bi turlu,
geçerli win32 değil hatası felan verdi
hangi dosyadan kurmam gerekiyor?
/>
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur73 -- 22 Kasım 2007; 12:40:46 > -
evet bende onu çalıştırdım ama resimdeki gibi bi hata aldım
mfc71.dll dosyasını bulamamış, bende bulamadım :(
yolladığınız ekran görüntüsüne bakıncada benelux diye bir dosyanın eksik olduğunu gördüm acaba sorun o dosyadan mı kaynaklanıyorki?
-
quote:
Orjinalden alıntı: VLife
evet bende onu çalıştırdım ama resimdeki gibi bi hata aldım
mfc71.dll dosyasını bulamamış, bende bulamadım :(
yolladığınız ekran görüntüsüne bakıncada benelux diye bir dosyanın eksik olduğunu gördüm acaba sorun o dosyadan mı kaynaklanıyorki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur73 -- 22 Kasım 2007; 12:41:05 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X