Şimdi Ara

Destiny 2 (2017) [PC ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
849
Cevap
21
Favori
43.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun konsola çıkmış, twitch yayınları başlamış, müzikler efsane.
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    müzikler gerçekten çok iyi.

mekan tasarımları da çok hoşuma gitti. her ne kadar betada grafikleri PC için yetersiz bulsam da mekanların tasarımları gerçekten çok iyi.

ama izlediğim kadarıyla oyun hala yetersiz geliyor gözüme. şu ana kadar gördüğüm, dalga dalga gelen NPC'leri kesmekten öteye gitmiyor oyun.

belki Destiny 1'i pek oynamadığım için anlamıyorum, bu oyunu The Division'dan ayıran özelliği ne, NPC kes, lvl atla, item düşür tekrar et daha güçlü item düşür.

bu kalıbın dışında ne var oyunda almaya değecek, özellikle game+expension ve digital delux sürümleri fiyat açısından çok uçuk. bu paketlere sahip olmadan oyunun oynanabilirliği ne kadar olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 6 Eylül 2017; 0:22:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

müzikler gerçekten çok iyi.

mekan tasarımları da çok hoşuma gitti. her ne kadar betada grafikleri PC için yetersiz bulsam da mekanların tasarımları gerçekten çok iyi.

ama izlediğim kadarıyla oyun hala yetersiz geliyor gözüme. şu ana kadar gördüğüm, dalga dalga gelen NPC'leri kesmekten öteye gitmiyor oyun.

belki Destiny 1'i pek oynamadığım için anlamıyorum, bu oyunu The Division'dan ayıran özelliği ne, NPC kes, lvl atla, item düşür tekrar et daha güçlü item düşür.

bu kalıbın dışında ne var oyunda almaya değecek, özellikle game+expension ve digital delux sürümleri fiyat açısından çok uçuk. bu paketlere sahip olmadan oyunun oynanabilirliği ne kadar olacak?

PC' de grafikler umarım daha iyi olur....

Oyunun olayı bu evet (benim gördüğüm, oyunu bilen arkadaşlar daha iyi bilir) ama The Division ' dan çok daha iyi, oynaması çok daha keyifli.

Division Destiny 1' in yanına bile yaklaşmadı, sadece videoları iyiydi gerisi berbat ötesi, verdiğim paraya acıyorum.

Ben başlangıç olarak dr oyun gibi siteler üzerinden 160 liraya alarak oyuna başlayacağım, eğer sararsa dlc leri alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 6 Eylül 2017; 0:41:17 >

• Benim merak ettiğim sürekli daha iyi itemler için pve yapıyoruz burası tamamda ne için ? Pvp ye girince herkes eşit diyorlar herkes eşit oluyorsa ne gerek var daha güçlü itemlere ben yanlışmı biliyorum bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
  • Rusya üzerinden battle.net'ten alınca oyun rusça veya sadece rus oyunculara kitlenme gibi birşeyi olacak mı? Bir bilen varsa aydınlatırsa çok iyi olur. Wow'da böyle birşey yok eğer Destiny 2'de de böyle birşey olacaksa çok iyi olur.
  • oyun region locked olacak deniyor ve türkiyeden oynanamayacağız görünüyor burada
    Gamesplanet.com
    Destiny 2 (+ Forsaken) Regional Restrictions (Activation through Battle.net) - FAQ - Gamesplanet.com
    https://uk.gamesplanet.com/community/destiny-2-battlenet-key--3314-1/discussions/89457-destiny-2-regional-restrictions-activation-through

• şimdi battle net hesabımdan denedim de oradan alabiliyoruz oyunu, kilitli olan oyunu satmazlar sanırım
  • Oyundaki region'lar bunlar.

Battle.net global play kullandığı için onun kurallarına uyacakmış.
    Onlarda aşağıdaki linkte.

Türkiye Region 5'da yani Middle East and Africa
    Avrupa sunucusu ise aşağıdaki regionlardan oluşuyor:
    European Union, Eastern Europe, Russia, Africa, and the Middle East

Kısacası overwatch ile aynı sistem.

Ayrıca bungie'den pc projesi lideri twitter'dan şu açıklamayı yapmış:

Kısacası aynı karakteri ister eu ister na'de oynayabiliyormuşuz.

• Arkadaşımla bereber G2a den sipariş verdik .217tl ye geldi ..24 ekimi bekliyoruz artık.Pre order özelliğini alamazsınız felan diyen oldu ama yapacak birşey yok :)
  • DiLoN kullanıcısına yanıt
    oyun türk sitelerinde 160 tl siz 60 dolardan bile pahalıya almışsınız
  • Bu oyunda açık dünya harita var mı? Onlarca oyuncu mob kesiyor falan ya da sadece görev tabanlı mı 4-5 kişi coop şeklinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Borderlands gibi bir seri varken bu oyun nasıl bu kadar tutuldu bilmiyorum. Borderlands'da bir bombanın bile 10 larca çeşidi var. Silahlara değinmiyorum bile. Düz otomatik silahlarla sınırlı değil oyun. Ve ayrıca çok daha uzun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Borderlands gibi bir seri varken bu oyun nasıl bu kadar tutuldu bilmiyorum. Borderlands'da bir bombanın bile 10 larca çeşidi var. Silahlara değinmiyorum bile. Düz otomatik silahlarla sınırlı değil oyun. Ve ayrıca çok daha uzun.

Borderlands oyunları gayet güzel oyunlar benzerlik gösterdiği noktalar olmakla beraber ayrıldıkları noktalarda çok ama kıyas yapmak için ikisi hakkında da tecrübe gerekir "Silahlara değinmiyorum bile. Düz otomatik silahlarla sınırlı." dersen eğer destiny hakkına yeterli bilgin, tecrüben olmadığı açıkca ortaya çıkar dostum, destiny nin ilk oyununu oynamamış olabilirsin veya yeterince vakit ayrıramamış olabilirsin ilk kez betada tanıştıysan oyun bundan ibaret değil, ilk destiny oyununudaki silah çeşitlliği ve silahların şahsına münhasır aldıkları isimler müthiştir mesela youtube " Last World" , "Gjallarhorn", "Pocket Infinity", "Vex Mythoclast" (Bunlar exotic silahlara birkaç popüler örnek onlarcası var legendary lere girersen inanılmaz sayılar olur ) yazıp aratırsan yüzlerce , belki binlerce videoya ulaşırsın oynanış videoları dışında silahların modellemeleri muhteşem olduğu için legolardan modellerine , 3d printerlardan çıktılarına kadar çok çeşitli videolar vardır. yani kısacası silah çeşitliliği ve kullanım farklılıkarı bu oyunun belkide en güçlü noklarından biri.

• Oyunu alma konusunda bende kararsız kalanlardanım, yayınlar başta çok güzeldi saatlerce izledim sonra sıradanlaştı galiba izlemez oldum.

alacak olanlar için battle id rwenzori#2342 en azından 160 liralık versiyonu alırım diye düşünüyorum.
  • İlk kez betada tanıştım ve beğenmedim açıkçası. Bunun sebeplerini daha önce yazmıştım. Bana hitap etmiyor bu tarz kısıtlı oyunlar. Bir kaç video izledim ama hala fikirlerimi değiştiremedi.
    Yolladığın silahlara göz attım ama sende hak verirsin ki Borderlands'daki çeşitliliğin yanından geçmiyor bunlar ama yine de düz otomatik silahlardan farklı silahlar olmasına sevindim. Borderlands örnek;
    VinylicPumaGamingyoutube
    Top 20 Best Legendary Guns and Weapons in Borderlands 2 #PumaCounts
    https://www.youtube.com/watch?v=EuzrCpLSNVU

Şimdi bu oyun ilk oyun olsa tamam bir şey demeyeceğim ama bu kadar tutulmuş bir oyun ve 2. versiyonunu çıkarıyorsun. Gerçi burada ilk oyunu oynayanlara sormak lazım ilk oyundan ne farkı var diye?
    Yahu insan hiç olmazsa sınıf ekler biraz.
    Birde bu oyunda açık dünya var mı? Mesela 10'larca veya yüzlerce oyuncunun bir World Boss'a karşı mücadele ettiği bir ortam? Yoksa oyunun multiplayer kısmı sadece co-op şeklinde mi işliyor?

• quote:

İlk kez betada tanıştım ve beğenmedim açıkçası. Bunun sebeplerini daha önce yazmıştım. Bana hitap etmiyor bu tarz kısıtlı oyunlar. Bir kaç video izledim ama hala fikirlerimi değiştiremedi.
    Yolladığın silahlara göz attım ama sende hak verirsin ki Borderlands'daki çeşitliliğin yanından geçmiyor bunlar ama yine de düz otomatik silahlardan farklı silahlar olmasına sevindim. Borderlands örnek;
    VinylicPumaGamingyoutube

Şimdi bu oyun ilk oyun olsa tamam bir şey demeyeceğim ama bu kadar tutulmuş bir oyun ve 2. versiyonunu çıkarıyorsun. Gerçi burada ilk oyunu oynayanlara sormak lazım ilk oyundan ne farkı var diye?
    Birde bu oyunda açık dünya var mı? Mesela 10'larca veya yüzlerce oyuncunun bir World Boss'a karşı mücadele ettiği bir ortam? Yoksa oyunun multiplayer kısmı sadece co-op şeklinde mi işliyor?

silahların listesine mi baktın?

• quote:

İlk kez betada tanıştım ve beğenmedim açıkçası. Bunun sebeplerini daha önce yazmıştım. Bana hitap etmiyor bu tarz kısıtlı oyunlar. Bir kaç video izledim ama hala fikirlerimi değiştiremedi.
    VinylicPumaGamingyoutube

İlk oyunu arkadaş grubuyla 400 saat civarı oynamasına rağmen çok da sevmeyen, hoşuna gitmeyen biriyim. Ona rağmen diyorum ki bu oyuna haksızlık yapıyorsun. Çünkü bu oyundan, oyunun amacı olmayan şeyler bekliyorsun.

Oyunun bütün olayı arkadaşlarınla girip strike, nightfall ve raid yapıp item kovalamak üzerine kurulu. Yani Diablo mantığına sahip. İlk oyun hikaye olarak çok zayıftı. O yüzden de bir türlü ısınamamıştım zaten. Bu oyun hikaye olarak eli yüzü biraz daha düzgün olmuş, hikayeyi daha bir anlatıyor, daha bir oturaklı olmuş. Ayrıca bir MMO olmadığı için onlarca yüzlerce kişiyle bir boss'a saldırmıyorsun. WoW veya ESO değil bu oyun. 3 kişilik grubunla görevler, strikelar veya nightfall veyahut 6 kişilik takımla raid yapıyorsun. Onun dışında normal senaryo görevleri yarı open world şeklinde. Göreve giderken "public event" oluyor ve o an orada bulunan herkes o event'a katılarak orada boss'a yardım ediyor.

Yani sevip sevmemek ayrı bir konu, şahsen benim de öyle bayıldığım bir oyun değil ama kendini oynatıyor. Fakat bu oyunu kendi tarzı ve kuralları içinde değerlendirmek gerekiyor.

• Kraven kullanıcısına yanıt
    Haksızlık değil de türünden dolayı çok fazla şey bekliyorum. Çünkü her ne kadar mmolarla karşılaştırmayın denilse de olayın içinde saatlerce aynı yaratıkları kesip item düşürmeye çalışmak varsa ki bu bir mmo temel taşıdır, karşılaştırmak gayet normal bana göre. Şimdi bu kadar emek verip aynı yaratıkları kesip, item düşürmeye çalıştığım bir oyunda da biraz çeşitlilik olmasını beklerim mesela; itemlerde çeşitlilik, stat, aktif skilller, pasif skilller, yüksek level sınırı, açık dünya, canavar kesmekten başka ekstra aktifitiler vs... Çünkü bu zamana kadar böyle gördüm. Fakat durum konsollarda farklı. Hiç bir zaman MMO dünyasına karışmamış bir konsol sahibinin bu oyunu sevmesini anlayabilirim. PC'de saydıklarımın hakkını veren bir sürü oyun var. Bu yüzden de PC'de tutmayacağını düşünüyorum. Bu yazdıklarımın benzerlerini Division içinde söylemiştim.

Bu saydığım özellikler Destiny'de olsaydı şimdiye kadar çoktan ön siparişi geçerdim. Çünkü çok sevdiğim bir türdür mmo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 7 Eylül 2017; 19:10:16 >

• quote:

Haksızlık değil de türünden dolayı çok fazla şey bekliyorum. Çünkü her ne kadar mmolarla karşılaştırmayın denilse de olayın içinde saatlerce aynı yaratıkları kesip item düşürmeye çalışmak varsa ki bu bir mmo temel taşıdır, karşılaştırmak gayet normal bana göre. Şimdi bu kadar emek verip aynı yaratıkları kesip, item düşürmeye çalıştığım bir oyunda da biraz çeşitlilik olmasını beklerim mesela; itemlerde çeşitlilik, stat, aktif skilller, pasif skilller, yüksek level sınırı, açık dünya, canavar kesmekten başka ekstra aktifitiler vs... Çünkü bu zamana kadar böyle gördüm. Fakat durum konsollarda farklı. Hiç bir zaman MMO dünyasına karışmamış bir konsol sahibinin bu oyunu sevmesini anlayabilirim. PC'de saydıklarımın hakkını veren bir sürü oyun var. Bu yüzden de PC'de tutmayacağını düşünüyorum. Bu yazdıklarımın benzerlerini Division içinde söylemiştim.

Bu saydığım özellikler Destiny'de olsaydı şimdiye kadar çoktan ön siparişi geçerdim. Çünkü çok sevdiğim bir türdür mmo.

İyi güzel söylüyorsun da bu oyun bir MMO değil. Bazı MMO dinamiklerine sahip fps oyunu. Oyun hiçbir zaman senin söylediğin şeyleri vaat etmedi ki bunlar yok diye kötü olsun. Senin istediğin oyun ESO. ESO oynayıp tatmin olacaksın, aradığın şeyler bu oyunda yok ve hiçbir zaman da böyle bir şey söylemedi de. Kaldı ki oyunun dünyası bakımından o söylediğin fazla fazla skiller, tamamen açık dünya gibi şeyler olması söz konusu dahi olamaz çünkü tamamen ters. Diablo da tür olarak çok farklı olsa da mantık aynı. Saatlerce ve saatlerce aynı yaratıkları kes, daha iyi item düşür. Ben ilk oyunda tek silah için 1 sene bekledim, bir türlü düşmedi. Son yaptığımız raidde de aynı silahtan iki tane düşünce Allah belasını versin dedim. Oyunun olayı bu zaten.

• [Z3R0] kullanıcısına yanıt
    https://www.technopat.net/2017/08/30/destiny-2-pc-surumunde-farkli-bolgeler-olacak/

cevabı vermişler sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.