Şimdi Ara

Destiny 2 (2017) [PC ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
849
Cevap
21
Favori
43.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pre order bonus var bir emote ve bir exotic tüfek.
  • catastrop kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim.
  • Merhaba arkadaslar ben de PC uzerinden oynamaya karar verdim ve aktif olacak bir Turk klani ariyorum. Yas 26, universite okudugum icin zaman zaman giremedigim gunler olabilir ama fakat genelde uyum saglamaya calisirim. Discord gelebilirim.

Bu arada Kutahya`da olan ve oyunu indirmis olan biri var midir aramizda? Ucret karsiligi bana oyunu flash bellege atma sansi varsa bana ozelden ulasabilir. Yurtta kaldigimdan indirme islemi biraz uzun surecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stres olmadan keyifle oyun oynamayı amaçlayan, oynarken clan üyelerine saygılı davranabilecek , yetişkin kişileri klana beklerim.
    Beraber oynamanız şart değil , tek başına oynayan oyuncular clan loot share ve bonus içinde katılabilir klana katkıda bulunduğu sürece . Kısaca saygılı olması kafi, discord vb şartlar yok diğer clanlar gibi .
    Başvuru yapabileceğiniz Clan sayfası (battle net üyeliğiniz ile girip başvuru yapabilirsiniz)
    Bungie.net
    Join the Companion Experience | Bungie.net
    https://www.bungie.net/en/ClanV2/Chat?groupid=2732422

Oyun bugün 20:00 de açılacak.(Keyler büyük ihtimal ona yakın dağıtılır .Overwatch da öyle olmuştu çoğu kişiye.).Oyunu alan arkadaşlar , battle nete girip bakmadıysanız oyun açılmadığı için ,oyunu indirebiliyorsunuz haberiniz olsun .Herkese iyi eğlenceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkside3 -- 24 Ekim 2017; 13:0:57 >

• vpnle oyuna girebilen oldu mu arkadaşlar ?
  • Sevgili arkadaşlar dün akşam 20.00'da bildiğiniz üzere bütün Destiny 2 kodlarını dağıttık. Gecikmeden dolayı üzgünüz, umarım herkes pre-load süresine yetişebilmiştir, gerçi oyun açılmadığına göre sanırım herkes yetişmiştir.

Kodlar sahiplerine gönderilmiştir, iyi oyunlar dileriz.

PS: Sıkıntı çıkmasının nedeni Blizzard'ın değişiklik yapıp kodları Region'lara bölmesidir. EU Kodları zaten elimize gelmişti ama sizlere dağıtamadık daha sonradan REGION 5 kodları tedarik etmemiz gerekti. Blizzard ve Activision ülkemizi Avrupa değil de Middle east klasmanından soktu.

• Bekliyoruz bakalım, umarım buna değer.
  • son 36 dakika! benim de katıldığım ingiltere-avrupa tabanlı clana beklerim
    Bungie.net
    Join the Companion Experience | Bungie.net
    https://www.bungie.net/en/ClanV2/Chat?groupId=2293287

• Bölgesel farklılık daha çok REGION 5 olduğumuzu bilmiyordum aldığım key eu ve vpn ile farklı bir uk hesap açıp ekledim. Bu kadar uğraştırmaya ne gerek vardı.
  • Hala bekliyoruz...
  • Oyuna ara vermiştim ama oyunun bilhassa girişi çok hoşuma gitti, müzikler harika, 180 lira verip dr oyun' dan alsam mı acaba, oynayanlar ne düşünüyor?

Bu arada bir kaç soru,

Bu oyunu sürekli oynamalı mıyım, yani uzun oyun süresi mi lazım karakter geliştirmek için?
    Kendimi kitap okumaya verdiğim için deli gibi oynayamam.

Ve DLC' si vs ' si oynanacağı süre boyunca oyun bize kaça patlayacak?
  • Arkadaşlar oyun elimizde patladı .G2a dan aldık .Global sorunu yaşıyoruz.Global key aldık halbuki.Böyle bir sorun yaşayan var mı ?
  • Keyin global olup olmadığını nasıl anlarım .Blizzard girdiğimiz de keyi global sorunu verdi.Şimdi giriyorum bu sefer de 2. kez girildi yazıyor ? Nasıl çözeceğim bu problemi .G2a ticket açtık bekliyoruz artık..
  • Oyun gerçekten güzel, ancak Türkçe alt yazı olsaydı en azından :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Bölgesel farklılık daha çok REGION 5 olduğumuzu bilmiyordum aldığım key eu ve vpn ile farklı bir uk hesap açıp ekledim. Bu kadar uğraştırmaya ne gerek vardı.

hocam çalıştımı vpn le yapınca oyunda sıkıntı oldumu ben rusya üzerinden almayı düşünüyorum da ordan vpn le alsam istediğim sv den oynayabilirmiyim wow daki gibi
  • Oyunda bir süre sonra aynı görevleri sürekli oynuyoruz diye biliyorum. Peki ortalama kaç saatlik bir oyun süresinden sonra tekrar görevlere başlarım?
  • Çalışmayı durdurdu hatası alan var mı?
  • guneyayhan G kullanıcısına yanıt
    Benim arkadaş grubun şuan oynuyor ben ise yüklemekle uğraşıyorum iş çıkışı keyi girdim eu diye bölge hatası verdi.

Neyse en sonunda sinirden gittim uk üstünden bir hesap açtım ve keyi ekledim ama farklı ülkeden de açsan keyi izin vermiyor girmek için illa ki vpn lazım; ve bende de paralı sağlam bir vpn hazır beklediği için işimi hemen gördüm.

Malum geç yükleme yüzünden hala indirme devam ediyor ama bir sıkıntı yaşanacağını sanmam ama bölge sorunu olayında emin değilim. Ru key steam için sorunlu bir yöntem ama battle net içinde geçerli mi ? emin değilim. Şu var 1-2 saate ben oyuna girerim giriş sonrası bir sıkıntı yaşamaz isem ru üstünden alınan key de sorun yaratmaz, sadece pc üstünden key girişinde vpn lazım olur o kadar. Server farkı ise us eu ile sınırlı olmalı emin olamam ama; ru key de eu üstünden oyunu oynar ama us tamamen farklı us key us bölgesine ait olmalı.

• # Ace # kullanıcısına yanıt
    umarım ole olur çok fiyat farkı var
  • deluxe ile verdiklerini nasıl alıyoruz oyunda?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.