Şimdi Ara

Destiny 2 (2017) [PC ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
849
Cevap
21
Favori
43.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İndirme çok yavaş şu an, bungie'nin forumunda gördüğüm üzere bir çok insan da problem yaşıyor, sizde de aynı problemler var mı ?
  • Bungie.net
    banned for nothing > Ajuda - Suporte para PC | Fóruns | Bungie.net
    https://www.bungie.net/pt-br/Forums/Post/236531090?sort=0&page=0

ilk günden ban yiyenler olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laharl24 -- 25 Ekim 2017; 0:28:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• xyro kullanıcısına yanıt
    postmaster dan , gun smith birde shaxx town da

• preload u o yüzden günler önce açmışlardı sorun olacağını bildikleri için , yoğunluktan kısaca sorun

• guneyayhan G kullanıcısına yanıt
    Vpn ile girdiğim eu key ile oyunu rahat bir şekilde oynuyorum ru key yada rusya üstünden alınan keyde rahat aktif edildikten sonra oynanır.

Ama ru key aktifleştirme için site üstünden vpn ile Rusya'nın bulunduğu (bölgesel) ülkelerin vpn ile girip eklemek şart. Daha sonra battle net içinden eu üstünden oyunu rahatlıkla oynarsın.

Şunu da unutmamak lazım sonuçta bu belki ban sebebi de yaratır ama benim şahsen umurumda değil real hesabıma değil yeni hesabım üstünden eklediğimden rahatım o konuda.
  • xyro kullanıcısına yanıt
    20 lvl olunca tower daki npc ler seni cagiricaktir

• alp1912 kullanıcısına yanıt
    Oyunun Phenom serisi işlemcilerde (Phenom II 965BE var) çalışmadığını belirtmişler. Patch ile düzeltilecek bir şey mi bilmiyorum ama çok fazla tepki almış Bungie. Alınan crashlar ile ilgili çalışıyorlarmış ama benim pek umudum yok açıkçası. Neyse ki bir sistem daha var onda oynayabiliyorum.

Belirtmeden geçemeyeceğim bu yaptıkları çok büyük rezillik. Bu işlemciler BETA'da çalışıyorlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaybridX -- 25 Ekim 2017; 11:45:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaybridX

Oyunun Phenom serisi işlemcilerde (Phenom II 965BE var) çalışmadığını belirtmişler. Patch ile düzeltilecek bir şey mi bilmiyorum ama çok fazla tepki almış Bungie. Alınan crashlar ile ilgili çalışıyorlarmış ama benim pek umudum yok açıkçası. Neyse ki bir sistem daha var onda oynayabiliyorum.

Belirtmeden geçemeyeceğim bu yaptıkları çok büyük rezillik. Bu işlemciler BETA'da çalışıyorlardı.

Betada çalışıp full sürümde çalışmaması ağır sahtekarlık.

Konu activision olunca tabi insan şaşırmıyor. Oyun aleminin sahtekarları.

• Ben vuruş hissini, grafikleri, oynanış hızını çok beğendim. İmzamda bulunan sistemim ile en yüksek ayarlarda 60 fps altına düşmüyor oyun. Optimizasyonu çok iyi olmuş gerçekten.

Ayrıca müzikleri efsane olmuş, spotify açmama gerek kalmadı :) özellikle yaralı bir şekilde ağır ağır yürüdüğümüz bölümde çalan müzik çok duygulandırdı beni, o atmosferi yaşadım resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTürk -- 25 Ekim 2017; 13:3:5 >
  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    anladım hayırlısı olsun bakalım ;D
  • Ru üzerinden almak mantıklı mı? (Nasıl alındığı hakkinda fikrim yok) Bu paketler arasında çok fark var mı? En uygun fiyatlı sürümü tr den alsam cok şey kaçırmış olurmuyum? Bana hitap eden bir oyun ama ücreti konusunda tereddütte bırakıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: condensator

Ru üzerinden almak mantıklı mı? (Nasıl alındığı hakkinda fikrim yok) Bu paketler arasında çok fark var mı? En uygun fiyatlı sürümü tr den alsam cok şey kaçırmış olurmuyum? Bana hitap eden bir oyun ama ücreti konusunda tereddütte bırakıyor.

dostum ben araştırmalarım sonucunda ki forumda da uk hesap açıp oynayan arkadaşımızda var saolsun oda bizimle fikirlerini paylaştı bende rusya üzerinden alıcam oyunu vpn le girip denemesini yaptım rusya üzerinden uk hesap alına biliyor yada rusya üzerinden ru hesapta alına biliyor istersen yandex money hesabıyla rus battlenet gift kart alabilrisin istersen de benim yaptığım gibi en para ile direk battle net üzerinden alırsın fiyat 2000 ruble yani 128 tl ye denk geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guneyayhan -- 25 Ekim 2017; 14:0:8 >
  • Optimizasyon mükemmel olmuş 4k 60 fps hight ayarda akıyor 980 ti ile

• Solo için önerir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunu almak isteyen varsa hesap olarak verebilirim delux edition pre order aldım işlemcide ssse3 desteği olmadığı için çalışmıyormuş hesapda destiny 2 delux edition pre order ve overwatch game of the year edition var 350 tl ye veriyorum
  • naçizane bir ilk bakış yaptım efenim
    İnceleme Uzmanlarıyoutube
    Destiny 2 Pc İlk Bakış
    https://www.youtube.com/watch?v=vlgSMjTG9LY&feature=youtu.be
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubenmartin

Solo için önerir misiniz?

vuruş hissi çok güzel grafikler müzikler şahane tekrar oynaması keyifli bende hep solo takılırım ama şu an çok çok memnunum
  • Aslında oynayacak kişi sayısı belli seviyede ise bir grup kurulabilir softcore takılacaklar için.

Tek sıkıntı 60 euro, 260 lira gözümde çok büyüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubenmartin

Aslında oynayacak kişi sayısı belli seviyede ise bir grup kurulabilir softcore takılacaklar için.

Tek sıkıntı 60 euro, 260 lira gözümde çok büyüyor.

Hocam 225 TL'ye 6 veya daha fazla taksit ile key olarak alabilirsiniz gittigidiyor üzerinden. Ben de öyle yaptım :) yoksa trink 225 TL bütçeyi sarsıyor biraz.
  • HeroTürk kullanıcısına yanıt
    Oyunfor dan key almıştım ön sipariş olarak indirimdeydi 159 tl olarak bu fiyata yine düşecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 25 Ekim 2017; 14:48:19 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.