Şimdi Ara

Destiny 2 (2017) [PC ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
849
Cevap
21
Favori
43.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beraber oynamak isteyen arkadaşları discord kanalına bekleriz. Sayımız 20'yi geçti ve özellikle akşama doğru bayağı aktif oluyoruz. Hangi klanda olduğunuz önemli değil, maksat beraber oynamak.

Discord Linki:
    Discord
    Discord - A New Way to Chat with Friends & Communities
    https://discord.gg/7QVMUEA

İsteyen arkadaşları klana da bekleriz. Klanda olmanın artıları var.

Destiny 2 - DH Türkiye Topluluğu:
    Bungie.net
    DH Türkiye Topluluğu Clan | Bungie.net
    https://www.bungie.net/en/ClanV2?groupid=2735962

• En uygun fiyatla nereden nekadara alabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroTürk

quote:

Orijinalden alıntı: Newresim

Ah ah.. Çok değil 1 ay önce ,forum ikinci elinde destiny 2 cd-key kaynıyordu. Millet 100 tlden bırakıyordu. Keşke o zamandan alsaydınız arkadaşlar.

Bu arada oyunu oynamayan çok şey kaçırır benden demesi ; atmosfer harika oyun sizi adeta büyülüyor özellikle eşsiz renk paleti ve mükemmel ötesi soundtrack parçalarıyla ,sizi alıyor uzak diyarlara götürüyor. Her gezegende ayrı habitat , ayrı renkler paletleri , ayrı gökyüzü efektleri.. gerçekten muazzam görüntüler çıkıyor ortaya.

Son yıllarda en iyi soundtracke sahip oyundur. Oyuna giriyorum saatlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum ..

Nacizane tavsiyem bulabiliyorsanız ikinci el forumda hesap satan veya key satan arkadaşları yoklayın. Yoksa bana kalırsa 180 -200 lira ya kadar fiyatını rahat hakeden bir oyun. Adamlar şaheser yapmış , oyun demem ben buna aga .. Sanat eseri bu

Kesinlikle haklısınız hocam. Ben de Destiny dünyasına ilk girişim, şüpheyle yaklaşmıştım acaba parasını hak eder mi? diye ama soundtrack'leri bile yeterli sanırım :) bu arada şu oyun mekaniklerini ve grafikleri ile 'No Man sky' gibi bir oyun yapsalar çok daha fazla satar eminim.

Beyler bizimde hoşumuza gitti arkadaşlarla almayı düşünüyoruz. Durmaplayde 197 TL sıkıntı çıkarır mı ? Pahalı versiyonunda ne var ki ? Birde season pass denen olay nedir ? Son olarak pve story kısmını coop olarak oynuyoruz dimi , solo oyunu hiç sevmez bizimkiler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @Xefion
    Nvidia bir ara 1080 ve 1080ti ekran kartlarının yanında hediye olarak vermişti.
    Bulabilirsen en ucuz onlar. Yoksa ben droyundan aldım, ancak şu anda stokta yok gözüküyor, siteye bir sorun istersiniz.

@Mianfei
    Pahalı versiyon dediğin sanırım deluxe version. İçinde çıkacak olan dlc'ler var. Yani diğer deyişle season pass dahil. Pve story kısmını co op olarak oynuyorsunuz 3 kişiye kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catastrop

@Xefion
    Nvidia bir ara 1080 ve 1080ti ekran kartlarının yanında hediye olarak vermişti.
    Bulabilirsen en ucuz onlar. Yoksa ben droyundan aldım, ancak şu anda stokta yok gözüküyor, siteye bir sorun istersiniz.

@Mianfei
    Pahalı versiyon dediğin sanırım deluxe version. İçinde çıkacak olan dlc'ler var. Yani diğer deyişle season pass dahil. Pve story kısmını co op olarak oynuyorsunuz 3 kişiye kadar.

Greenmangamingte 187 tl ekstradan yuzde 10 da iniyormus ordan alicaz sanirim. Teşekkürler

• Mianfei kullanıcısına yanıt
    Ekstradan inmiyor maalesef inmiş hali 188TL zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xefion

Ekstradan inmiyor maalesef inmiş hali 188TL zaten

Bu platide keyler var güvenilir satıcılarda rus yazıyo ama dilde ingilizce var ben kullanabilir miyim o keyi yoksa region lock mudur ?

hiç bilmiyorum, bende kaynak veren arkadaştan duydum siteyi ama hiç alışveriş yapmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mianfei

quote:

Orijinalden alıntı: HeroTürk

quote:

Orijinalden alıntı: Newresim

Ah ah.. Çok değil 1 ay önce ,forum ikinci elinde destiny 2 cd-key kaynıyordu. Millet 100 tlden bırakıyordu. Keşke o zamandan alsaydınız arkadaşlar.

Bu arada oyunu oynamayan çok şey kaçırır benden demesi ; atmosfer harika oyun sizi adeta büyülüyor özellikle eşsiz renk paleti ve mükemmel ötesi soundtrack parçalarıyla ,sizi alıyor uzak diyarlara götürüyor. Her gezegende ayrı habitat , ayrı renkler paletleri , ayrı gökyüzü efektleri.. gerçekten muazzam görüntüler çıkıyor ortaya.

Son yıllarda en iyi soundtracke sahip oyundur. Oyuna giriyorum saatlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum ..

Nacizane tavsiyem bulabiliyorsanız ikinci el forumda hesap satan veya key satan arkadaşları yoklayın. Yoksa bana kalırsa 180 -200 lira ya kadar fiyatını rahat hakeden bir oyun. Adamlar şaheser yapmış , oyun demem ben buna aga .. Sanat eseri bu

Kesinlikle haklısınız hocam. Ben de Destiny dünyasına ilk girişim, şüpheyle yaklaşmıştım acaba parasını hak eder mi? diye ama soundtrack'leri bile yeterli sanırım :) bu arada şu oyun mekaniklerini ve grafikleri ile 'No Man sky' gibi bir oyun yapsalar çok daha fazla satar eminim.

Beyler bizimde hoşumuza gitti arkadaşlarla almayı düşünüyoruz. Durmaplayde 197 TL sıkıntı çıkarır mı ? Pahalı versiyonunda ne var ki ? Birde season pass denen olay nedir ? Son olarak pve story kısmını coop olarak oynuyoruz dimi , solo oyunu hiç sevmez bizimkiler ?

Durmaplay baya alışveriş yapılan bir yer sıkıntı olacağını sanmam hocam. Arkadaşında dediği gibi gelecek olan DLC'ler var ve oyun içinde küçük ekstra eşyalar. Pve story co-op oynanıyor evet. Ayrıca story'den hariç gittiğiniz dünyalar içinde public event'lar oluyor, onları da birlikte yapar eşya düşürürsünüz eğlenirsiniz kısaca arkadaşlarınızla.

Bu arada böyle bilindik firmalar dışında bir yerden 10 lira daha ucuz diye almanızı tavsiye etmem, bölge kilitli vs bir kod verirlerse uzun süre sıkıntı yaşarsınız iadesiyle vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTürk -- 27 Ekim 2017; 14:10:55 >

• beyler oyun pve story coop görevleri 4 kişi mi oynanıyor yoksa 3 kişi mi ?
  • Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    Mianfei kullanıcısına yanıt
    Normal grup büyüklüğü 3 kişi.
    Raid grup büyüklüğü 6 kişi.
    Pvp ise maksimum 4 kişi.

@Mianfei
    Region'a dikkat edin, bizim "Region 5 – Middle East and Africa"
    Global bulursanız o da olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catastrop -- 27 Ekim 2017; 15:26:18 >
  • catastrop kullanıcısına yanıt
    peki hocam 4 kişilik grubuz almak mantıklı olurmu sizce normal grup büyüklüğü 3 kişi 1 kişi dışarda kalacak nasıl olur ki
  • Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    2-2 yapar aynı anda ilerlersiniz story kısmında
  • Kılıç simgesi olan görevler yan görevmi 14 lvl oldum yeni sklini köy den açabilirsin diyor ama nerden nasıl açacağımı bulamadım
  • Arkadaşlar selam. Beraber oynamak isteyenler ekleyebilir. Tek takılıyorum ve nightfall da takılacak birileri lazım. Tek başına olmuyor. Battle.net ten ekleyebilirsiniz. Yaşım 25.

Woodstock#2539
  • Bu arada en ucuz şu an 159 tl.
    Hi2Games.COM | Ucuza oyun almanın birinci yolu
    hi2Games.com Online Oyun Satış , oyun epin ve oyun cd key satışı
    https://www.hi2games.com/blizzard.html

forumda konusu var hi2games in yeni bir yapılanma , çoğu kişi memnun. Almak isteyen arkadaşlar değerlendirebilirler.

edit: Forumdan bir arkadaş aldı , fakat problem olmuş keyi verememişler . Siparişi iptal ettiler , geri ödeme yaptılar. Burasıda sıkıntılı şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Newresim -- 29 Ekim 2017; 14:57:4 >

• rambocuk kullanıcısına yanıt
    Skill pointiniz mi kalmadı? Eğer skill point yoksa yapmanız gereken skill point ödülü olan yan görevleri yapmanız.
  • arkadaşlar oyunu rusya battle net üzerinden en para ile satın aldım battlenet id:Machine#21928 yaşım 30 oynamak isteyenler ekleyebilirler klan filan var sanırım orayada katılmak isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: guneyayhan

arkadaşlar oyunu rusya battle net üzerinden en para ile satın aldım battlenet id:Machine#21928 yaşım 30 oynamak isteyenler ekleyebilirler klan filan var sanırım orayada katılmak isterim

hocam kaça aldın rusya battle netten bende alıp kendi yerimde oynayabilir miyim ? normalde euda oynuyorum tüm oyunlar istanbulda yaşıyorum
    ben oyun artı dlc olan paketi 198 tl ye aldım sadece oyun 128 tl rus battle net hesap açıp vpn ile girip oyunu satın alıyosun battle net hesabın üzerinden o kadar sonra komple çık vpn kapat tekrar battle net hesdabına gir eu ve usa sv leri var zaten eu seç indirmeye başla hep si bu dostum
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.