Şimdi Ara

Destiny 2 (2017) [PC ANA KONU] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
850
Cevap
21
Favori
42.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • destiny 2 forsaken legendary collection bana hediye geldi. kutulu 300 liraya satabilirim almak isteyen olursa.
  • rusya hesabım var Wow u oradan oynuyorum 1 yıldır. tüm eklenti paketlerini aylık süreleri oradan alıyorum.

Destiny 2 forsaken legandary edition u da 189 tl ye aldım oyun 1+2 dlc ve forsaken ile birlikte almak isteyen alabilir EU sunucusunda oynanıyor diye biliyorum hali hazırda wow da olduğu gibi
  • Merhaba,

Destiny 2 clan arayışındayım.
  • Hali hazırda oyunu Xbox'da oynamaktayım ama pc içinde clan arayışındayım acaba iyi bir pc için clan bilen varmı ?
  • Oyun ücretsiz oldu buralar değerlenir
  • Ben oyunu nasıl indireceğimi bulamadım :D Daha önce betasını oynadım ps4 de oynadım ama şimdi uygulamada nasıl indirdez bulamadım :D
  • adamlar bedava veriyor artık. oyun harbi tutmamış ya.
  • Oyunu bedava diyorlar ama verilen eski içerik, oyunun 1. yılı sadece. Esas yeni dlc ve season pass satmak amaçları. Oyunun 2. sene içerikleri çok farklı, değişen çok fazla şey var. 1. sene oyunu oynayan birisi oyunu tanıyamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun ücretsiz olmuş indiriyorum şimdi eklemek isteyenler için mail: incigibi5@gmail.com
  • 80gb yalnız ona göre indirin.

ayarları otomatik yapmış gayet güzel görüntüsü ama doom gibi paso ilerle vur mu bu ya multisi yok mu?Türk insanı bedava oyunu görünce: bu ne ya multisi yok mu?
  • selam arkadaşlar, bu oyun nasıl multiplayer oynanıyor! bulamadım bir türlü, destinationda farm var bide campaing var diğerleri açık değil! yardımcı olurmusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blendw

selam arkadaşlar, bu oyun nasıl multiplayer oynanıyor! bulamadım bir türlü, destinationda farm var bide campaing var diğerleri açık değil! yardımcı olurmusunuz?
    arkadaşlar oyunun multisi var fakat bir yarım saat civarı oyunu oynamanız gerekiyor sonra multiye geçiyorsunuz direk. Yani GTA online gibi düşünün. İlk yarım saat hikayeyi anlatıyor. Sonra otomatik sizi bir haritaya atıyor orda serverdaki bütün oyuncular görünüyor. Ekleyin oynayalım.

nuwanda#21905 ---> bunu arkadaş ekle kısmına aratın bulursunuz beni.bundan bulamazsanız emailimi yazın kesin çıkar
    email: incigibi5@gmail.com

discorddan oynayabiliriz şuan 2 kişiyiz.
  • evet bir yerden sonra single player bitiyor nereye gitmek istersiniz harita falan olunca dedim multiye geçtik galiba ama bilmeden dalmadım şimdi öğrenmiş oldum.
  • Season pass satan var midir ? Ucretsiz verilen kismini 2 gun icinde bitirip, strike'lara katilmaya basladim. Adamlar oyunu ucretsiz verdiler ama sahsima expansion pass'ini aldiracaklar. Guzel taktik. Alma planim yokken suan Destiny bagimlisi oldum diyebilirim

Edit ; Ayrica clan arayisim vardir. Eger alim yapaniniz varsa lutfen pm'inizi esirgemeyin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cembu1991 -- 5 Kasım 2018; 13:14:29 >
  • oyuncu çekmek adına standart versiyonu bedava yapmışlar , bu normalde sevmediğim bir olay ama oyunu merak ediyordum bu yüzden indirip biraz baktım fena değil gibi ,beraber oynamak isteyenler ekleyebilir : hudut34#2333
  • Arkadaşlar ps4 te bu oyuna sahibim oradaki hesabımı pc de açabilme şansım var mı ? Battle.net'te göremedim sanırım.
  • hocam ben arkadaşlık isteği attım battle.net'ten ama bilmiyorum geldi mi? :)
  • bende şuan level 2'yim yavaş yavaş ilerliyorum beraber oynamak isteyenler ekleyebilir özellikle başlangıç aşamasında olan ve benim gibi bu tarzda yeni olan arkadaşlar (çok bilen arkadaşlar uyuz olabilir performansımdan mmo hiç oynamadım çünkü :) ) TheGhost48#2810 battle.net hesap adım.
  • cembu1991 kullanıcısına yanıt
    Hocam season pass alınca ne oluyor tam olarak? Yrni görevler mi çıkıyor? Hikaye ilerliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.