Şimdi Ara

Destiny 2 (2017) [PC ANA KONU] (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
850
Cevap
21
Favori
42.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Inventory'de sol altta bir artifact var, ondan Antibarrier modlarını alıp belli silahlara takıyorsun. Unstoppable ve Overload yaratıkları için de aynı şekilde sezonun modlarını silahlara takarak hallediyorsun.
  • Baya geniş çaplı Türkçe rehber mevcut mu karakter item gibi genel tanıtımlardan ziyade daha ince ayrıntıları öğrenmek istiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 927 oldum. Powerful gear veren haftalık bounty'leri yaptım, daha hızlı yükselmek için ne tür bir farm yolu izlemeliyim ? Şu an gambit oynuyorum
  • ekostros kullanıcısına yanıt
    Her gün 2 tane prime engram düşürebiliyorsun ve genelde sendekilerden daha iyi bir item çıkıyor her birinden. Bunun dışında powerful/pinnacle gear veren her görevi yapmanı öneririm, bunlar da haftalık görevler oluyor zaten genelde. Bunların dışında arada sırada daha iyi item düşebiliyor özellikle crucible, gambit gibi aktivitilerden.

Yeni başladıysan özellikle bir sürü exotic veya hikaye odaklı görevin vardır, farklı farklı aktiviteleri yaptırır her biri. Haftalıkları, bountyleri vs. yaptıktan sonra bunları kovalamanı öneriririm boş zamanında, o arada düşer zaten az çok item.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 19 Ekim 2019; 18:24:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

927 oldum. Powerful gear veren haftalık bounty'leri yaptım, daha hızlı yükselmek için ne tür bir farm yolu izlemeliyim ? Şu an gambit oynuyorum

Linkteki tabloda challenge türüne göre ne kadar güç arttırdığını gösteriyor. Önce Tier 1 ödüllerini toplayıp sonra Tier 2 ödüllerini toplamakta fayda var çünkü tier 1 ödülü doğru parçaya gelirse power yükseltir böylece 900 iken 904 düşecekse 901 olursunuz 905 düşer tabii şans işi bunlar. Eskiden vanilla versiyonda 300 en üst seviyeydi 7 itemi 300 yapmıştım 8.item birkaç hafta boyunca 299'da kalmıştı inat etmiş gibi 300 düşen itemler hep elimdeki 300 olan türlerden geliyordu

• quote:

927 oldum. Powerful gear veren haftalık bounty'leri yaptım, daha hızlı yükselmek için ne tür bir farm yolu izlemeliyim ? Şu an gambit oynuyorum
    eger expansion varsa the moon da vex offensive diye bir mod var. orayı farmlamanı oneririm. genelde cıkan itemlar 1-2 power fazla oluyor.

gambit i seviyorsanız, reckoning modu farmlayın ya da black armory icin grind yapabilirsiniz
  • Adrosero kullanıcısına yanıt
    Hocam klanın adı nedir? Ben de katılmak istiyorum. Crucible gambit vs takılıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgiler için sağolun dostlar. Oyunda mutlaka düşürmem gereken mor silahları sorsam neleri tavsiye edersiniz. Mesela recluse'ye çok denk geliyorum. Henüz sabit kullanacağım bir silah kombinasyonu yaratamadım. Sniper ve auto rifle tavsiyesi alabilirim. Bir de perk olayı var tabi hangi perk ler fark yaratıcak kadar iyi

• quote:

Bilgiler için sağolun dostlar. Oyunda mutlaka düşürmem gereken mor silahları sorsam neleri tavsiye edersiniz. Mesela recluse'ye çok denk geliyorum. Henüz sabit kullanacağım bir silah kombinasyonu yaratamadım. Sniper ve auto rifle tavsiyesi alabilirim. Bir de perk olayı var tabi hangi perk ler fark yaratıcak kadar iyi
    Mountaintop - grenade launcher (pvp de farmlamak gerekiyor)

Recluse - SMG oyundaki en iyi pve silahı , nerf gelicek gibi de durmuyor

Hammerhead - minigun asırı guclu.

eger pvp ile ugrasmak istemiyorsanız, The moon da vex offensive farmlayın oradan dusen SMG vs de cok iyi. outlaw ve rampage perkleri olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onvious

Mountaintop - grenade launcher (pvp de farmlamak gerekiyor)

Recluse - SMG oyundaki en iyi pve silahı , nerf gelicek gibi de durmuyor

Hammerhead - minigun asırı guclu.

eger pvp ile ugrasmak istemiyorsanız, The moon da vex offensive farmlayın oradan dusen SMG vs de cok iyi. outlaw ve rampage perkleri olsun

Alıntıları Göster
    Pvp için tavsiye verebilir misiniz? :D

• quote:

Orijinalden alıntı: first9

Pvp için tavsiye verebilir misiniz? :D

Alıntıları Göster
    hocam pvp de handcannon,grenade launcher ve pulse rifle kullanın.

go figure guzel bir pulse rifle. pvpden Duke Mk.44 isimli handcannon dusuyor eger outlaw ve rampage perkleri ile duserse kullanmaktan cekinmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onvious -- 20 Ekim 2019; 20:10:8 >
  • Mars'ta gizlenmiş ufak ışıklı şeyler var, onları patlatınca cache progess unlocked yazıyor nedir bunlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jedi_masterr

Bu mesaj silindi.
    bende hunterım kardeşim. Hunterın sorunu o malesef. Gardiyan özelliği
    Ayrıca raid, strike veya survival kasmak isteyen varsa https://steamcommunity.com/id/Badchucky/ ekleyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badchucky -- 22 Ekim 2019; 23:27:51 >

• ekostros kullanıcısına yanıt
    Onlar tüm marsın çeşitli yerlerinde gizlenmiş durumda bazısını void, bazılarını solar, bazılarını ise arc ile vurup patlatıyorsun toplam 45 tane falandı sanırım hepsini patlattıktan sonra yine Marsta bir lost sectorun için de sandık açıyorsun. Sonuç olarak sana worldline zero adında exotic bir kılıç veriyor. Zor olarak gözükse de o kadar zor değil, bende var kaç kere kullandın dersen, hiç.
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Hepsinin op olduğu kısımlar ayrı melee sevenler için Titan op. PvP modunda adam sadece yumruk ile karşı takımı kesiyor. Hunter çok az oynadım nerede op bilmiyorum ama seri hareketi ve golden gun kısmından dolayı op sanırım. Warlock zaten en iyi class kabul ediliyor ben haftalık görevler haricinde hep PvE oynadığımdan Warlock'un yerini diğer 2 karakterim tutamıyor. Havada süzülmesi de ayrı güzel yeni başlayan arkadaşım Hunter açtı sen niye öyle uçuyorsun diyordu
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    3 element türü de OP, Solar olanın süresi yeterince uzun ve hasarı güzel. Void olan kullanımı basit etkisi yüksek yolla boss'a tamam. Arc olan diğerlerine göre zayıf çünkü uzaktan vurmuyor ama yakından grup halinde olanları dağıtıyor. Bir de taçlı exo başlığım var UNLIMITED POWER diye dalıyorum araya.

Eşyalarda 950'ye ulaştım keşke şu pinnacle grind olayı biraz kolay olsaydı da 960 için uğraşma isteğim olsaydı

Edit: Forsaken %40 indirim almış 114,00 TL ---> 68,40 TL
    https://store.steampowered.com/app/1090150/Destiny_2_Forsaken/
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Gambit oynadım. Deposite motes değerim sıfır çıktı. Nasıl arttırabilirim?
    Görev var da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur226

Gambit oynadım. Deposite motes değerim sıfır çıktı. Nasıl arttırabilirim?
    Görev var da.
    Mote deposite ederek

Düşmanları öldürünce mote diye bir şey çıkıyor bunları toplayın sol üstte veya ekrandan bir yerde elinizde kaç tane mote olduğu yazıyor elinizde en fazla 15 tane tutabiliyorsunuz ve ölürseniz hepsi gidiyor o yüzden fazla biriktirmemek lazım. Topladığınız mote'ları bankaya koyuyorsunuz. 10 15 tane birden yollayınca karşıya daha büyük blocker yolluyor blocker da karşı tarafın bankasına mote koymayı engelleyen düşmanlar oluyor. Blocker geldiğinde banka yerin altına giriyor blockerlar ölene kadar da geri gelmiyor yani baya etkili bir de bu sırada invade atılırsa kıyamet kopuyor Bir de görevin gambit mi gambit prime mı olduğu önemli. Gambit prime görevleri sadece gambit prime modunda oluyor ama normal gambitler 2 modda da oluyor göreve bağlı olarak.

• Halloween etkinliğinde satılan mor "Epic mystery grab bag" ten değerli şeyler düşebiliyor mu ? 3 tane açtım sıradan kolluk vs... rezalet şeyler çıktı. Halloween'e özel dizayn edilmiş herhangi bir item düşmüyorsa bir daha açmayacağım
  • İyi forumlar arkadaşlar raid için belli bir olgunluğa sahip takım arkadaşları arıyorum. Toplamda 6 kişiye ihtiyaç var özel mesaj ile steam bilgilerinizi bana yazarsanız hem detayları konuşuruz hem de eklerim yaş 30+
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.