Şimdi Ara

Destiny (Ana Konu) - (Rehber İlk Sayfada) Yeni DLC - RISE OF IRON - 20.09.2016 (672. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.470
Cevap
93
Favori
386.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 670671672673674
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, Teşekkür ederim.

Sanırım kendimi iyi ifade edemedim. Rise of iron Un paketime dahil olmadığını biliyorum. Benim sorunum DESTINY - THE TAKEN KING Legendary Edition Paketine dahil olan Expansion I,II ve The Taken King bölümlerine giremiyor olmam. Bu bölümler kilitli. Bu bölümlerin kilidini açmam için satın almam gerektiğini söylüyor. Biraz araştırınca kutunun içinden giremediğim bölümler için DLC kodu çıkması gerektiğini öğrendim. Ancak kutu gayet güzel orjinal ambalajlı olmasına rağmen ve ilk ambalajı benim açmama rağmen kutunun içinden herhangi bir kod çıkmadı. Ya kodları alınmış sonradan ustaca tekrar jelatinlenmiş bir ürünü satarak beni kandırdılar. Ya da gerçekten kodların koyulması unutuldu ya da bilemediğim başka bir yolu var. Oyunda karakterim 34 levelda kaldı. Bir kaç günlük zevkle oynadığım oyun çöp oldu. Hevesim kırıldı. Bu sorunumu çözecek bir muhatap bulamazsam sanırım bir daha destiny tarzı karmaşık satın alması olan, içinde kodlar barındıran oyunlara bulaşmayacağım. En azından bunu satarken dış kutuda buna yönelik bir ibare olsaydı, kutuyu açar açmaz ilk onu kontrol ederdim.

Kendimi aldatılmış, kandırılmış hissediyorum.

Yinede cevabınız için teşekkür ederim.

• Esteban300 E kullanıcısına yanıt
    Aldığın yere geri iade et oyunu bariz dolandirilmissin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esteban300 E kullanıcısına yanıt
    hakkaten çok geçmiş olsun malesef bu tip sorunlardan dolayı dijital içerik satın almak en güzeli, ya kod çıkmaz ya sıfır der eski çıkar ya bölge farklı çıkar ...uygun fiyatlı güzel bir çift hak destiny full paket görürsem sizi haberdar ederim
  • N11 üzerinden aldım. Değişim ya da iade için mağazayla yazışıyorum. Paketi açılınca iade olmaz diye ibareleri vardı. Açılmış paketler iade olmazmış. Bu kısım can sıkıcı. İyide paketi açmadan kodun olup olmayacağını nereden anlayacağım?. Distribütöre bildirdik tarzı topu taca atmalar. Bekliyorum. Bakalım ne olacak. İlginiz için hepinize tekrar teşekkür ederim.
  • Beyler destinyi oynamak çok istiyorum ama bu sene sınava hazırlanıcam destiny 2 çıkınca destiny 1'in serverlarını kapatılar mı ? İlk oyununda oynamak istiyorum

• Destiny 2 de kimler olacak , sağlam bir grup olursa almayı düşünüyorum.
  • Arkadaşlar bu oyunda seviyem 22 ancak silahım hala 27 attack. Milletin 100 lerde geziyor. Ne yapmalıyım,nasıl silah alıp yükselticem. Tam hakim değilim çünkü

• KURULUM CD Sİ kullanıcısına yanıt
    Görev yaptıkça yerden düşen silahların levelleri yüksek olması lazım. Towerda ki satıcılarda ücretsiz silah veriyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yfb1503

Görev yaptıkça yerden düşen silahların levelleri yüksek olması lazım. Towerda ki satıcılarda ücretsiz silah veriyor

Elimde ki en iyi silahın attack gücü 32. Şu an dünya,ay bölümlerini geçtim. Venüse geldim ancak silahım çok yetersiz. Silah satıcısının yanına gidiyorum silahlar pasif konum da altın da 3 gün süre kaldı yazıyor.

Elindeki silah ve ekipmanların en ist seviyelerini takıp light seviyeni mac yap öyle göreve gir mutlaka düşecektir. Birde quest bölümündeki görevleri yapman da faydalı olur

• quote:

Elindeki silah ve ekipmanların en ist seviyelerini takıp light seviyeni mac yap öyle göreve gir mutlaka düşecektir. Birde quest bölümündeki görevleri yapman da faydalı olur

Sen oynuyor musun hala

• quote:

Bu şekilde ekran görüntüsü
     Destiny (Ana Konu) - (Rehber İlk Sayfada) Yeni DLC - RISE OF IRON - 20.09.2016 Destiny (Ana Konu) - (Rehber İlk Sayfada) Yeni DLC - RISE OF IRON - 20.09.2016 Destiny (Ana Konu) - (Rehber İlk Sayfada) Yeni DLC - RISE OF IRON - 20.09.2016

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Birde hu
     Destiny (Ana Konu) - (Rehber İlk Sayfada) Yeni DLC - RISE OF IRON - 20.09.2016

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

hocam senin bütün slotlar dolu o yüzden yere düşen yeni yüksek ekipmanları alamıyor. her silah ve armor 9 tane alır kare tuşuyla düşük levelleri parçalaman lazım. böylece yeni görevlerden alabilirsin.
    evet ben oynuyorum yeni başladım
  • Selamlar herkese,

Şöyle bir site yaptım. https://www.destinyturkiye.com/

Destiny 1 süresince farkettim ki çoğu insan ekip bulamadığı için oyunun bazı aktivitelerini yapamıyor. Bu nedenle sitenin asıl amacı, forum kısmında bulunan Grup Arama bölümü sayesinde oyunu tek başına oynayanların diğer oyuncularla tanışmasını sağlamak.

Raid için ekip arıyorsanız, oyunda bir şeye ihtiyacınız varsa, klanınıza üye arıyor veya tanıtımını yapmak istiyorsanız sitenin forum kısmı tam sizin için. Ziyaret ederseniz sevinirim.

Teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Call Me Tolga -- 29 Eylül 2017; 20:11:31 >
  • quote:

hocam senin bütün slotlar dolu o yüzden yere düşen yeni yüksek ekipmanları alamıyor. her silah ve armor 9 tane alır kare tuşuyla düşük levelleri parçalaman lazım. böylece yeni görevlerden alabilirsin.
    evet ben oynuyorum yeni başladım

Dostum 1 hafta önce onu çözdüm ve silahlarımı yükselttim şu an level 34 oldum ancak 35 levele geçmek için ne lazım bilmiyorum. yfb1907 sen misin

Aynı sistem ekstra bişey lazım değil. Evet benim nickim

• quote:

Aynı sistem ekstra bişey lazım değil. Evet benim nickim

Senin önüne gelip apaçi dansı yapmıştım.. Arkadaşlık isteği göndermiştim

:)) nickin ne bakarım isteklere

• Call Me Tolga kullanıcısına yanıt
    Selam,

Gayet Başarılı olmuş. Elinize sağlık.
  • 
Sayfa: önceki 670671672673674
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.