Bildirim
Destiny (Ana Konu) - (Rehber İlk Sayfada) Yeni DLC - RISE OF IRON - 20.09.2016 (674. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
ps3 destiny de kaç kişi vardır ortalama ? alınır mı ? -
Hocam merhaba ben 50tl ye d&r dan destiny the taken king aldım bugün, içinden 30günlük psn plus + dlc kodu çıktı sizi dolandırmışlar maalesef. Ama kutulu oyunların dlc si kod ile gelmemeli size satan kansızlar insanları mağdur edebiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar merhaba ben bu oyunu yeni oynamaya başladım 16 levelim bu genişleme paketi var ps store da the collection adı galiba onu satın almak lazım mı ilerlemek için birde beraber oynarsak sevinirim Adali1912 kullanıcı adım -
Merhaba arkadaşlar. Collection satacak varsa alabilirim. Pri/sec çift hak fark etmez.
destiny digital delux edition (full paket) çift hak hesap satılık almak isteyen msj atsın lutfen -
Clan arayan arkadaşlar mesaj atabilir
Beyler merhaba. Oyunu bir arkadaştan dijital olarak satın aldım. Taken of King dlc si ile birlikte. Oyunu biraz oynadım. Ana ekranda trial mode yazıyor ve dünya dan başka bir gezegene gidemiyorum. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorum. Varmi bilgisi olan, bu oyun tam sürüm değilmi acaba.
Ya oyunu satın almamışsın ya da DLC ler ile Senin hesabın farklı bölgelerden. Ya da satın almadığın 3. yıl içeriğine gitmeye çalışıyorsun. Satın aldığın hesabı kontrol et bence satın alma geçmişini kontrol edip.quote:
Orijinalden alıntı: Saylan
Beyler merhaba. Oyunu bir arkadaştan dijital olarak satın aldım. Taken of King dlc si ile birlikte. Oyunu biraz oynadım. Ana ekranda trial mode yazıyor ve dünya dan başka bir gezegene gidemiyorum. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorum. Varmi bilgisi olan, bu oyun tam sürüm değilmi acaba.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X