Şimdi Ara

Destiny (Ana Konu) - (Rehber İlk Sayfada) Yeni DLC - RISE OF IRON - 20.09.2016 (670. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.470
Cevap
93
Favori
386.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 668669670671672
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Arph

Destiny 2 de ne gibi farklar var en son 2014 de mesaj atmışım konuya

Daha net belli değil sadece duyuru yapıldı.
  • Selamlar,

Buradaki arkadaşlar PS4 sahipleri hocam. Bende zamanında xbox 1 ile destinye başladım 2 arkadaştık ve ciddi pişman olduk. Hiçbir ortam bulunamıyor. Sonradan PS4 geçtim ve gerçekten bir sürü türk oyuncu bulunuyor. Eğer oyuna çok değer veriyorsanız konsolu değiştirmenizi tavsiye ederim. Ek olarak xbox çok daha stabildi bağlantı olarak. PS o açıdan sorun yaşatabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metal_my666

Selamlar,

Buradaki arkadaşlar PS4 sahipleri hocam. Bende zamanında xbox 1 ile destinye başladım 2 arkadaştık ve ciddi pişman olduk. Hiçbir ortam bulunamıyor. Sonradan PS4 geçtim ve gerçekten bir sürü türk oyuncu bulunuyor. Eğer oyuna çok değer veriyorsanız konsolu değiştirmenizi tavsiye ederim. Ek olarak xbox çok daha stabildi bağlantı olarak. PS o açıdan sorun yaşatabiliyor.

Xbox ile ilgili bir sıkıntım yok , oyunun kısır bir yapısı var fire team istediği yerler var bende de ingilizce olmadığından sorun yaşıyoruz, guruplara gireceksin sohbet vs vs derken ingilizce şart.

Sitrike görevlerde sorun yaşamıyorum zaten farm modunda takılıyorum hangi boss mob ne yapıyor ezbere biliyorum. eğer fire team isteği diğer ektiviteler de olmasa sorunda yaşamayacağım, buda oyunun kısır olmasından kaynaklanıyor. Umarım destiny 2 de bu şekilde olmaz.
    PC de uzun süre MMO geçmişim olduğu için yeni bir zindana girmeden önce video izleyip zindanı tanıyıp öyle giriyorum.

Sana Hak veriyorum türkler olarak PS daha fazla kullanılıyor haliyle senin karşılaştığın gibi fark çıkıyor ortaya :)

• İşte ingilizcen yoksa mecburi kendi dilini konuşanlarla oynaman gerekiyor. Xboxda çok denk gelemedim elbet vardır.

Hocam strike v.s bir yere kadar olay Raid ve Osiris. geri hepsi bi yere kadar keyfi.

Raidlerde eşleştirme olmaması zorunlu hocam örnegin ben hiç bilmyorum girsem batırırım takımı o kafada.

Evet dedigim gibi PS baya yogun bi şekilde türk oyuncu sahip her oyun için.
  • raidin konuşmadan yapılması mümkün değil.
  • beyler eski ekibim dagildigi icin simdi tek oynuyorum oynamak isteyenler eklesin psn: RedKnightr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler, destiny the collection'daki tüm 5 adet dlc'yi aktif ettiğimiz zaman, kutulu destiny'i satarken tekrar başkası kullanabilir mi aynı extra dlc kodlarını?

• MassiveDeviL kullanıcısına yanıt
    hayır kodlar tek kullanımlık diye biliyorum.
  • Arkadaşlar Destiny The Collection ps store da şuan indirimde. Bu collection dediği şu zamana kadar çıkmış bütün eklentileri kapsıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: daykoo

Arkadaşlar Destiny The Collection ps store da şuan indirimde. Bu collection dediği şu zamana kadar çıkmış bütün eklentileri kapsıyor mu?

Eylül ayında ikincisi çıkacak bence boşa para vermeyin..

• quote:

Orijinalden alıntı: daykoo

Arkadaşlar Destiny The Collection ps store da şuan indirimde. Bu collection dediği şu zamana kadar çıkmış bütün eklentileri kapsıyor mu?

İceriyor hocam daha once destiny oynamadiysaniz alin oynayin eylule kadar. Ama oynadiysaniz eylulde cikacak destiny 2 yi bekleyin derin ben.

• Arkadaşlar, acaba bu oyun tek başına oynanır mı? Yoksa kalabalık bir grup şart mı? Ayrıca Division gibi otomatik eşleştirme sistemi gibi bir şey mevcut mu?
  • eşleştirme var fakat raid, nightfall gibi modlarda değil. tek kişi oynanır ama arkadaşla kat kat fazla keyif verir.
  • Destiny 2 için ana konu mevcut mu arkadaşlar?
  • selam arkadaşlar ps3 için destiny almak istiyorum başında uzunca vakit geçirebilecegim bir oyun sanırım ancak kafamda bazı sorular var psn plus olmadan online oynayamıyor muyuz? ve ps3 performansı güzelmi oyunun ?
  • Beyler uzun zamandır bu oyuna girmiyorumda eskiden 5vs5 8vs8 maç yapılıyordu şimdi neden sadece 2vs2 var sadece bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.
  • Destiny yi düzenli olarak oynayanlar var mı? Ortak oynamak isteyen varsa MrMakine

• quote:

Orijinalden alıntı: HighLimit

Destiny yi düzenli olarak oynayanlar var mı? Ortak oynamak isteyen varsa MrMakine

geçen aylarda aldım, genelde hafta sonları oynuyorum psn: bnttn-onur
  • bnttn kullanıcısına yanıt
    Ekledim oynarız beraber

• Tenebrio kullanıcısına yanıt
    Geç oldu ama buyurun hocam

https://forum.donanimhaber.com/destiny-2-ana-konu-8-eylul--125102736#125102736

• 
Sayfa: önceki 668669670671672
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.