Şimdi Ara

Destiny (Ana Konu) - (Rehber İlk Sayfada) Yeni DLC - RISE OF IRON - 20.09.2016 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.470
Cevap
93
Favori
386.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Destiny (Ana Konu) - (Rehber İlk Sayfada) Yeni DLC - RISE OF IRON - 20.09.2016

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son gelen vidyo ile oyunun 2013 yılında geleceği belli olldu.

Daha önce 2014 deniyordu.

Benim gibi dört gözle Destiny'i bekliyenlere müjdeler olsun.

•  Destiny (Ana Konu) - (Rehber İlk Sayfada) Yeni DLC - RISE OF IRON - 20.09.2016

• SiPAHi_ S kullanıcısına yanıt
    Fuarda multiplatform oyunlar arasından en çok beklediğim oyun.(Hiç oynanış videosu gözükmemeside etkiliyor tabii)

COD vs BF
    Destiny vs TitanFall rekabeti olacak heralde.
  • Çok büyük bir oyun projesi evelALLAH.

quote:

Activision to Make Destiny “the Biggest new IP Launch in History”: Why Sony Was Smart to Back Bungie

http://www.playstationlifestyle.net/2013/06/09/activision-to-make-destiny-the-biggest-new-ip-launch-in-history-why-sony-was-smart-to-back-bungie/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 10 Haziran 2013; 13:43:03 >

• En başından beri oyunun bomba gibi geleceğini söylüyordum oyun içi vidyo geldi ve olağan üstü muhteşem,

Ne COD Gosts ne başka bir IP mp de varsa yoksa DESTiNY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 11 Haziran 2013; 6:00:44 >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben oyuna bayildim yemin ediyorum,zaten Bungie yapiyordu kalitesinden bir süphem yoktu fakat o kadar ayrintili ve detayli ki gercekten cok begendim,hic aklimda yokken birden listeme aldim :)

Yanliz Co-op modu cok güzel olacak gibi bu oyunun,Bungie Halo serisinde de cok kaliteli yapiyordu Co-op oynanisi..

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 14 Haziran 2013; 19:19:57 >
  • SiPAHi_ S kullanıcısına yanıt
    12 dk'lık oynanış videosu müthiş, çevre grafikleri aşmış gitmiş, uçsuz bucaksız bi dünya. Bayıldım, keşke bugün çıksa gidip alsak PS4'ü bu oyunlara hemen dalmak istiyorum. Tek sorun hepsi birbirinden güzel nasıl seçicez :)
  • DESTiNY OYUN İÇİ GÖRÜNTÜLER

YENİ BİR EFSANE DOĞUYOR...

Destiny (Ana Konu) - (Rehber İlk Sayfada) Yeni DLC - RISE OF IRON - 20.09.2016  Destiny (Ana Konu) - (Rehber İlk Sayfada) Yeni DLC - RISE OF IRON - 20.09.2016  Destiny (Ana Konu) - (Rehber İlk Sayfada) Yeni DLC - RISE OF IRON - 20.09.2016

Destiny (Ana Konu) - (Rehber İlk Sayfada) Yeni DLC - RISE OF IRON - 20.09.2016  Destiny (Ana Konu) - (Rehber İlk Sayfada) Yeni DLC - RISE OF IRON - 20.09.2016  Destiny (Ana Konu) - (Rehber İlk Sayfada) Yeni DLC - RISE OF IRON - 20.09.2016

Destiny (Ana Konu) - (Rehber İlk Sayfada) Yeni DLC - RISE OF IRON - 20.09.2016

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 11 Haziran 2013; 17:01:30 >

• CoD BF yi at bu oyunu al 7/24 oyna. Hastası oldum resmen inşallah eşleme sistemi aynı gösterdikleri gibi olur World Event için anında 20 kişi buldu orda beni benden aldı Yeni nesil FPS mizi bulmuş olduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: expander_

12 dk'lık oynanış videosu müthiş, çevre grafikleri aşmış gitmiş, uçsuz bucaksız bi dünya. Bayıldım, keşke bugün çıksa gidip alsak PS4'ü bu oyunlara hemen dalmak istiyorum. Tek sorun hepsi birbirinden güzel nasıl seçicez :)

Kesinlikle kardeş sanat eseri ilk çıktığı günü iple çekiyorum.

• Sipahi ustam gerçekten efsane olucak bir yapım oyuna ayrılan bütçe dudak uçuklatıcı fakat biz hangibirini oynuycaz hangisine öncelik vermemiz gerekeçek sıkıntı burda
  • Kaç kişi co-op oynuyor,public event'lerde sayı kaça çıkıyor vs... gibi multi detayları gelmedi henüz dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuuL

Sipahi ustam gerçekten efsane olucak bir yapım oyuna ayrılan bütçe dudak uçuklatıcı fakat biz hangibirini oynuycaz hangisine öncelik vermemiz gerekeçek sıkıntı burda

Multiplayer FPS oyunu olarak DESTİNY

MMO olarakda TOM CLANCY'S THE DiIVSION

Multiplayer bu iki oyun bize yeter artar bile
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 11 Haziran 2013; 20:53:02 >
  • bu oyun tamamen multi mi?single yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Kaç kişi co-op oynuyor,public event'lerde sayı kaça çıkıyor vs... gibi multi detayları gelmedi henüz dimi ?

Destiny'nin Ayrıntıları Ortaya Çıktı

Halo serisinin yaratıcısı Bungie Software'in Destiny kod adlı yeni oyunu ile ilgili ayrıntılar ortaya çıktı. Playstation 3 ve Xbox 360 için hazırlandığını gördüğümüz (PC sürümündne haber yok) oyunun ayrıntıları şu şekilde.

Oyunun hikayesi günümüzden 700 yıl sonrasında Last City (son şehir) adlı dünyadaki son şehirde geçiyor. Güneş sisteminde insaoğlunun altınçağının son kalıntısı olan bu şehir oyundaki merkez mekanlardan bir tanesi. Bu şehrin üstüne konuşlanmış devasa bir uzay gemisi ise (The Traveler) adeta Ay gibi, dünyanın 2. uydusu olarak asılı duruyor.Kimse nereden geldiğini bilmiyor ancak bu devasa uzaylı gemisinin amacı bizi korumak.

Buna karşın evrenin bir diğer ucundan tuhaf uzaylı yaratıklar ise The Last City'i ele geçirmek istiyorlar. Biz ise "knight" (şövalye) ünvanı taşıyan bir genci yöneterek dünyayı tehdit eden uzaylı yaratıkların kökenini araştıracağız.

Bungie yaklaşık 7 yıldır tasarladığı bu oyun ile gizemli, efsanevi bir dünya oluşturmak istiyormuş

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Bungie'den yönetici Pete Parsons'un vermiş olduğu yeni röpörtajda şunları söylemiş:

"Biz Destiny oyunu ile birlikte destansı aksiyon ve macera dolu harika bir dünya inşa ediyoruz demiş' sanırım.

Kaynak:
    http://www.vg247.com/2013/03/05/destiny-halos-success-creates-great-pressure-to-raise-the-bar-says-bungie/

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Co-op da olucakmış galiba emin değilim.

quote:

Destiny: Bungie discusses co-op involvement, player choices

http://www.vg247.com/2013/04/02/destiny-bungie-discusses-co-op-involvement-player-choices/

• Bungie Halo dan sonra yeni bir şaheser yapmaya kalkmış ve yapmışta. Açıcası fuar boyunca en beğendiğim oyunlardan oldu. Multiplayer olarak rakipsiz görüyorum bu oyunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun güzel gözüküyor ama futurustik FPS oyunlarını sevemedim ben bir türlü. Diğer oyunlardan vakit bulabilirsem bakarım nasipse.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.