Şimdi Ara

Destiny (Ana Konu) - (Rehber İlk Sayfada) Yeni DLC - RISE OF IRON - 20.09.2016 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.470
Cevap
93
Favori
386.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Destiny (Ana Konu) - (Rehber İlk Sayfada) Yeni DLC - RISE OF IRON - 20.09.2016

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çevirebilecek olan varmı acaba?

quote:

They are running the demo and Joe is commenting on it.

> All Demo stuff is in engine, and it's all playable terrain apparently (if you can run out there).
    > One of the first things you do in the Destiny Campaign is go to old Russia.
    > They've Frontloaded everything with history.
    > The best worldbuilding fills your world with questions.
    > In this world we're members of a fireteam. They joined up before coming to russia
    > The Fire Team is just a grouping of players that gets together to do a certain mission.
    > You could take your fireteam to competitive multiplayer or other parts of the game, it's like your Party in Halo.
    > Staten couldn't confirm that the ghost is voiced by Peter Dinklage, but DeeJ did. LOL.
    > The Ghost is an important story character.
    > Every Guardian is issued a Ghost. You'll be able to customize him as time goes on.
    > Wouldn't confirm if he's a true AI or not, he's just a helpful friend.
    > The weapon is a pulse rifle that fires three shot bursts
    > All the Magic in this game feels kinetic and viseral.
    > Race is purely an emotional cosmetic choice.
    > All classes has abillities between magic.
    > The tweaking between the classes makes things unique to you.
    > Every class has certain abillities, but there's a lot of overlap.
    > We don't want anybody to regret their class choice.
    > It's all about tweaking and tuning to make it feel good to you.
    > We'll be able to have several characters that grow over time and hopefully stick with you for years.
    > The Hunter is Staten's Favorite Class.
    > It's not just cosmetic, the armor has abillities and function.
    > What's the upper limit? They're still playing with numbers to see what is good. What they demoed was 7 people, 3 fireteams.
    > Wouldn't that be awesome if you could fight on that huge ship someday?
    > If you wanted to I could drive around on my own little speederbike, it's a quick and easy way to get around, you can conjure it out of ether
    > Your ship is your storage.
    > Compared to Reach, what kind of feel did you want? Our goal is to make sure anybody who can pick up the controller have fun, if you have baseline skill you can help out. If you are really good, then you can show your skill.
    > It's also making sure that when you enter the living world that you can choose what you want to do. Do you want to be competitive, cooperative, solo, team player? It's all in the context of this same world, you can run into players doing their own thing. There are activity for every mood you're in.
    > Asking about multiplayer events now. If I see a guy, can I ask him to ping up? Absolutely.
    > There are private spaces and public spaces. In private spaces it's just you and your fire team, in public spaces it's everyone. They want to tempt people with social opportunities. Like flies to meat they're going to draw players in it will be delicious (somebody remix that shit).
    > Question about vehicles: There's private speeder, private spaceship... the spaceship is primarily to get you from the city to the wild. The Sparrow (temporary name) is the name of either the ship or the speeder?
    > Asking about the PC. They'd love to be on as many platforms as possible, but they're not talking about the PC right now.
    > They're excited about getting it to everybody with their big talented team.
    > Asking about the story, in Destiny, it doesn't seem like it's a monolithic campaign, in terms of trackign a story, is that more about building your story by taking scattered missions or is it about investigating a greater galactic truth?
    > How about a little of both? They love narrative, they love linear cinematic story, but that's just one part of Destiny, there's a little bit for everyone.
    > They are targeting 2014 for the release.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 13 Haziran 2013; 23:45:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Destiny (Ana Konu) - (Rehber İlk Sayfada) Yeni DLC - RISE OF IRON - 20.09.2016

Nisan alma L2 ates etme R2 olmasi cok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben çok beğendim oyunu, mekanlar karakterler çok ayrıntılı ve çok güzel olmuş, iyi düşünülmüş fazla emek verilmiş belli. bu güne kadar çıkmış fpslerden tamamen ayrı bir yere oturacağı kesinlik kazandı benim açımdan.

•  Destiny (Ana Konu) - (Rehber İlk Sayfada) Yeni DLC - RISE OF IRON - 20.09.2016

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 16 Haziran 2013; 10:00:03 >

• E3'teki gameplay ps4 sürümü müydü ben çok beğenmedim ps3 sürümü olabilir mi acaba? Ya da 720p izledim belki ondan kötü gözüktü bilmiyorum ama grafikler beklediğim gibi değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

E3'teki gameplay ps4 sürümü müydü ben çok beğenmedim ps3 sürümü olabilir mi acaba? Ya da 720p izledim belki ondan kötü gözüktü bilmiyorum ama grafikler beklediğim gibi değildi.

PS4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 16 Haziran 2013; 15:38:09 >

• Destiny'nin Grafikleri Platformlar Arasında Farklı Olucak

"Destiny'nin grafikleri sürümler arasında aynı olmayacak." Bungie başkanı Harold Ryan'ın sözleri bu şekilde. Çapraz nesil bir oyundan bahsediyorsak bunun olacağını zaten tahmin etmek zor değildi. Fakat Ryan, bu cümleyi kurarken Playstation 4 ile Xbox One arasında mı yaptı dersiniz? Şimdilik bunun yanıtını bilmiyoruz.

Destiny'nin oynanış videosunu kaçırmayın! Bu oyun yeni nesil multiplayer bağlamında çok şeye gebe!

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Destinynin_Grafikleri_Platformlar_Arasinda_Farkli-39236.htm

Not:
    Hatırlatmakda fayda var Destiny E3 de Sony lansmanında tanıtıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 18 Haziran 2013; 16:03:36 >

• vidodaki grafikler hoş güzel, bu haliyle gelirse yeter zaten, karakter modelleremi çok hoşuma gitti gayet güzel , düşman çeşidi oldukça fazla gibi geldi ne deyim gayet iyi duruyor.
  • Stabil 30 FPS

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

E3'teki gameplay ps4 sürümü müydü ben çok beğenmedim ps3 sürümü olabilir mi acaba? Ya da 720p izledim belki ondan kötü gözüktü bilmiyorum ama grafikler beklediğim gibi değildi.

PS4

Güzelmiş. Anlaşılan yeni konsolla beraber oyun anlayışında da değişiklikler olacak. Oyunlarda artık yapımcılar MMO platformuna yöneliyor özellikle Ubisoft.

• aylık ücreti olacak mı bu oyunun sipahi kardeşim
  • Bu oyun time exc mı olacaktı ?

• 140 milyon dolar bütçe ile; Vanquish ve Starwars arasında kalan tasarım çizgisine sahip karakterlerle dolu bir oyun üretmek ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urahara0

aylık ücreti olacak mı bu oyunun sipahi kardeşim

Her hangi bir ücret talebi olmuyacak.

DESTİNY tam olarak bir MMO oyunu değil.

Sanat eseri...
    />

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 22 Haziran 2013; 10:07:42 >

• quote:

quote:

Sanat eseri...
    />

/>

Hocam eminmisiniz bukadar bütçeyle yapılmış bir oyun için aylık ücret olmadığına

• Activision'un Destiny'e İnancı Tam

Halo serisinin yapımcısı Bungie'nin Activision çatısı altındaki ilk oyunu Destiny, E3 konferanslarındaki sunumuyla birlikte dikkatleri çekmişti. Oyunun yayıncısı Activision, Destiny'nin perde arkasında dönen masrafları ve firmanın ona olan inancını anlattı.

Activision Publishing'in CEO'su Eric Hirshberg, "Oyunda büyük bir potansiyel var. Yatırımımız daha da büyüyebilir. Ancak bu haliyle bile Destiny, oyun endüstrisi tarihinde şimdiye kadar yapılan en büyük yeni IP yatırımlarından birisi. Eğer Destiny'e inanmasaydık, bu kadar büyük masraflar yapmazdık." sözlerini söyledi.

IGN'e bir röportaj veren Hirshberg, "Oyunu özel kılan bazı mekanikler var. Bu mekanikler Destiny'e oyuncuları çekecek. Bana sorarsanız Halo oyunlarını seven her oyuncu, Destiny'e bayılacaklar." açıklamalarına yer verdi.

Sözlerinin devamında Hirshberg, "Destiny, multiplayer dinamikleriyle birlikte Call of Duty'nin yaptığını yapacak." açıklamasını yaptı.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Activisionun_Destinye_inanci_Tam-39397.htm

• quote:

quote:

quote:

Sanat eseri.

http://www.abload.de/img/d26x7z.gif

http://i.minus.com/ibnJfwVnHPvRZ3.gif

Hocam eminmisiniz bukadar bütçeyle yapılmış bir oyun için aylık ücret olmadığına

Emin değilim sadece neogafda olmayacağı yönünde bazı resmi olmuyan yazılar vardı.

Aslında Activision dan her şeyi beklemek mümkün.

inşallah mikro ödeme vb seçenekler ile gelmez.

• Destiny'de Mikro Ödeme Unsurları Yer Alacak mı?

Geçtiğimiz dönemde AAA kalitesindeki oyunlara sıçrayan mikro ödeme furyasının yeni nesilde büyük önem taşıyacağı tahmin ediliyor. Bu sistemle birlikte yayıncılar, oyunlardaki bazı sanal eşyaları gerçek parayla satıyorlar. Bu durum ise haliyle oyuncuları rahatsız ediyor.

Bundan öncesinde MMO oyunlarda sıkça karşılaştığımız mikro ödeme sistemi, bu sene içerisinde EA'in 60 dolarlık fiyatlarla satılan AAA oyunlarına gelmiş, sonrasında ise aynı yöntemi Activision da Black Ops 2'de kullanmıştı. Peki bu sistem, Activision ve Bungie'nin yeni nesildeki MMO'sunda kullanılacak mı?

Konuyla ilgili bazı açıklamalar yapan Bungie'den Mail Sack, "Şu an için tam olarak alpha aşamasına bile geçmiş değiliz. Yani oyunda yer alacak sistemleri kesin olarak belirlenmiş değil. Ancak şunu söyleyebilirim, Destiny'nin dünyasında zaman harcayan her oyuncu ödüllendirilecek." sözlerini söyledi.

Her ne kadar Bungie'den bu soruya kesin bir cevap gelmese de sonucu tahmin etmek pek zor değil gibi görünüyor. Activision'un MMO türündeki bir oyunda bu sistemi kullanmaması biraz şaşırtıcı olur...

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Destinyde_Mikro_Odeme_Unsurlari_Yer_Alacak_mi-39425.htm

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.