Şimdi Ara

DetailingTube.com - Türkiye'nin İlk Detailing Kanalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Detailing; yani kabaca detaylı araç temizliği ve detaylı araç bakımı hakkında ne, nasıl, ne kadar, niçin, neden gibi sorulara cevap bulan bir video blog sitesi hazırlanmıştır. Bu video bloglarda detailingde kullanılan ürün, ekipman ve yöntemler hem teorik hem de pratik olarak anlatılmaktadır.

Video blogta merak ettiğiniz herhangi bir konuyu hangi ürün ve ekipmanla, nasıl bir yöntemle uygulanmalı detaylı bir şekilde anlatılmaktadır. Hedefimiz tamamiyle doğru bilgiyi aktarmaya çalışmakta olup bağlayıclığı ve kesinliliği bulunmamaktadır. Dilimizde detaylı araç bakımı ve detaylı araç temizliği sektöründe videolu anlatımlar bulunmamakta olduğundan dolayı, ihtiyaç duyulan bilgiler aktarılmaya çalışılmış ve aktarılmaya devam edecektir.

Bu videolar ile araç sahibi, bir uygulama merkezine araç teslim edilmeden önce sahip olması gereken bilgileri edinip yapılacak işlemleri sorgulayabilir ya da aracın bakım ve temizliğini bu video blog sayesinde edinilen bilgiler ile araç sahibi tarafından gerçekleştirilebilir.

Hazırlanan videolar, bu işi hobi olarak yeni edinmiş kişilere rehberlik ederek hem doğru ürün tavsiyesiyle gereksiz ürün alımını engelleyecek, hem de doğru ürünlerle yaptığı uygulamalar neticesinde aldığı doğru sonuçlar ile bu hobiyi kişiye daha çok sevdirecektir.

Önümüzdeki bölümlerde, gelen talepler doğrultusuna bakılarak talep edilen videolar çekilecek ve yayınlanacaktır. Bu aşama, planlamış olduğumuz video serisi tamamlandıktan sonra hayata geçirilecektir.

Videolarda marka ve ürün kıyaslaması yapılmayacaktır. Eğer ki zaman içerisinde bu doğrultuda talep gelir ise eşit şartlar altında olmak kaydı ile ürün kıyaslaması yapılabilecektir fakat şu aşamada kesinlik kazanmamıştır.

Videolarda kullanılan ürün ve ekipmanlar, alanında dünya çapında kabul görmüş, ülkemizde tedariği mevcut, kullanımı oldukça basit ve sonuç odaklıdır. Bu yüzdendir ki videolarda bu ürünler tercih edilmiş olup herhangi bir maddi kazanç elde edilerek kullanılmamıştır. Tavsiye edilen ürünlere alternatif bir çok ürün ve marka olmakla birlikte, seçim hakkı doğal olarak kişiye aittir.

Anlatım esnasında sürç-i lisan ettiysek affola. Videolar tabi ki "saygı" çerçevesinde yoruma açıktır.

Sitemizi ziyaret etmeyi ve YouTUBE sayfamıza abone olmayı unutmayınız.

Saygılar,

www.detailingtube.com
    https://www.youtube.com/channel/UCGvk9LAFYbkPnfwqpExNDpQ

• Bugun telefonda gorustuk, ilginiz icin tesekkurrler. Siteniz ve videolar gayet faydali olmus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odysseus348 -- 11 Nisan 2016; 21:34:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinize sağlık faydalı bir site olmuş.
  • Tesekkur ederim,
    Umarim insanlara faydasi dokunur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abone oldum hocam, güzel ve bilgilendirici videolar olmuş. İç temizlik konusunda biraz daha uygulama halinde videolar olursa güzel olabilir. Fakat genel olarak iyi bir kanal olmuş...
  • Abone oldum. Yayın hayatınızda başarılar dilerim.

Eğer grafiksel işlerden anlıyorsanız daha yaratıcı, yapılan işi anlatan bir logo kullanmanızı tavsiye ederim.
    Şu an ki kullandığınız logo daha çok komik video kanalları v.s tarzı yerlerde kullanılan logolara benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gny* -- 12 Nisan 2016; 13:10:22 >
  • zift lekesi videonuzu izledim ama benim aracımda reçine lekesi var.reçine lekesi zift den cok daha zor cıkan taşlaşa bilen boyayla butunleşe bilen bi ürün.sonax in zift ve reçine lekesi cıkartıcı spreyini aldim 50 tl ye.banamisin demedi.cıkartmadı. halbuki kucucuk 2 tane iğne ucu kadar leke.ama hicbirşey almadi lekeyi.sizin videonuzuda seyrettim.zift icin yapılmış bir video.reçine den hic soz etmemişsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Reçine için ayrı bir video hazırlanacak yakında :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.