Şimdi Ara

Detaylarıyla microsdhc kartlar (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
515
Cevap
35
Favori
58.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merakla bekliyoruz birde türkiyede yokmu e-bay den aliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramzeyu -- 8 Şubat 2012; 11:19:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramzeyu

merakla bekliyoruz birde türkiyede yokmu e-bay den aliyorsunuz

http://www.ebay.com/itm/290520351990?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 burda 20,80 dolar kargo dahil yaklaşık 36 tl ye mal oluyor.
    Selam ve saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kon3442 -- 9 Şubat 2012; 20:53:42 >
  • arkadaşlar sahinbinden.com dan sandisk 32 gb class 4 hafıza kartı aldım. orjinal diye bilgi verildi kelepir 100 TL ye aldım. kutulu barcodlu filan dıştan orjinal gibi ama emin olmak için ne yapmam neresine bakmam lazım seri numarasıda: SDSDQ-032G-B35 emin olamadığım için kutusunu henüz açmadım açınca test edip sonuçlarını burada yayınlıycam.

Detaylarıyla microsdhc kartlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siber86 -- 11 Şubat 2012; 16:54:29 >
  • arka yüzü

• quote:

Orijinalden alıntı: siber86

arkadaşlar sahinbinden.com dan sandisk 32 gb class 4 hafıza kartı aldım. orjinal diye bilgi verildi kelepir 100 TL ye aldım. kutulu barcodlu filan dıştan orjinal gibi ama emin olmak için ne yapmam neresine bakmam lazım seri numarasıda: SDSDQ-032G-B35 emin olamadığım için kutusunu henüz açmadım açınca test edip sonuçlarını burada yayınlıycam.

arkadaşlar hafıza kartının orjinal olduğunu doğruladım. @nestra bana bir link yolladı program indirdim ama gerek kalmadı çünkü paketi açınca içinden bi adres çıktıwww.sandisk.com/mmdownload diye ve altında bir paswordı siteye girince şifre ile şu an sandisk media manager programını indiriyorum. Yani budurum orjinalliği hakkındaki şüpemi giderdi diyebilirim. hız teslerinide yapınca konu altında paylaşıcam bu konu benim için çok faydalı oldu başka arkadaşlarada olsun isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siber86 -- 11 Şubat 2012; 17:41:00 >

• -Alıntı-
    Merhaba,

Elinizde hacklenmiş(çakma) bir flash bellek mi var?

Siz bu flashın gerçekten çakma olup olmadığını merak mı ediyorsunuz?

Çakma olsa bile flash belleğin gerçek kapasitesini öğrenmek mi istiyorsunuz?

O zaman size “H2testw” programınızı öneriyoruz. Program vasıtasıyla hafıza kartınızı, flash belleğinizi, dahili ve harici diskinizi de test edebilirsiniz. H2testw.exe hiçbir kurulum gerektirmez. Direkt olarak kullanabilirsiniz. Program sadece XP. Vista ve windows 7 de çalışmaktadır.
    H2testw USB deki hataları test etmek için geliştirilmiştir. Aynı zamanda hafıza kartları, dahili ve harici sabit diskler ve hatta ağ birimleri gibi diğer medya depolama için de kullanılabilir.

Çalıştırılabilir dosya H2testw.exe ve hiçbir kurulum igerektirmez. Doğrudan çalıştırılabilir. Windows XP ve Vista için geliştirilmiştir. O da ancak Windows 2000 altında çalışması gerekir sadece XP ve Vista üzerinde test edildi. Windows 9x/ME desteklenmemektedir. Bu işletim sistemleri altında b H2test programını kullanabilirsiniz.

H2testw programı oldukça basittir. Verileri hedef dizine doldurur,sonra geri okur ve doğrular.

H2testw varolan verilerinizi silmez ya da değiştirmez. Sadece test sırasında 1.h2w, 2.h2w, 3.h2w ve benzeri dosyalar bırakır. Bunu sonradan silebilirsiniz ya da refresh(yenileye)basarak da yok edebilirsiniz.
    Program Linki :http://www.heise.de/software/download/h2testw/50539
    @nestra'nın katkılarıyla bilginize arz ederim arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siber86 -- 11 Şubat 2012; 18:00:02 >

• acill yardım

darty-->samsung class 6 8gb 38TL
    darty-->lexar class 4 8gb 30TL
    nt------>kingston class 4 8gb 20TL

çok mp3 dinleyen biri değilim daha çok int için kullanıyorum ve oyun yükleyip oynuyorum
  • quote:

acill yardım

çok mp3 dinleyen biri değilim daha çok int için kullanıyorum ve oyun yükleyip oynuyorum

hepside pahalı o parayı vereceksen sana teretdütsüz bunu almanı öneririm orjinal olduğundan şüpen olmasın çünkü vodafone aracı :) hattın varsa yada bi tanıdığının varsa kaçırma al derim ben 32 GB istedğim için bunu almadım yoksa kaçmaz.
    Link:http://www.kamupanya.com.tr/ProductDetail.aspx?PID=1095

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siber86 -- 11 Şubat 2012; 20:44:56 >

• SanDisk 32 GB Class 4 test sonuçları belli oldu anlayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. iyiakşamlar dilerim.

• quote:

quote:

acill yardım

hepside pahalı o parayı vereceksen sana teretdütsüz bunu almanı öneririm orjinal olduğundan şüpen olmasın çünkü vodafone aracı :) hattın varsa yada bi tanıdığının varsa kaçırma al derim ben 32 GB istedğim için bunu almadım yoksa kaçmaz.

sizce class 4 mü yoksa class 6 mı alsam içimden nedense class 6 almak geçiyor 8gb yeter diye düşünüyorum gerçi ilerde yetmeyedebilir..........

• quote:

quote:

quote:

acill yardım

sizce class 4 mü yoksa class 6 mı alsam içimden nedense class 6 almak geçiyor 8gb yeter diye düşünüyorum gerçi ilerde yetmeyedebilir..........

Özellikle bu konuyu inceledikten sonra class 4 olması daha makul geldi bana ayrıca senin 8 GB diye yazdığın kartların fiyat ortalaması benim sana yazdığım 16 gb la aynı. yani aynı parayı verip 16 GB alman çok daha mantıklı olur. bende 8 GB hafıza kartı vardı ama içine hiç filim yada müzik yüklemediğim halde doluyodu bende 32 GB aldım bence seninde alacağın minimum 16 GB olmalı ilerisi içinde iyi olur

• siber86 nın aldığı kart bende tamda karta işletim sistemi kurmalık (evet yapılabiliyor öyle manyaklıklar bazı aletlerde.)
    bu kadar yüksek random write çoğu kişiye gerekmez tabi ve seq (tekil) yazma hızı ortalama. okuma hızları zaten çok iyi hiç tartışmaya gerek yok bence. ama tam hoşuma giden kart tipi. çok güzel bir kart bulmuşsunuz güle güle kullanın.

Bu arada bir dükkan 32 gb lık class4 toshiba bulabileceğini söyledi fakat birkaç hafta geçti hala telefon gelmedi. birkaç gün içinde uğrayıp, kartımı bulamadı yoksa numaramımı kaybetti bakıcam. eğer bulabildi ise onuda test edicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nestra

siber86 nın aldığı kart bende tamda karta işletim sistemi kurmalık (evet yapılabiliyor öyle manyaklıklar bazı aletlerde.)
    bu kadar yüksek random write çoğu kişiye gerekmez tabi ve seq (tekil) yazma hızı ortalama. okuma hızları zaten çok iyi hiç tartışmaya gerek yok bence. ama tam hoşuma giden kart tipi. çok güzel bir kart bulmuşsunuz güle güle kullanın.

Bu arada bir dükkan 32 gb lık class4 toshiba bulabileceğini söyledi fakat birkaç hafta geçti hala telefon gelmedi. birkaç gün içinde uğrayıp, kartımı bulamadı yoksa numaramımı kaybetti bakıcam. eğer bulabildi ise onuda test edicem.

Teşekkür ederim sizdende bunları duymak alışverişimde yaşadığım memnuniyeti katladı ürün %100 içime sindi yani :) ben telefonumda bol uygulama ve oyun kullanmayı tercih ediyorum kapasitesini artırmamdaki asıl amaç biraz müzik ve film içinde kullanmaktı. sanırım işimi tam görücek. verdiğiniz bilgiler ve ilgi alaknız için çok teşekkür ederim bu kartı almayı haftalardır düşünüyodum bu konu ve piyasa araştırması sonucu bunu aldım. başka yerden ucuz bişey almadığım için mutluyum eğer almayı düşünen arkadaşlar varsa aldığım yere yönlendirebilirim sahibinden.com üzerinden aldım. ama asıl önemli olan dürüst satıcılar orjinal yazdığı ilana ayrıntı sorunca cakma olduğunu öğrendiğim çok satıcı oldu hatta birisi malı satmak için piyasadaki bütün kartların içinde kır bak tosıbanın cipi vardır bile dedi :))) aman dikkat edin.

• iyi sallamış satıcı. tamam toshiba en büyük nand bellek üreticilerinden birisi. hatta yanlış bilmiyorsam son zamanlarda kingston bile (ki oda sandisk ve toshiba kadar olmasada büyük bir üretici) bazu usb bellek ve kartlarında toshiba bellek kullanmaya başlamış. ama piyasadaki bütün kartlar nedir ya? işin doğrusu piyasadaki çoğu kartın içindeki bellek aslında çindeki bazı malum fabrikalarda fason üretimidir. ortaya çıkan bariz kalite farkının en önemli sebebi bu. keşke o satıcının dediği doğru olsa

Forum kurallarına uygunmu bilmiyorum ama uygunsa satıcının ilanını paylaşabilirsiniz aslında.
    gittigidiyorda da ebay gibi sahte ürün satan çok fazla satıcı var ve ben bu nedenle özellikle buralardan alırken dikkat edin diye yazmıştım. satıcılara detay sormanız iyi olmuş çünkü sahtesini satan satıcı genelde ürünün detaylarından anlamaz, umurundada değildir zaten. bide zevkine dışardan mal getirip satan nadir satıcılar var ki onları buldunuzmu çok güzel oluyor.

aslında bazıları biliyordur henüz tr de görmedim ama 64gb lık kartlar (sdxc) piyasaya gireli bayağı oldu ve bazı android cihazlar bu kartları destekleyebiliyor (cihazınızın destekleyip desteklemediğini öğrenmek için xda yı karıştırın. kesin deneyen birisi olmuştur.). esas bu kartlar tr piyasasına girince şenlik olucak. malum tr piyasasına sahtesi üretilebilen bir ürün ilk geldiğinde gelen malların %90 ı sahtedir. ilk giriş fiyatlarının hep abartı olduğunuda düşünürsek bu gibi gg satıcıları büyük nimet olucak.

bu arada aklıma gelmişken bir not: sandisk in her kapasite grubu kartı birden fazla seri olarak üretilir. siber86 kartının serisini (model de denebilir) yazmış. benzer bir performans isterseniz aynı kartı alın. yok ben heyecan arıyorum farklı birşey test edicem diyen olursa saygım sonsuz

• quote:

iyi sallamış satıcı. tamam toshiba en büyük nand bellek üreticilerinden birisi. hatta yanlış bilmiyorsam son zamanlarda kingston bile (ki oda sandisk ve toshiba kadar olmasada büyük bir üretici) bazu usb bellek ve kartlarında toshiba bellek kullanmaya başlamış. ama piyasadaki bütün kartlar nedir ya? işin doğrusu piyasadaki çoğu kartın içindeki bellek aslında çindeki bazı malum fabrikalarda fason üretimidir. ortaya çıkan bariz kalite farkının en önemli sebebi bu. keşke o satıcının dediği doğru olsa

Forum kurallarına uygunmu bilmiyorum ama uygunsa satıcının ilanını paylaşabilirsiniz aslında.
    gittigidiyorda da ebay gibi sahte ürün satan çok fazla satıcı var ve ben bu nedenle özellikle buralardan alırken dikkat edin diye yazmıştım. satıcılara detay sormanız iyi olmuş çünkü sahtesini satan satıcı genelde ürünün detaylarından anlamaz, umurundada değildir zaten. bide zevkine dışardan mal getirip satan nadir satıcılar var ki onları buldunuzmu çok güzel oluyor.

aslında bazıları biliyordur henüz tr de görmedim ama 64gb lık kartlar (sdxc) piyasaya gireli bayağı oldu ve bazı android cihazlar bu kartları destekleyebiliyor (cihazınızın destekleyip desteklemediğini öğrenmek için xda yı karıştırın. kesin deneyen birisi olmuştur.). esas bu kartlar tr piyasasına girince şenlik olucak. malum tr piyasasına sahtesi üretilebilen bir ürün ilk geldiğinde gelen malların %90 ı sahtedir. ilk giriş fiyatlarının hep abartı olduğunuda düşünürsek bu gibi gg satıcıları büyük nimet olucak.

bu arada aklıma gelmişken bir not: sandisk in her kapasite grubu kartı birden fazla seri olarak üretilir. siber86 kartının serisini (model de denebilir) yazmış. benzer bir performans isterseniz aynı kartı alın. yok ben heyecan arıyorum farklı birşey test edicem diyen olursa saygım sonsuz

siber86 adlı arkadaşın aldığı kart ilgimi çekti doğrusu, şöyle bir araştırdım, Türkiye'de SDSDQM-032G-B35A seri numarasına sahip versiyonunu buldum. Sondaki A adaptör olsa gerek :)

http://www.sanalmarketim.com/urun/2d51ea6c7b4e2b5b5901c21ad366d4cd/SANDISK-SDSDQM-032G-B35A-MicroSD-SDHC-32GB-+-SD-Adaptorlu-Secure-Digital-Kart

Ve bu da 16 GBlık versiyonudur sanırım SDSDQM-016G-B35

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=96880&ad=KART-SANDiSK-16GB-MiCRO-SDHC-SDSDQM-016G-B35-Hafiza-Kartlari

Aslında siber86 da kendi aldığı satıcının bağlantısını paylaşsa çok iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: NS_85

quote:

iyi sallamış satıcı. tamam toshiba en büyük nand bellek üreticilerinden birisi. hatta yanlış bilmiyorsam son zamanlarda kingston bile (ki oda sandisk ve toshiba kadar olmasada büyük bir üretici) bazu usb bellek ve kartlarında toshiba bellek kullanmaya başlamış. ama piyasadaki bütün kartlar nedir ya? işin doğrusu piyasadaki çoğu kartın içindeki bellek aslında çindeki bazı malum fabrikalarda fason üretimidir. ortaya çıkan bariz kalite farkının en önemli sebebi bu. keşke o satıcının dediği doğru olsa

siber86 adlı arkadaşın aldığı kart ilgimi çekti doğrusu, şöyle bir araştırdım, Türkiye'de SDSDQM-032G-B35A seri numarasına sahip versiyonunu buldum. Sondaki A adaptör olsa gerek :)

http://www.sanalmarketim.com/urun/2d51ea6c7b4e2b5b5901c21ad366d4cd/SANDISK-SDSDQM-032G-B35A-MicroSD-SDHC-32GB-+-SD-Adaptorlu-Secure-Digital-Kart

Ve bu da 16 GBlık versiyonudur sanırım SDSDQM-016G-B35

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=96880&ad=KART-SANDiSK-16GB-MiCRO-SDHC-SDSDQM-016G-B35-Hafiza-Kartlari

Aslında siber86 da kendi aldığı satıcının bağlantısını paylaşsa çok iyi olur.

Satıcınnı Linki:http://www.sahibinden.com/albayrakiletisim34WQQdXQQ7142546WQQpXQQdisplayuser Yalnız şuan satışta hafıza kartı yok iletişime geçip sorun bence

ayrıca NS_85 senin sanalmarketim.com daki karta baktım çakma olabilir.
    1) orjinalde adaptör olmuyor.
    2)resimdeki kart class 4 özellikler kısmında class 2 demiş aman dostum dikkatet sonra pişman olma.

• sandisk hala daha bazı kartlarını class 2 olarak sınıflandırıyor ama verdiği performans class 2 nin çok üstünde oluyor. fakat adaptör olayına katılıyorum bildiğim kadarı ile sandisk hiçbir kartının yanında adaptör vermiyor.
  • Teşekkürler siber86 iletişime geçtim o satıcıyla

Dün aldığım Ars S'in içinden çıkan markasız class 2 hafıza kartı beni şaşırttı, keçke 16 GB olsaydı onu kullanmaya devam ederdim

İşte sonuçlar:

8 GB OEM C2 Arc -s
    -----------------------------------------------------------------------
    CrystalDiskMark 3.0.1 x64 (C) 2007-2010 hiyohiyo
    Crystal Dew World :http://crystalmark.info/
    * MB/s = 1,000,000 byte/s [SATA/300 = 300,000,000 byte/s]

Sequential Read : 19.467 MB/s
    Sequential Write : 5.712 MB/s
    Random Read 512KB : 18.875 MB/s
    Random Write 512KB : 1.417 MB/s
    Random Read 4KB (QD=1) : 3.025 MB/s [ 738.5 IOPS]
    Random Write 4KB (QD=1) : 0.608 MB/s [ 148.4 IOPS]
    Random Read 4KB (QD=32) : 2.986 MB/s [ 729.0 IOPS]
    Random Write 4KB (QD=32) : 0.435 MB/s [ 106.1 IOPS]

• quote:

Teşekkürler siber86 iletişime geçtim o satıcıyla

Dün aldığım Ars S'in içinden çıkan markasız class 2 hafıza kartı beni şaşırttı, keçke 16 GB olsaydı onu kullanmaya devam ederdim

İşte sonuçlar:

8 GB OEM C2 Arc -s

Rica ederim bende arc kullanıcısım buda benim kartın test sonuçları evet içindeki de iyidi hemde class 2 olmasına rağmen ama 8 GB yetmiyor işte :))

• quote:

quote:

Teşekkürler siber86 iletişime geçtim o satıcıyla

İşte sonuçlar:

8 GB OEM C2 Arc -s

Rica ederim bende arc kullanıcısım buda benim kartın test sonuçları evet içindeki de iyidi hemde class 2 olmasına rağmen ama 8 GB yetmiyor işte :))

Bana da 8 yetmiyor, 32 de fazla esasında. O yüzden vodafone kampanyasındaki 16 GBlık Toshiba'yı aldım, pişman olmam umarım

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.