Şimdi Ara

Detaysız, basit FPS oyunu önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, konsolda FPS oynamayalı uzun süre olmuştu ve tercihimi BF1'den yana kullandım. PC'de CS:GO oynardım ve basit, detaysız olduğu için severdim. Şimdi ise BF1 alınca ve haliyle aim leş olunca oyundan zevk alamıyorum. Adam beni dağa çıkmış indiriyor. Göremiyorum bile. Ha yanlış anlaşılmasın, sıkıntı oyunda değil, bende. Acaba bu türk taktiğe dayalı, geniş haritaları olmayan mümkünse az detaylı bir FPS oyunu önerisi olan var mıdır? Teşekkür ediyorum.

• Taktiksel - durağan - dar alanda geçen

Rainbow six siege dışında aklıma bir oyun gelmiyor. Ama detay bolca mevcut :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 15 Aralık 2016; 15:32:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: algorithmaser

Merhabalar, konsolda FPS oynamayalı uzun süre olmuştu ve tercihimi BF1'den yana kullandım. PC'de CS:GO oynardım ve basit, detaysız olduğu için severdim. Şimdi ise BF1 alınca ve haliyle aim leş olunca oyundan zevk alamıyorum. Adam beni dağa çıkmış indiriyor. Göremiyorum bile. Ha yanlış anlaşılmasın, sıkıntı oyunda değil, bende. Acaba bu türk taktiğe dayalı, geniş haritaları olmayan mümkünse az detaylı bir FPS oyunu önerisi olan var mıdır? Teşekkür ediyorum.

Call of duty mw ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doom.
    Single player 20 saat kemiksiz aksiyon.
    Multi beklentilerine göre değişken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 15 Aralık 2016; 20:53:53 >
  • Star Wars Battlefront , bence BF'den kolay bir oyun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Call of duty oyna? Black ops 2 falan online oyuncusu varsa gayet basit oyun. Yeni cikanlarini oynamadim ama eskiler baya basitti
  • FPS düşen oyun tavsiyesi mi istiyorsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mw remastered tabiki ama simdi alma yilbasindan sonra ayri satilir belki o zaman al

Bu oyun kadar hem sade hem zevkli 2. Bir fps yoktur bu nesilde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.