Şimdi Ara

detroit become human (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne Ekim nede Aralık dendi. Direk sonbahar dediler arkadaşlar. Ama onlar bu kafayla RDR2'in çıktığı gün falan yayınlarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Ne Ekim nede Aralık dendi. Direk sonbahar dediler arkadaşlar. Ama onlar bu kafayla RDR2'in çıktığı gün falan yayınlarlar.
    ozaman kolay kazanamazlar bence:D
  • Hadi geçmiş olsun. 12 Aralık'ta çıkıyor. RDR çıkarsa yüzüne bakmam bir kaç ay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Hadi geçmiş olsun. 12 Aralık'ta çıkıyor. RDR çıkarsa yüzüne bakmam bir kaç ay.
    2021 yılda cıkıyor hocam epic aciklama yapti
  • scorpionnn kullanıcısına yanıt
  • sonuda o gun geldi son 1 gun beyler acaba gece 12den sonra indirebilcez mi oyunu bilen var mi
  • dun 12.12.2019 oyun cıkcak deniyordu ama cıkmadi
    simdi tarih kaldirmişlar bilgisi olan var bu epic konusunda
    gece baktım birkaç defa saat 5'e kadar, açılmamıştı. amerika saatine göre açılacak zaar dedim. gün içinde açılmazsa cidden acayip saçma olur. resmi bir çıkış saati olmaması baya absürt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EceliYakın

gece baktım birkaç defa saat 5'e kadar, açılmamıştı. amerika saatine göre açılacak zaar dedim. gün içinde açılmazsa cidden acayip saçma olur. resmi bir çıkış saati olmaması baya absürt.
    bana mail gonderdiler ben destek ekibe sordum
  • 1 mail

### Do not reply below this line ###
    Ozgur Y.
    December 12, 2019, 12:54 +0300 | Conversation ID: #21991089
    Merhaba Savaşçı,

Benim adım Özgür, Epic Games Destek ile iletişime geçmek için zaman ayırman beni çok mutlu etti. Bu konu hakkında işine yarayacağını düşündüğüm yanıtları hemen seninle paylaşıyorum.

"Detroit: Become Human" oyunu bugün indirilebilir hale gelecektir. Ancak tam olarak hangi saatler içerisinde açılacağı ve indirmeye uygun bir hale geleceğini bilemiyoruz. Bu nedenle sabırlı bir şekilde beklemeni öneriyorum. Bugün gece 12.00'a kadar oyunun açılmasını bizlerde sabırsızlıkla beklemekteyiz. Şu anda oyun içerisinde incelemeler ve tekrardan yapılmaktadır. Oyuncularımızın oyun içerisinde sorun yaşamasını engellemeye yada minimum seviyeye indirmeye çalışıyoruz.

Farklı sorun olursa, senin için burada olacağım.

Güzel ve eğlenceli günler dilerim.0||

2 mail

### Do not reply below this line ###
    Ozgur Y.
    December 12, 2019, 12:59 +0300 | Conversation ID: #21991089
    Tekrardan merhaba Savaşçı,

Üslubun için ben teşekkür ederim. Senin gibi bir çok oyuncumuz şu anda bizlerle bu oyun hakkında iletişime geçmekte. Kısa süre içerisinde oyun açılacaktır. Bu nedenle sabırlı bir şekilde beklemeni sürdürmen gerekiyor.

Umarım zevkli ve eğlenceli bir şekilde oyuna oynayabilir ve oyunu seversin.

Güzel oyunlar dilerim.

açıldı, iniyor bende an itibariyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EceliYakın

açıldı, iniyor bende an itibariyle.
    bende simdi basladim indirmeye tsk kardesim
  • arkadaslar epic games girebilen var mi acaba
    soyle bir yazi yaziyorda
    üzgünüz
    servisimiz cok sık ziyaret ediyorsunuz lutfen daha sonra tekrar dene diyoru
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.