Bildirim
detroit become human
Bosch Akülü Matkap Vidalama UniversalDrill 18 (2 Akü, 18 Volt Sistemi, Takım Çantası İçinde) : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B08LP6MB7H
geçen yıl paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Son bahar deniliyordu. Ekim veya Kasım ayında gelecektir. Bu arada oyunun fiyatı 142 TL, 20 TL'ye iyi almışız he. -
psn bedava verdi la tenezzül edip de kurmadım daha sıra gelmiyor. bir de tam youtubedan bitirmelik oyun ya neyse -
ps4 bittirim ucuz diye aldim:D -
oha okadar cıktı mi 89 tl oldu saniyordum benquote:
Orijinalden alıntı: FORZAFATHER
Son bahar deniliyordu. Ekim veya Kasım ayında gelecektir. Bu arada oyunun fiyatı 142 TL, 20 TL'ye iyi almışız he. -
Epic'in denyolukları işte. Kararsızlık var adamlarda. İndirimlerde 40 TL'ye Heavy Rain satıyorlardı, indirimler bitti 70 TL Oldu. İnat ettim, almadım bende indirimsiz fiyattan. -
Bu oyun klavye mousela nasıl oynanacak ben en çok onu merak ediyorum. -
Neden
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çünkü oyun yapıldığı sırada PS exclusive olarak yapıldı ve kontrolleri ds4 e uygun şekilde tasarlandı. DS4 ün hareket sensörü, dokunmatik yüzeyi gibi şeylerle oyun oynanıyordu. Mouse ve klavye ile bu mümkün olmayacak. Bu sebeple merak ediyorum.quote:
Orijinalden alıntı: OptimizedSettings
Neden -
Neden mümkün olmayacak? Hareket sensörü ile ilgili her şeyi mouse ile yapabilirler.quote:
Orijinalden alıntı: Dixon Hill
Çünkü oyun yapıldığı sırada PS exclusive olarak yapıldı ve kontrolleri ds4 e uygun şekilde tasarlandı. DS4 ün hareket sensörü, dokunmatik yüzeyi gibi şeylerle oyun oynanıyordu. Mouse ve klavye ile bu mümkün olmayacak. Bu sebeple merak ediyorum.
Alıntıları Göster -
ps4 kolu var:D -
dogru diyorsun arkadasin pek bilgisi yok galba yada arastirmadi -
ben sevmiyorum klahve mouse oynamayi herzaman ps4 kolu halederim isimi -
Hocam bende ps4 aldım yakın zamanda ikinci el olarak
Ps4 exc oyunları onda oynuyorum aynı oyun pc ye çıkıyorsa onu da kesinlikle pc de oynuyorum :)
Dualshockada alıştım sıkıntı yok
bende ps4 seni dedin gibi ozel oyunlar icin tutuyorumquote:
Hocam bende ps4 aldım yakın zamanda ikinci el olarak
Ps4 exc oyunları onda oynuyorum aynı oyun pc ye çıkıyorsa onu da kesinlikle pc de oynuyorum :)
Dualshockada alıştım sıkıntı yok -
Evet hocam pc alıp konsola konsol alıp pcye düşman olmaya hiç gerek yok ikisinide alacaksın duracak kenarda
Last of us bitti şu an uncharteddayım mükemmel yapımlar
aynen ole hocam efsane oyunlarquote:
Evet hocam pc alıp konsola konsol alıp pcye düşman olmaya hiç gerek yok ikisinide alacaksın duracak kenarda
Last of us bitti şu an uncharteddayım mükemmel yapımlar -
oyunun çıkış tarihi ile ilgili bilgi yok mu henüz? -
ben aldim oyunu 20 tlquote:
Orijinalden alıntı: EceliYakın
oyunun çıkış tarihi ile ilgili bilgi yok mu henüz?
aralik gibi diyorlar -
ben de 20 liraya alan şanslılardanım fakat ekim denilmişti önceleri, ondan merak ettim. neyse, bekleyelim bakalım.
teşekkürler cevap için.
Benzer içerikler
- mafia 2 kaç bölüm
- gta 5 araba satma
- metro last light redux türkçe yama
- assassin"s creed 1 türkçe yama
- mafia 2 oyundan atma sorunu
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- valorant hesap açma
- cs2 wallhack kodu
- cs2 indir
- resident evil 9
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X