Şimdi Ara

Detroit: Become Human [ANA KONU] - TÜRKÇE - 25 Mayıs 2018 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.858
Cevap
35
Favori
98.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ReflexAction

Gow'un fiyat artışından korkup ön siparişi verdim bende
    bende alacağım bugün. gow u nasılsa alırız, hele bir çıksın diye almadık... çıkar çıkmaz oynamak isteyenler şimdiden alsın sony türkiye de bundan sonra fiyatları yüksek tutacak belli ki.
  • ben yine son 2-3 gün kala alırım muhtemelen.
    god of war'un aksine detroit'in yılın oyunu seçileceğine dair hissiyata sahibim.
    tabii oyun çıkmadan net bir şey söylemek doğru değil. zira gow beni benden almış durumda

eylül ayında tomb raider'ı alır bu seneyi kapatırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ytcaydin -- 21 Nisan 2018; 13:50:6 >
  • Kutulu almayı düşünüyorum ama fiyatlardan çekiniyorum. Kutulu ön sipariş açan bir yer var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saner08

Kutulu almayı düşünüyorum ama fiyatlardan çekiniyorum. Kutulu ön sipariş açan bir yer var mı acaba?
    Mayıs ayında açılır ön siparişe tahmini 285 olur resmi kanallarda

• quote:

Orijinalden alıntı: saner08

Kutulu almayı düşünüyorum ama fiyatlardan çekiniyorum. Kutulu ön sipariş açan bir yer var mı acaba?
    Kutulu almak için acele etmeyin God of War da ilk gün oynamak için acele edenler 285 300 TL den aldılar şimdi sıfır bandrollü jelatinli 230 TL'ye alınabiliyor

1 hafta içinde Detroit kutulu 220 TL den alabilisin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exclusive.Gamer

Kutulu almak için acele etmeyin God of War da ilk gün oynamak için acele edenler 285 300 TL den aldılar şimdi sıfır bandrollü jelatinli 230 TL'ye alınabiliyor

1 hafta içinde Detroit kutulu 220 TL den alabilisin

Alıntıları Göster
    Acelem yok eğer 220 liradan kutulu alabilirsem beklerim.
  • Bende alacağım bu gidişle. Temmuz ayında çıkan yaz indirimin de bu oyunun indirime girmesi çok zor ihtimal. İndirime girse de 269 TL lik oyunlar 120 TL ye düşüyor bunların indirimi de bu gidişle 150 tl civarı yapacak. İnşallah böyle olmaz tabi. şimdiden almak en güzel gibi geliyor.

• Oyun sektöründe en büyük şansımız spotçuların olması ve bunların sayılarının çok olması. Böylece birbirleri ile rekabet ediyorlar. Bu da bize yarıyor. Assassins creed origins in kutulu versiyonu 150 TL ye düştü. Temmuz ağustos gibi god of war u da bu civardan almak mümkün olacaktır diye tahmin ediyorum. Ayrıca detroit te ben fiyatın hızlı düşeceğini düşünüyorum. Malum biz ne kadar beklesek de çoğu insan Türkiye de bu tür oyunları oynamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CollatZ2508 -- 23 Nisan 2018; 15:16:35 >
  • ben de ön sipariş verdim hazır fiyat düşükken. o değil kutulu oyun olayı bayağı azalmıştı dijitaldeki fiyatlar sayesinde ama son zamlarla eski günlere geri dönülecek galiba.
  • kollaps kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hocam. Şu an 249 TL ye bandrollü olarak kutulu god of war bulunuyor. Şimdi bunun üzerine kim gider de 299 lira dijitale verir? Artık indirim haricinde alınmaz dijital. Kutulu yine revaşa geçecek gibi. Geçsin de zaten. Esnaf para kazansın. Hem Playstation Türkiye için de daha iyi olur hem de esnaf için. En azından paramız kendi vatandaşımıza gider. Detroit de aynı god of war gibi bir hafta içinde 230-250 civarına bulunur. Yüksek ihtimal o da 299 olacak çıktıktan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CollatZ2508 -- 23 Nisan 2018; 15:40:2 >
  • DUYURU!

Arkadaşlar güzel bir haberim var. Bugün Detroit Become Human'ın demosu çıkacak. Yeni Zelanda için çıkmış, diğer ülkelerde de bugün yayınlanacak. Tam saatini bilmiyorum ama bekleyelim.
  • Digital halen daha avantajlı. 300 TL ama 2 farklı kişi aynı anda oynayabiliyor. 150 ye geliyor oyun. Çalışan çocuklu 2 kişi bu oyunları almış olsa biri diğerinin bitirmesini 1 aydan fazla beklemek zorunda kalır kutulu versiyonda. Digital almış olsalar farklı şehirde de olsalar aynı anda oynayabilme özelliği fiyat olarak da rahatlık olarak da önde.

300 tl olan oyunlar ile bundan sonra indirim görmeden alacak kişi sayısı çok çok azalır artık.

• eonmg kullanıcısına yanıt
    Hocam ben tek kişi için söyledim yoksa dediğiniz gibi birden çok kişi oynayacaksa dijital o anlamda avantajlı. Ama tek kişi için kutulunun avantajlı olduğu düşüncesindeyim.

• Oyun GOLD olmuş. Herkese hayırlı olsun. Umarım god of war daki gibi beklentilerimizi karşılayacak bir oyun görürüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CollatZ2508 -- 23 Nisan 2018; 17:18:30 >
  • Oyunun demosu yarın yayınlanacakmış tüm PSN ler de.
    Demoda ise ilk sahneyi oynayacakmışız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CollatZ2508 -- 23 Nisan 2018; 17:20:8 >
  • hocam god of war için istina yaptım ilk günden oynamak için kutulu aldım ama detroit ve spider-man için aynısı olmayacak

detroit digital alırım 25 mayısta 299 tl olacak zaten yada biraz daha fiyatın düşmesini beklerim

spider-man 299 tlden çıkacağı için onuda hemen ve digital almayı düşünmüyorum 1 hafta içinde bandrollü jelatinli 220 tlye alınır

• Demo yarın geliyormuş buda trailerı
  • demo nzye gelmiş türkçe. indi ve bitti bile
  • Demoyu oynadım ve beğenmedim malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master Willem -- 23 Nisan 2018; 18:46:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demoyu nereden indiriyoruz?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.