Şimdi Ara

Detroit: Become Human [ANA KONU] - TÜRKÇE - 25 Mayıs 2018 (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.858
Cevap
35
Favori
98.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun hak ettiği değeri yavaş yavaş (geçte olsa) görmesi hoşuma gitti konsolu geçen sene aldığımda god of war'dan önce Detroit'i aldım ve bi gram pişman olmadım çoğu oyuncu film diye aşağıladı ama oyunun anlattığı şeyler çok yararlı ve uç noktalardı özellikle felsefik konuşmaları beni mest etmişti GOTY almasını çok isterdim ama aday bile olmadılar, en azından en iyi oyuncu ödülünü Connor'ı canlandıran eleman almalıydı diye düşünmüştüm çünkü cidden harika bir performans sergilemişti ama maalesef o da olmadı, normalde exc oyunun pc'ye çıkmasını sevmem ama bu oyun duyurulduğunda çok sevinmiştim sonunda o güzel fikirleri başka oyunculara da ulaştıracaktı.

David Caige PlayStation piyasasında Black Ops'ların ve Fifa'ların arasında istediği kazanca ulaşamadı sanırım ve çok üzgünüm bir daha böyle kaliteli bir oyun göremeyeceğimiz için benim yerimde en iyi 3 Ps4 oyunundan biridir.(Özellikle giriş ekranın da ki chloe'nin sizle konuşması inanılmaz ve tepkileri çok özgün bir olaydı)

Müziklerini dinlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum muazzam soundtrack'ler çıkmış.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Tüm sahneleri ve tüm dialogları merak ediyorsanız, defalarca, defalarca ve defalarca :) oynanabilir bir başyapıt. David Cage i love you. Yeni oyununu merakla bekliyorum.

• Bende ps plus ten aldım fakat benimkinde Türkçe altyazı seçeneği yok bende mi bu hata yoksa tüm dijitaldemi öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGabrigamer -- 6 Temmuz 2019; 1:26:7 >
  • TheGabrigamer T kullanıcısına yanıt
    Türkiye psn i mi sizin ki ?

• TheGabrigamer T kullanıcısına yanıt
    türkçe olmasi için tr psnden almaniz lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun hikaye bazından iyi ama oynanabirlik yok bu tarz oyunları pek sevmiyorum ama anlattığı hikayenin hatrına oynadım ve bitti kara ve küçük kızı kurtaramadım yeni baştan açıpta oynama gereği duymadan direk sildim

• Hazır plus varken indirin oyunu. Çok farklı bir deneyim gerçekten quantic dream oyunlarının hepsini beğenmiştim zaten konusu direk içine çekiyor zaten.

Tamamen mutlu olmasada güzel bir sona ulaştım. Kara ve kız yakalanınca kanadaya kaçamadı kampa düştü ama ordan kaçırmayı başardım yinede. Connor ve marcus direk iyi son insanlarla barışçıl bir sona ulaşmayı başardım.

Muhtemelen ileride tekrar oynarım bu tarz interaktif film tadında oyunları oynamak da güzel oluyor arada. Meta puanı 78 gereksiz düşük bence en az 85 olmalıydı diye düşünüyorum. Karakterlerin hepsi de çok iyi yaratılmış david cage'i tebrik etmek lazım yine güzel bir iş çıkarmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheGabrigamer

Bende ps plus ten aldım fakat benimkinde Türkçe altyazı seçeneği yok bende mi bu hata yoksa tüm dijitaldemi öyle
    aynı sıkıntı bende de var. oyunu oynamıyorum türkçe olmadığı için.

dediğiniz gibi plus sahibi üyeliğin ingilizce olmasından kaynaklanıyor. hesabın bütün menüsü türkçe, bir tek psn store ingilizce. hesap sahibi neden böyle yapmış anlamadım.

bunu nasıl değiştirebiliriz arkadaşlar?

youtube’da gezindim “state region” seçeneğinden değiştirin diyorlar ama bende o seçenek gözükmüyor.

hiç olmadı oyuna language pack falan indiremez miyiz?

son seçenek olarak türkçe olan bir hesabıma plus alsam, detroit’i ordan da satın alsam, tekrar indirmek zorunda kalır mıyım oyunu? zaten oyunu indirmişim sisteme. ama ingilizce olan hesaptan almışım, dil değişir mi tekrar indirmek mi lazım?

• Bu oyunu pc yede çıkararak büyük hata yaptılar.Bunu der ve bunu söylerim.
  • E.R.W. kullanıcısına yanıt
    PC oyunculuğundan hiç hazzetmem ama neden yanlış yaptılar? Daha çok kazanmalarını isterim bu insanların. NetEase diye Çinli bir firma quanticdream'e yatırım yaptı. Sony'nin verdiğinden çok daha iyi bir miktardı demekki. Bu NetEase'den gelen parayla daha iyi bir oyun yapabilirler. Sinematiğinde ötesine geçebilirler. Quick Time Event değilde oynanışa yönelirler belki artık. Grafik motorları harika zaten. Bu motorla bir GTA oyunu yada herhangi bir saf oynanışı olan Open World oyun yapılsa efsane olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 8 Temmuz 2019; 17:55:58 >
  • Sony zaten onlara bütçe veriyordu bildiğim kadarıyla David Cage kendisi QTE türü oyunlar yapmak istiyor

• QTE olsun ama oynanış daha ağırlıkta olabilir. Aklımıza gelen çoğu şeyi yapabilelim oynarken. Bu konuda biraz kısıtlı kalıyor. Bunu yapacak yetenekleri vardır. Bu haliylede çok güzel tabiiki ama bu grafik motoruyla saf oynanışı olan harika bir oyun çıkabilir. Belkide mekanlar kısıtlı olduğu için bu görselliği verebiliyorlar. Yeni nesilde bu görsellikte bir açık dünya sinematik aksiyon oyunu yapılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 8 Temmuz 2019; 18:8:10 >
  • Plus sayesinde eriştiğim ücretsiz oyun,her dakikasında beni şaşırtan ve asla sıkılmadığım aralıksız 3 günde oynayıp bitirdiğim ve youtubeda gördüğüm videolarda 100 adet ayrı bitiş hikayesi olduğunu gördüğüm enfes oyun

• Aslında ben memnunum yaptıkları oyunların hepsinin hikayesinden özgünlük akıyor Heavy Rain mesela kimin aklına gelir ki origami katili aynı şekilde beyond two souls telepati olayını daha önce kimse işlememişti, eskilerden Fahrenheit yine aynı şekilde yani böyle güzel hikayeler çıkarıp QTE türünden devam etseler benim için hiç sorun olmaz Detroit'den sonra benden pre order garantisini aldılar sonraki oyunlarını iple çekiyorum, ayrıca bence her oyunu açık dünya türüne çevirmeye gerek olmadığını düşünüyorum bu tür umarım bitmez açık dünya aksiyon baydı artık

• Ben şehir merkezindeki bölümlerde görselliğe hayran kaldım. Aklıma direkt GTA geldi zaten. Sırf quantic'in oyun motoruyla nasıl birşey ortaya çıkar merak ediyorum. Bu nesil kaldırmaz ama yeni nesilde olabilir. CGI oynuyoruz gibi birşey.

• Son 1 yıldır , Red Dead Redemption dahil, hiç bir oyun beni bu denli bağlamadı konsola... Uzun zaman sonra PS4 oynadiğımı hissettim

Quick Time Event üzerine işlenen oyunlar benim kesinlikle favorim.

Heavy Rain , Beyond : Two souls , Until Dawn ve son olarak Detroit...

İyi ki varsınız

• Avrupa psn de turkce alt yazi destegi yok mu? Ilk kisim indi.ayarlarda ingilizce ispanyolca fransizca ve brezilya dili(portekizce) mevcut.acaba oyun tamamen inince mi diller aciliyor?

• plusla beleş indirdik oynuyoruz bakalım. yalnız çok fazla dişe dokunur mantık hataları var

bir androidin karakoldaki sorgusunda döve döve konuşturalım tarzında bir şey demişti oradaki komiser. conor da onlar acıyı hissetmez diye cevap verdi
    ee madem bunlar acı hissetmiyor efendileri bunları dövdüklerinde de bir şey hissetmemeleri lazım. suç işlemelerine, ayaklanmalarına başka bir kılıf uydursalardı keşke
    dokunma duyuları var ama acıyı hissetmiyorlar .. bullshit bence
  • Conor ve komserle olan bolumler ne kadar heyacanli ise kara ile olan bolumler de o kadar bayik ve arabesk

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.